Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Meni je na DP tri puta skidao apdejt i posle cini mi se drugog je pisalo da je to priprema za wp 8.1 .

Jel Samsung najavio update uopšte? Ovo što je Nokia pustila nema nikakve veze sa Samsungom. Ovo je update njihovog FW i samog OS na 8.1 koji je MS davno prosledio proizvođačima.

Je li ovo sve ili ima još nešto?

Prilozi

• wp_ss_20140716_0002.png
    wp_ss_20140716_0002.png
    55 KB · Pregleda: 127
kod mene jos nema, lumia 625 iz telenora..

Prilozi

• wp_ss_20140716_0002.png
    wp_ss_20140716_0002.png
    56.3 KB · Pregleda: 118
Pitao sam to za DP ko ima malo je nebulozno opet da instalira insto posto je poslednja verzija DP ujedno i final 8.1 , tako da nam fali nekih samo oko 100mb Cyan update-a ;) ako ne i manje...

Jos jedno pitanje, posle Cyan update-a dali ste dobili nove verzije Nokia apps???

Poslednja izmena:
Ima.

To je vrhunski player koji praktički nema konkurenciju na wp-u, podržava geste slično kao i MX na androidu, čita sve formate, ispravno čita titlove sa našim znakovima, podržava WiFi upload..

Trial nema ograničenje po pitanju funkcija, ali nakon određenog perioda neće više raditi.

Trial verzija upravo to znaci ,probas aplikaciju koja posle nekog vremena vise nece raditi i ako ti se svidja kupis je .

Nema precizno naveden period, ali otprilike nakon mjesec, dva mjeseca, dobiješ obavijest da moraš kupiti app ako ju misliš dalje koristiti.

unevyba3.png

Prvi put videh ovo :D Zaprepastio sam se LOL

Izasao update za Creative Studio...
WTF kako kad zahteva Cyan a ja isti jos nisam dobio??? Inace super update, sad mogu da obrisem PE :D

Da li moze neko ko je dobio cyan moze da mi kaze da li se I dalje cesto pojavljuju oni resuming ekrani, I da li ima neke razlike u performansama (u dp je bilo po malo stuckanja I lagovanja, bar meni).

Nova opcija u podešavanjima na Lumi 925, ali pojma nemam kako funkcioniše. Probao sve i svašta ali jok, ništa se ne dešava. Mislim da ima veze sa OTG.....

Prilozi

• wp_ss_20140716_0001.png
    wp_ss_20140716_0001.png
    62.4 KB · Pregleda: 121
520 mts mreza, hungary product, nista jos od upd.

Kako da vidim koji je product na 520?

Ma to je za sve koji imaju DP neki apdejt ne vezan za cyan ja imam l620 8.1 DP ,upravo instaliram apdejt

instalirao sam apdejt...nista novo ne primecujem.
.899 htc 8x

Ahahah, 'extra', stara srpska rec..

Nazad
Vrh Dno