Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Koristim uc browser. Kada otvorim vise tabova preko Open in background, kada pokusam da pogledam on tek tada krene da ih ucitava. Postoji li browser koji u pozadini ucita cele strane pa da citam bez cekanja?

Burazeru poceo da se desava 'resuming' pri double tapu, 925 u pitanju, zvanicni cyan.. Jos nekom i, wtf?

Ne, ali osetno postoji razlika između L1020 L920 i L925, kad tapnem dva puta. Na L925 nekad ne reaguje ili reaguje odmah... L920 i L1020 odmah reaguju...
Samo da dodam, L920 i L1020 vraćeni na 8, a L925 je na cyan...

To sam ja video nekidan u VIPu kad sam cackao 630, mislio da sam shebo nesto, zakljucas, otkljucas pa izadjes sa back i to je to... zasad XD

Nego, ima li neka fora da se izvuku sve slike iz smart sequence? Da ne moram da sacuvam pa prebacim svaku sliku posebno, i jos budu jadne rezolucije...

Borise, jel možda ima(o) live lock screen instaliran? Ako jeste, moraš da uđeš u kids corner i tamo da isključiš "ostatak" live lock screen-a. Ja sam probao live lock screen, bilo mi bez veze, deinstalirao, i javio mi se resuming posle double tap-a. Sve to na 925, naravno.

Nije..

Borise, jel možda ima(o) live lock screen instaliran? Ako jeste, moraš da uđeš u kids corner i tamo da isključiš "ostatak" live lock screen-a. Ja sam probao live lock screen, bilo mi bez veze, deinstalirao, i javio mi se resuming posle double tap-a. Sve to na 925, naravno.

E sto ne procitah to jutros. Meni se ista stvar desila i onako mrzovoljan zbog oluje koja me je probudila lupio sam mu odmah reset jer me je strasno nervirao taj resuming :)

@ vylota

Ipak jeste stavio tu raspalu aplikaciju, hvala puno! :)

live lock screen je još u "alfa" fazi, a inače je bezvezna app koja nema ništa "live" u sebi..

edit:

malo me smorilo sve ovo "developer preview", razne "bete" ...
Kada dobijem Cyan isključiti ću DP opciju na fonu, GDR1 nema ništa specijalno ..

Poslednja izmena:
Kako ćemo znati možemo li da updateujemo sa DP 8.1 na Cyan...ili treba da vratimo 8.0...? Ko ima informacije neka javi, hvala!

Evo npr, objavljeno je na WPCentral da Lumia 1520 sa AT&T ima update na Cyan ( pre 4 dana) a aplikacija Lumia update kaže da je još u test fazi??? Znači ta aplikacija je bzvz?

Poslednja izmena:
To su sve 3rd party aplikacije i uzmi sa rezervom šta tu piše. Čak i na Nokia serverima kad se pojavi određeni FW zna da prođe i po par dana dok ne objave da je dostupan. Dakle za one koji toliko ne mogu da izdrže ili nek proveravaju na WPC jel šta izašlo ili preko svog product code-a na NCS... Ne postoji ništa "brže".

Evo npr, objavljeno je na WPCentral da Lumia 1520 sa AT&T ima update na Cyan ( pre 4 dana) a aplikacija Lumia update kaže da je još u test fazi??? Znači ta aplikacija je bzvz?

E ja negde procitao da je ta vest patka, neko je na twitter-u napisao da je krenuo update, pa je obrisano. A ta aplikacija cita podatke sa Nokia sajta.

Uzeli pelcer od Androida....iOS hebe kevu , za dva dana 80% telefona ažurirano i u tri....

Ja sam na 925 sa 8.1 dobio i cyan, samo nisam video jer je u extras+info, a 8.1 u about phone.

Dostupan regularan update na 8.1 za Nokia 1320. Mob je iz Malezije...

Da, koliko vidim za Evropu i Aziju je krenuo Cyan za 1320. Polako ce redom i ostali...

Ajde fala q..u :D da je opet krenulo, imam 8.1 dp , ali jedva čekam da ga dobiju svi.

E sad treba videti da li je krenulo i za DP korisnike. Vidis recimo AT&T je pustio update za 1520 koji je vidljiv samo uredjajima koji nisu DP... DP ceka navodno resenje onog bitlocker problema. E sad da li ce sa svima tako da bude ne znam. Ja svakako za sada necu da jurim, tj najverovatnije cu da cekam OTA zbog proklete twitter beta aplikacije. Ako bi se ona pojavila u medjuvremenu onda bih svakako napravio full flash, ipak se treba pripremiti za GDR1 za koji dan sad :d

Postoji li srpski language pack za wp8.1? Prebacim ja fon na srpski i sve to, ali serbian latin tastatura nema swipe i ne nudi suggestions..

Sam si sebi odgovorio :) bas bih voleo da radi kod nas...

Onaj "evleak" nije baš pogodio, update stiže na uređaje, koji po njemu nisu bili baš prvi po redu.. :d

Koristi li neko još uvek HTC 8X? Ima li neko info kad bi mogao da dobije update?

Jedino što sam našao je da ga je HTC stavio na listu telefona koji će dobiti update na 8.1.

Vrh Dno