- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Ovo su super ubacili, pokazuje koje su nove instalirane app, ali gde je ona kvacica koja je bila odredjena za sortiranje, kada je instalirana app, najcesce koriscene...
wtf is manuganu :d
http://www.wpcentral.com/make-xbox-...ws-phone-81?utm_source=wpc&utm_medium=twitter
zamenjuje neke od tile-ova transparentnim
Kako radi quiet hours (iz nekog razloga nemam to ni cortoan-u iako mi je region I jezik na us), koliko sam shvatio to je isto kao da sam ugasio ton I vibracije, ne zvoni I ne vibrira?
Izvini, ali mi stvarno treba pojašnjenje o čemu pričaš. Office 365 radi odlično non-stop ga koristim na telefonu
imam ja exchange mail nalog, ali odbija da se uloguje kad uđem preko Office aplikacije
mejl radi odlično, ali ne može da se pošalje dokumenata odjednom i to je problem
Možda ti radi nešto u pozadini što izaziva to seckanje. Imam i ja Lumia 520 (update 8.1) i Apshalt 8 radi dobro, ne secka.Asphalt 8: airbone mi posle updatea laguje ko blesav, pre je radio tecno.
Meni posle update 8.1 Moli plejer ne nalazi fajlove na SD kartici. Jel i kod vas tako?
Stvarno se ne razumem u pravljenje aplikacija, ali opet mi nije jasno da google play store-u ima toliko playera, a na windows phone store samo moliplayer koji se plaća.
imam ja exchange mail nalog, ali odbija da se uloguje kad uđem preko Office aplikacije
mejl radi odlično, ali ne može da se pošalje dokumenata odjednom i to je problem
File manager u obliku koji priželjkujete nikada neće izaći na WP zbog toga što je to zatvoren sistem.
To za Here Drive je donekle tačno. Google Maps odnedavno nudi turn by turn čak i u Srbiji, a podržava i offline keširanje mapa.
@dejan87dex:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari