Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Pa ja sam u Music primetio da sada moze rucno da se premota na deo pesme koji god hoces, a ne da ti ga on premotava na svakih 10 sec ili koliko je vec bilo. Konacno i to da ubace. Jos i za video tako i bice super. Sad su na nivou androida iz 2009. :) Salim se naravno...I love wp! <3 ;-)

Helpppp... Baterija mi je poludila nacisto, na punjacu je 6h, kad sam stavio telefon da se puni bio je na 10% baterije a sad je na 2%..

Poslednja izmena:
Vi koji ne koristite RS region proverite da li su vam i dalje dostupne "Flashvideo" i "Flash Videos" na store-u. Na RS regionu nisu više dostupne za instalaciju pa da znamo jel su svuda povučene ili je samo do regiona... Kako će Boris da gleda fudbal :D

Legao apdejt za Games... Nisam jos stigao da pogledam sta su sredili.

Legao apdejt za Games... Nisam jos stigao da pogledam sta su sredili.

Ako ga unpinujes vise nema pinovanja :D . Izgleda da ga izbacaju iz sistema, ali mozes da ga pin preko transparency tiles i radice kad ga pokreces sa start screen.

Kakav bre apdejt ,izbacili su ga iz sistema,nema ga vise :D

Pa lepo, iskoci mi notifikacija za 3 aplikacije, otis'o da pogledam - Nokia Camera, Minion Rush i Games traze apdejt. Verovatno onda apdejt bio da bi je sakrili, ako je vise nema u sistemu, posto i stari Music je samo sakriven. :)

Samsung Ativ S. Nesto je zezalo punjenje, posle resetovanja proradili sve normalno..

Opet???
zehadebe.png

Aha, vracen je games u listu aplikacija i Video je sad Video a ne Xbox video :)

Slab mi WiFi na poslu pa nisam pustio jos apdejtove tako da nisam znao sta je. Hvala za info. ;)

Pa oni su izlapeli skroz, ne znaju sta rade.. cas ovako, cas onako..

Upravo se instalira! Hmm, nema neki changelog, kažu da popravlja bateriju i ispravlja neke bagove, videcemo

Poslednja izmena:
I meni deluje da malo bolje radi. U office-u sada otvara sdcard.

Ja se ponadao da su sredili mail atachmente, nazalost nista :(

I dalje ne radi MS Camera ako je jezik srpski, engleski i srpski i dalje izmešani u nekim menijima. Dakle po tom pitanju nikakva promena. Još bateriju da vidimo...

Vrh Dno