Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Ne znam, možda sam utripovao nešto jer je bilo kasno(rano) :). Pošto se taj drugi deo odužio, otišao sam na spavanje, slučajno se probudio oko 3:30, bilo je gotovo. Nisam pre toga ima developers 8.1. U about phone mi ne piše black, ni cyan, samo 8.1. Ali kad je krenuo prvi update pisalo mi je da prvo taj treba da ide da bi mogao posle 8.1, kao neka priprema. I imam cortanu, u listi mi je, mislio sam da će automatski da se pinuje na ekran.

Jel update-ovao neko na 12400? Meni pokazuje da nema update-a a na 12397 sam.

Ni na L820 nema 12400 apdejta

Ne pricaj gluposti i ti molim te :D

Pa vidis koliko nema logike na primeru 'extra' koji nisu znali kako da prevedu :) Ili prevedi sve ili nemoj, a ne moze sve jer te reci ne postoje kod nas i ne mogu logicno da se prevedu..

Samo se stvara nepotrebna pometnja kad treba nekom nesto da objasnis i slicno..

Edit: da li se sale, photos aplikacija vise nema onako fotku u pozadini koja se pomera? Pa to je vrh bilo... Facepalm (lice + dlan)

Poslednja izmena:
Piše: ekstra+informacije, dakle sve je kako treba :)

Reči koje ne mogu da se prevedu naravno da treba ostaviti u originalu ali to svakako ne sme da bude razlog da se eto ništa ne prevodi...

Photos aplikacija je skroz promenjena i meni je lepša ovakva kakva je sad. Da, nema tu sliku u pozadini koja se pomera...

Ma gde je lepsa,mnogo je bilo bolje onako sa slikom u pozadini koje su se menjale ,pa onda pocetna strana fejsa da vidis ko je koju sliku izbacio ,stvarno ne vidim kako je ovo novo bolje .

Kako lepsa, sad je kao na bilo kom drugom os-u, onako se bas izdvajala..

Stvarno su malo pogubili konce odnosno ideju sta i kako zele..

Poslednja izmena:
Ukusi su različiti. Onako kad je kao pozadina bila neka svetla slika slova su se jedva videla i to mi nije ok...

Da al si mogao sam da izaberes koja ce slika da stoji u pozadini.I novi music player mi se ne svidja ,sve pesme su mi tagovane ,imam slike izvodjaca ,albuma, i na osmici kad pustim pesmu u pozadini se pokaze slika izvodjaca,na tajlu se vrti slika ,cak je i na lock screenu slika izvodjaca ,sad nema nikakve slike, prikaze mozda samo dva,tri izvodjaca,plus nema live tile.
U pravu je boris sto kaze, da su se malo pogubili.

Kako lepsa, sad je kao na bilo kom drugom os-u, onako se bas izdvajala..

Stvarno su malo pogubili konce odnosno ideju sta i kako zele..

Barem na Tile-u se vrte slike :)
Nisu se pogubili nego malo experimentisu, to je i dalje OS u razvoju...
Evo gledajte Android L, dozivljava revoluciju u odnosu na ranije verzije tako i WP , a 9.0 ce tek biti ludilo.
Live Tile za Music ce vratiti u nekom od sledecih update-a.

Poslednja izmena:
Speed dial na touchscreenu lol. Dok dodjem do njega duplo brze cu uci u grupu, gde imam i fotke i mogu i sms pored poziva..

Mogli ste smart dial da ubacite, al to je to, slicno zvuci :d

Stvarno,ne znam zasto ne mogu da editujem post ,elem
http://m.wpcentral.com/microsoft-us...uld-return-normal-software-getting-lumia-cyan
As of now, you should return your Lumia to normal commercial software before grabbing the Lumia Cyan update, especially if your company is using BitLocker enforcement.

Hmm, da li to znači da vraćamo na 8.0?

EDIT:
To clarify:

Those who have had BitLocker related problems when upgrading to Lumia Cyan from the Windows Phone 8.1 Developer Preview will need to use the Nokia Recovery Software Tool to return to a normal software state.
No problems with BitLocker? Or haven't received Lumia Cyan yet? Microsoft has temporarily paused the Lumia Cyan rollout to those with the Windows Phone 8.1 Preview for Developer until a fix is in place.

Poslednja izmena:
Pa pretpostavljam da je normal commercial state wp8 verzija. Nemam pojma, totalno su me zbunili s ovim njihovim (ne) update-ima.

I ne znam šta im dodje taj Bitlocker, nigde se nisam sreo s tim (imam telefon celih mesec dana).

Poslednja izmena:
Sta vam nije jasno?
Ako hocete cyan, vratite se na wp8 preko onog toola. Posle regularno updatujete

Da al sta je ovo especially if your company using bitlocker enforcment. ? A i pise da rade na resavanju problema dok stigne cyan za moju l620 ua jedno pola godine :D sredice stvar

8yvysusy.png
http://www.wpcentral.com/microsoft-officially-increases-free-onedrive-space-15gb-everyone

A ja imam 18, verovatno 3 su za Camera roll :)

Posle updatea ne mogu vise da sideloadujem aplikacije, ovo mi izbaci.

Prilozi

• WP_20140717_001.jpg
    WP_20140717_001.jpg
    452.1 KB · Pregleda: 117
I ja imam 18 gb a nije mi ukljuceno da automatski uploaduje slike na onedrive .

Vidim ova tema je hot, pa da pitam nešto. Ova lumia 630,da li ima taj double tap? Ili nešto slično da se pogleda propušteni poziv i SMS.

Nema double tap al kakve veze on ima sa propustenim pozivima i smsom? :) Imas lockscreen, start screen, notification centar.. ko na svakom telefonu. Nema led dioda za obavestenje al to nema nijedan WP telefon.

Pa valjda taj dt pomaže malo ako nemaš diodu. Kako da znam da li sam propustio poziv, ima neka fora da zavibrira bar kad uzmem telefon u ruku ili zasvetli ekran kao što ima raznih app na Android. Uđeš u sobu i baciš pogled na telefon i vidim trepne ekran i onda znam da sam imao poziv, taj fazon mislim.

Poslednja izmena:
Pa prevedi bukvalno double tap :) Dva puta tapnes na ekran i pojavi se lockscreen, kao da si dugme stisnuo samo sto zna da bude zgodnije u dosta situacija. Ti verovatno pricas o Glance-u. Cim nema DT 630 nema ni glance verovatno..
Ipak je led dioda najbolje resenje za takve stvari, ili da blinka Windows dugme, ali eto i dalje nista od toga.. Ja sam propustio gomilu notifikacija tako, ne mogu svaki put rucno da proverim jel me neko cimao..

Poslednja izmena:
Vrh Dno