Šta je novo?

Windows (phone) 10

Jesi nasao ali opet je slika, na tom tile-u znaci nema off bukvalno off bez icega ;)

Da ruzno je, kvari temu, ali barem ne iskacu vise gole zene sa naslovne strane telefona ;)

edit: Napravicu malu ikonicu kao iz win 8.1 da prati temu i nju izabrati za tile :)

Poslednja izmena:
Mene Live Tiles nerviraju za medalju. Kapiram da se možda nekome ovo sviđa, ali zašto ne ubaciti opciju da se to isključi?

Sent from mTalk

Ako koristiš npr.plavu temu, slikaš nešto plavo i postaviš na live tile.
sent from wp10 L532ds

Mene Live Tiles nerviraju za medalju. Kapiram da se možda nekome ovo sviđa, ali zašto ne ubaciti opciju da se to isključi?

Sent from mTalk

Zato im je i ime Live Tile a ne Dead tile :D Ti si izgleda zreo za neki Android, tamo je sve staticno.

Bio abdejt 1480 ja sam još na prethodnoj verziji wina nisam prešao na CU, da lima neki info šta je novo došlo sa ovom ispravkom?

Sent from mTalk

Ma sta ima, nema nista ...

mqdefault.jpg

Ma sta ima, nema nista ...

mqdefault.jpg

Kako nema, ima trista trica i qcina...

Samo sto sam napisao da radi limitiranje mobilnog interneta kad ono nema vise...
Sve opcije za podesavanje su mi sive i nedostupne sem one najbolje "CANCEL"...

Jedino su kanda mape proradile kako treba... upravo proverih par destinacija u Grece i radi...

Sto bi Zigara rekao malo dajes malo primas...

Za VM ne mogu ti pomoci jednom sam menjao na 1GB i mislim da se nista ne oseti na 950 isti k.
Sledece app mozes obrisati i one nisu sistemske, da su sistemske nebi mogao da ih obrises.

Menjanjem VM sa starim 1.7 interopom se izgleda nesto zeznulo u registrima i vise nije hteo da radi update sistema, kao ni instalacija vecih programa - kaze nema mesta.
Pa je morao pasti hardwerski reset posle 3 dana koriscenja.
Sad je sve super, radi update, sada mogu da se uninstaliraju aplikacije, vredelo je samo zbog toga sto sada mogu da obrisem omrzeni one drive :D
Opet sam cackao VM, ali ovaj put sa novijim 1.9 interopom, pa cemo videti da li ce raditi updateovi :)

Ono sto i dalje ne vidim, je kako se u one note ubacuju excel ili word fajlovi, vidim samo opciju za slike, ali nije ni vazno.

Menjanjem VM sa starim 1.7 interopom se izgleda nesto zeznulo u registrima i vise nije hteo da radi update sistema, kao ni instalacija vecih programa - kaze nema mesta.
Pa je morao pasti hardwerski reset posle 3 dana koriscenja.
Sad je sve super, radi update, sada mogu da se uninstaliraju aplikacije, vredelo je samo zbog toga sto sada mogu da obrisem omrzeni one drive :D
Opet sam cackao VM, ali ovaj put sa novijim 1.9 interopom, pa cemo videti da li ce raditi updateovi :)

Ono sto i dalje ne vidim, je kako se u one note ubacuju excel ili word fajlovi, vidim samo opciju za slike, ali nije ni vazno.

To ce raditi sve dok ms ne odluci da ne radi ;)
Furao sam na 950 neko vreme unlock, cekam da taj lik izbaci final verziju i olaksa unlock na x50 seriji...
Malo smara, lakse je rootovati droid nego ovo, neko kad cemo mi lepo imati neki android port, voleo bih videti ma 950 nugat aosp XD

Mada zamisli ono droid na ekranu a kod zvucnika Microsoft [emoji24]

Mozes ubaciti bilo sta, kao dodatak tj attachment ali ne uradi import file-a nego ga stavi kao link sto i nije tako lose...ne prenatrpava sam "note" tome i notes ne sluze.

