Šta je novo?

Windows Phone 8.1

bubanusa
Fala K....:D stigao Twitter update, ali nema vecih slika u Social hubu? Restart fona ili??

People integracija? Koliko vidim ovo nije "to". Mada je i moja beta a i ovo verzija 3.2.0.0. A ne mogu da vidim kako ovo radi dok ne deinstaliram betu a to opet necu da radim dok ne budem siguran da su isti... Postajem Boris :D

Čisto da potvrdim, ovo nije to. Beta je 3.2.2.0 Ova nema gomilu stvari koje ima beta. Ništa, preskačem ovo...

Jel dobio neko updejt na 8.1 na ativ s, i koja je procedura kako da proverim ima li update ili ne, trenutno mi je 8.1 developer preview?

Strpi se nema jos uvek ,a i izadji ce ti obavestenje o apdejtu.

Pa i to ce uskoro, ovaj update je veoma dobar, konacno je Twitter u rangu sa Android/IOS verzijama, sto je za pohvalu, WP je mladji sistem...
Ne znam kako je taj Social plugin odradjen na IOSu, i npr taj Photo album aplikacije, dali to postoji na drugim sistemima?
Ocigledno usporava developering same app ili oni manje resursa ulazu u istu...

"Ima" ali to nije to, tj nije izvedeno kao na FB aplikaciji recimo...

AJ da ne ceprkam po temi, ne znam da li ste diskutovali o tome... Da li je neko uspeo da provali kako radi Wi-Fi Sense? Cimer i ja se gnjavimo s tim vec 3-4 dana i nikako da se jedan od nas konektuje, sve zivo smo probali.

Znam, sve smo mi podesili i telefoni ne kontaju nista.. Imamo jedan drugog na Skypeu, i telefoni uopste ne kapiraju. Sherujemo i jedan i drugi wifi preko kompa, pa ne znam da li je zbog toga, da li bas mora sa rutera, al isti je djavo... Da li je to ikom uspelo uopste? Ja imam 620 on 820, mada to nije bitno...

Poslednja izmena:
tapatalk dobio update, sada zahteva instalaciju na memoriji telefona.

Ako to postane praksa sa ostalim app ,dzaba su stavljali mogucnost ,da moze da se instalira i na sd .

Upravo tako.. jedna po jedna zabranjuju instalaciju na sd..

Sto? Pa ja sve app drzim na telefonu, i ne oduzima mnogo.

Na sd idu igrice (preko2gb)..

Zamislite treba vam hitno kartica za nesto (fotoaparat, itd) onda bolje zrtvujete samo igrice koje su na SD.

Tako je kolega, sve app idu na memoriju telefona, samo one ogromne igrice na SD, slike, video, karte..

Sta vam je na telefonu ako sve app forsirate na SD??

Meni je sd puna a nemam ni jednu aplikaciju,imam slike,video i muziku .

Sve u svemu meni odlicno radi TT posle ovog azuriranja, resuming se uopste ne javlja.

TT su dobro sredili.
Ovaj zadnji update je još malo ubrzao aplikaciju, a to bi još više trebali primijetiti oni sa 512MB RAM-a.

Na 8.0 je sad nekih 9, 10 sekundi dok ne prikaze Participated, u poredjenju sa 15 pre update-a.. Ajd, to je sad prihvatljivo.

Kako? KAKO? Meni sekunda - dve. Kad mi prodje rok idemo na pivo pa da vidimo sta i kako.

Kako? KAKO? Meni sekunda - dve. Kad mi prodje rok idemo na pivo pa da vidimo sta i kako.

Koji telefon i WP?

Pricam o precici bencha na homepage-u, to pokretanje, a Participated je default sekcija gde ode pri pokretanju..

Evo sad sam to uradio, ~3sec od klika na tile do kompletnog sadrzaja. Ako i toliko kazem...

I to nije nista sad drasticno poboljsano ovim jucerasnjim apdejtom, tako mi je sve vreme na ovom novom TT.

Ne znam,eni je kad udjem na forum default unread, i to brzo otvori (evo sad mi je malo sporije otvorio - 5 sekunde, ali kad skrolujem na participated otvorio je trenutno. WP8 i 520.

Na 720 malo brze radi nego pre :) Inace Push mi ne radi iako sam stikirao za PP, nesto tu ne,stima..

ali kad skrolujem na participated otvorio je trenutno. WP8 i 520.

Dobro kad skrolujes naravno.. Sad sam probao i sa Unread da bude default, isto je, oko 9 sekundi dok ne ucita. Pa nema sta da nam se razlikuje, isti sistem, isti telefon.. Nego vi 2 sekunde racunate kao jednu ;)

Nazad
Vrh Dno