Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Ne nego kod tebe opet nesto nije kako treba :)

Mislim, jel da snimam ekran da dokazem da je toliko?

Dobro bre ti imas dosta bolji procesor, giga rama, i WP8.1 :) Sta to moze da ne bude kako treba :) Skoro sve mi pogaseno, u background procesima samo Bing Weather i Whatsapp..

izasao update za mape srbije i crne gore. ne znam tacno kada, ali ja sam ga sada video. ako se neko sprema na put :) -->

Prilozi

• wp_ss_20140711_0002.png
    wp_ss_20140711_0002.png
    30.7 KB · Pregleda: 156
Hvala za info u vezi mapa :)

Koliko sam skapirao mi sto vec imamo 8.1 DP, mi vec imamo full verziju OS, hicu reci final posto istu ima i 930 koja dolazi sa Cyan.
Mi fakticki samo cekamo Cyan update :) cool

4uname9y.png
A bre Pajo pa nisi u toku, pa te mape su izasle,jos dok je pusten DP 8.1 :D

Ih bre imam vec te mape..

Poslednja izmena:
Treba mi pomoc ljudi. Prijavio sam se za DEV Priview, apdejtovao sve i tel. se resetovao i prosao celu proceduru. Sad kad se upalio, sve je isto. Stoji mi na Black, verzija programa ista, i pocinje mi novi download svega ispocetka. Da li iko zna sta da radim dalje? Lumia 520. Hvala.

Poslednja izmena:
Odradio ti sva 3 downloada?

Izgleda da nisam znao da treba 3. Sad radim drugi, mada stoji mi na Prepairing to install 96%. Valjda ce zavrsi.

Hvala ti na informaciji bro.

Inace i dalje ce ti ostati black verzija ,posle sva tri apdejta.

Brzo ? U aprilu je izasla DP verzija...toliko cekam da je to strasno...

A konkretno si nestrpljiv zato što....? Update je najavljen za period jul/avgust, tako da ide sve po planu.

Cortana,novi LockScreen,doble tap future za moj htc 8x...to po tebi nije dovoljno ?
??

DT je funkcija iz nokia firmware-a.

Cortana,novi LockScreen,doble tap future za moj htc 8x...to po tebi nije dovoljno ?
??

DT neces dobiti jer je to Nokia feature, novi lock screen takodje neces dobiti sada, Cortana takodje nije podrzana za nas region. Ne razumem zasto bi te privlacilo da komuniciras sa telefonom na engleskom i molis ga da ti kada ga recimo pitas za prognozu i kada ti istu saopsti u F da ti ipak prevede u C. Za to vreme si vec 5 puta pogledao kolika je temperatura. Dakle funkcija zarad da bi je imao ili zato sto moze da ti koristi stvarno? Kod nas je trenutno apsolutno beskorisna.

Drugo, za nestrpljive a vezano za nove funkcije koje generalno donosi 8.1 tu je DP odavno. Moja poenta je bila da mi nije jasno svakodnevno kukanje ovde "jao kad ce update ne mogu vise da cekam, kasni update" i slicno. Pa cisto da oko toga bude jasno, nista ne kasni za sada. Ako bude kasnjenja a nikad do sada ga nije bilo u odnosu na unapred najavljene termine, sigurno ce neko vec ovde da objavi.

Ali "kasni".. Bes :) Ovo ce biti treci update za manje od godinu dana koliko imam telefon, koliko telefona onog drugog OS-a dobija redovne update-a, dva?

Poslednja izmena:
DT neces dobiti jer je to Nokia feature, novi lock screen takodje neces dobiti sada, Cortana takodje nije podrzana za nas region. Ne razumem zasto bi te privlacilo da komuniciras sa telefonom na engleskom i molis ga da ti kada ga recimo pitas za prognozu i kada ti istu saopsti u F da ti ipak prevede u C. Za to vreme si vec 5 puta pogledao kolika je temperatura. Dakle funkcija zarad da bi je imao ili zato sto moze da ti koristi stvarno? Kod nas je trenutno apsolutno beskorisna.

Drugo, za nestrpljive a vezano za nove funkcije koje generalno donosi 8.1 tu je DP odavno. Moja poenta je bila da mi nije jasno svakodnevno kukanje ovde "jao kad ce update ne mogu vise da cekam, kasni update" i slicno. Pa cisto da oko toga bude jasno, nista ne kasni za sada. Ako bude kasnjenja a nikad do sada ga nije bilo u odnosu na unapred najavljene termine, sigurno ce neko vec ovde da objavi.

Ja se ni malo ne slazem sa tobom.

Ajde za prognozu manje vise, mada brze je njoj reci "Whats the temperature in Celsius?" Nego otvarati aplikaciju za to.

A ja je koristim za postavljanje podsetnika zasta je odlicna, za alarme, isto odlicna , podsetnici kao sto su " podseti me nesto kad izadjem iz kuce" ili kad stignem na posao ili takve stvari su odlicne, doduse redje joj govorim to, vise puta odkucam , jer ne zelim da mi odgovara glasno.

A da, i predvidjanja za World kup, do sada od 15 utakmica pogodila 14 :D . Odlicna je za kladionicu, pa ti vidi sad !

Dalje WP8.1 donosi notification centar koji je odlican . Ja sam potpuno iskljucio one banere za notifickacije , ne rade ni za jednu jedinu aplikaciju.
Paralex isto obozavam. Ubacicu kasnije slike neke .

Mnogo korisna aplikacija lux o meter , radi samo na 8.1 odlicna app koristim je puno za proveru i testiranje bateriskih lampi.

Itd, itd ... Da ne nabrajam.

Ali slazem se u jednom, zasto kukati , jao kad ce update itd kad su svi mogli da ga install jos pre 2 i vise meseca.

Btw, prebacio sam se malo na MS kameru, ova na 8.1 je stvarno odlicna. Jedino nema manual fokus , i malo losije uradjeno pozivanje podesavanje, ali ja vecinom sve na auto slikam tako da je sasvim ok. Mnogo se brze pokrece od Nokia kamere.

Vrh Dno