Sent from Mumia 950

Poslednja izmena:
Microsoft: We are planning lots of new features for Windows 10 Mobile

http://www.windowslatest.com/2017/07/14/microsoft-planning-lots-new-features-windows-10-mobile/

Izjavila Dona :D

opet toplo , pa hladno pa toplo ... i sve tako ...

Mada kada se malo bolje razmisli, ima prostora do 2018 da dodje jos jedan talas opcija - funkcija na w10m , cisto da se popune rupe do master reseta koji planira MS putem CShell-a.

Mainstream support until October 9, 2018 - znaci jos malo jace od godinu dana zagarantovanog zivota W10m i ovih lumia x50.

Probao sam da se vratim na android i odustao posle 2 dana.

Mislio sam da samo ja imam taj problem.Odabrao za sluzbeni neki huawei p9 lite(jer nije bilo u ponudi win telefona),nisam mogao da ga koristim iz istih razloga kao i ti i poklonim ga na kraju.Sa androida mi nije bio problematican prelazak na winp ali obrnuta stvar mi vec pravi pometnju :)

Mislio sam da samo ja imam taj problem.Odabrao za sluzbeni neki huawei p9 lite(jer nije bilo u ponudi win telefona),nisam mogao da ga koristim iz istih razloga kao i ti i poklonim ga na kraju.Sa androida mi nije bio problematican prelazak na winp ali obrnuta stvar mi vec pravi pometnju :)

Nije bas mesto za to ali nikada skinovani droid , nema nista odvratnije od toga.

Ontopic :eyebrows:

Ovo deluje odlicno XD

Konacno ad blocker za W10M :) https://forum.xda-developers.com/wi...d-games/ad-blocker-windows-10-mobile-t3634750

Poslednja izmena:
I meni nije bilo tesko da predjem sa androida na WP ali obrnuto nikako ne mogu. Android mi deluje odvratno nakon WP.

Sent from mTalk

Poslednja izmena od urednika:
bar za android postoje launcheri i moze da se podesi izgled svega na milion nacina.. da vas je nesto drugo odbijalo od androida, ali izgled sistema.... ali valjda stvar navike.. ja korostim i android i win svaki dan pa sam navikao i na jedan i na drugi...

Poslato sa Note3

Nekakav update bio 15063.483 vidjecemo sta donosi novo :)
Nego baterija mi se zadnjih 15dana trosi mnogo brze, posebno kada je ukljucen mobilni net, 2god stara lumia640, baterija pri kraju? Mogu li nekako testirati njeno stanje pomocu neke aplikacije?

Sent from mTalk

Nekakav update bio 15063.483 vidjecemo sta donosi novo :)
Nego baterija mi se zadnjih 15dana trosi mnogo brze, posebno kada je ukljucen mobilni net, 2god stara lumia640, baterija pri kraju? Mogu li nekako testirati njeno stanje pomocu neke aplikacije?

Sent from mTalk
B2XSmartapp

vmVmfOD.jpg

Kad je bilo na 22% bila je zelena kvakica koja predstavlja ok. Sta kod tebe pokazuje?

Sent from mTalk

Evo kako je kod mene.
yhjerMc.jpg

Sent from mTalk

wCfzz0c.jpg

Aida64
Wear level 0% gdje bi i trebao da bude. Vidjecu kada napunim bateriju sta mi pokazuje pod battery health status

Edit:
I kod mene pise Good kada je presao 35%

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Mrzelo me, ali mogu da ga napravim da izgleda kao 950XL :)
Screenshot_2017-07-15-21-13-14-681_com.nfwebdev.launcher10.pngScreenshot_2017-07-15-21-13-28-967_com.nfwebdev.launcher10.png

Lepo izgledA, jesu li staticni ili live tiles ?! [emoji33]

Sent from Mumia 950

Vrh Dno