To sto HTC nema glance,to tek ne mogu da prezalim.
Cortana,novi LockScreen,doble tap future za moj htc 8x...to po tebi nije dovoljno ?
??
DT neces dobiti jer je to Nokia feature, novi lock screen takodje neces dobiti sada, Cortana takodje nije podrzana za nas region. Ne razumem zasto bi te privlacilo da komuniciras sa telefonom na engleskom i molis ga da ti kada ga recimo pitas za prognozu i kada ti istu saopsti u F da ti ipak prevede u C. Za to vreme si vec 5 puta pogledao kolika je temperatura. Dakle funkcija zarad da bi je imao ili zato sto moze da ti koristi stvarno? Kod nas je trenutno apsolutno beskorisna.
Drugo, za nestrpljive a vezano za nove funkcije koje generalno donosi 8.1 tu je DP odavno. Moja poenta je bila da mi nije jasno svakodnevno kukanje ovde "jao kad ce update ne mogu vise da cekam, kasni update" i slicno. Pa cisto da oko toga bude jasno, nista ne kasni za sada. Ako bude kasnjenja a nikad do sada ga nije bilo u odnosu na unapred najavljene termine, sigurno ce neko vec ovde da objavi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari