drazon
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 25.11.2010
- Poena
- 169
Ne moze. Uklonjena je ta vrsta integracije socijalnih mreza u 8.1.
Ima li nesta slicno? Realno ovaj fb mesanger je katastrofa.
Ne moze. Uklonjena je ta vrsta integracije socijalnih mreza u 8.1.
Koja je fora sa igrama koje su pachovane da rade na 512mb, kada hocu da krenem instalaciju-kliknem na njih izbaci mi obavestenje da se obratim kompaniji tako nesta. I kako se pravi screnshot?
Ima li opcija da se iskljici zvuk kada stavim punjac?
*** koji izbor aplikacija za prvenstvo.. Na androidu ima cak i paninijev album.. :/
Čekaj, ne razumem ni tebe sad, izbaci mi 50 aplikacija na upit "Brasil 2014". Ne udubljujem se previše u SP ali koliko vidim imaju live score, sve o timovima, rezultati, podsetnici bla bla. Šta nedostaje? Panini album?
Ima brdo dobrih aplikacija. Meni licno odlican i SofaScore koji sam i do sada koristio za rezultate. A i ovaj telenorov servis je ODLICAN .
http://prvenstvouzivo.telenor.rs/
Ne znam ocajne su koje god sam probao.. Osnovni problem koji je bas poceo da mi smeta iako sam mislio da nece toliko, su zvanicne aplikacije.. Nadje se nesto, ali sve su to neki amaterski pokusaji.. Kako bar za ovako neke stvari kao sto je svetsko prvenstvo ne mogu da iscimaju zvanici tim da urade i WP verzije ***.. platite koferom zlata nebitno, isplatice se na duze staze..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari