Šta je novo?

Windows (phone) 10

Jedina prednost je izbor aplikacija, Google je pravu stvar uradio od starta. Tj Android inc koji je Google kupio i progurao tu pricu.

Da se MS toga setio pre, Nokia...pa mi danas mozda i nebi ni videli Android...a mozda ni IOS.
Sad je kasno da se kaju, nove borbe su na horizontu a borba ce biti ljuta.

Sent from Mumia 950

kad povežem telefon na wdrt, kaže mi da je softver dostupan na serveru stariji od ovoga što ja imam, a to šanse nema da je tačno... šta raditi u tom slučaju? hvala :)

Oces da vratis win8?

I dalje ne vidim koja je prednost androida nad windowsom obzirom da je windows mrtav OS? Kako se ovde želi prikazati... Bez obzira na to koliko se android razvio kao OS on neće nikad biti kod većine ljudi izbor za desktop računar ili laptop tako da teško da će tu biti nekog pomaka ...
Jedina prednost je u gomili trt-mrt aplikacija koje,ruku na srce,nikom i ne trebaju...ali kad se vidi broj,wow,misle jadni da to nesto znaci...bolje jedna kvalitetna nego milion koje nisu ni za sta pametno.

Kiselo grožđe...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

I dalje ne vidim koja je prednost androida nad windowsom

Kad dodje vreme za novi telefon (neminovno ce biti Android ili iOS) pitacete se posle sta ste lupetali i sto vam je to trebalo..

Na zalost i ja bih rekao da su online app buducnost. Na poslu radimo sa jednom takvom i prava je ćrednost sto mogu da joj pristupim sa bilo kog racunara i sve sto na njoj uradim me ceka na poslu. Mada je ta mene prava masina desktop, sve ostalo je portabl, prirucno, ograniceno...

Moj sledeci fon ce neminovno biti android, ali cu i dalje smatrati da je win10m imao bolji potencijal ali ga nije ostvario, pogotovu u low end uređajima, koje ja guram. A ako izadje novi wp10 i preporodi se sa app eto mene nazad.

Sent from mTalk l532ds wp10

Poslednja izmena:
Ako ces da vracas sa 10ke na 8,1 onda flashujes sa time.

Kad dodje vreme za novi telefon (neminovno ce biti Android ili iOS) pitacete se posle sta ste lupetali i sto vam je to trebalo..

Ja presao na iOS. Ima prednosti iOS, kao i android ali realno ni jedan od 3 ekosistema nije savrsen.

Pomoć prijatelja ;)
Imam problem sa mobilnim internetom. Do pre dva dana sam imao normalno 3G konekciju, a sada mi prikazuje samo edge (2G). Kada hoću da otvorim kroz EDGE browser neku stranicu javlja mi connection problem. Sigurno nije do operatera jer sam to proveravao sa drugim vlasnicima win10 telefona. Čitao sam ovde na forumu da je neko imao sličan problem, pa me interesuje da li postoji neko drugo rešenje sem HARD RESET-a ?
U pitanju je L830 na CU release preview, build 15063.483, inače nikakav update nije rađen koji bi možda izazvao ovaj problem.
Hvala.

Bravo, radi.....hvala !!!! :)
Samo mi nije jasno od kuda to odjednom, mislim pre mi je stajalo na 3G i nije bilo problema.

Poslednja izmena:
Nisam kod kuce, pa ne mogu da se setim tacno, ali mislim da je bilo nesto sa lumiafirmware.com

ne bih rekao, pre će biti da windows ima 0.00001%

Poslednja izmena:
Presao sa svojom lumio 640 na Slow Preview insider i baterija traje bar za 30% duze, tek sam 2 dana na insajderu pa cu potrosnju baterije preciznije znati za koji dan. Primijetio sam prije insajdera da mi je surfanje dok je bio ukljucen mobilni internet trosilo nenormalno mnogo bateriju dok je u stand by mode-u potrosnja bila ok.

Aj i ovde da postavim pitanje , treba sa lumie da prebacim poruke i call listu ako moze na android, ima li neka caka za to!?

Sent from my Nokia 5

Nema na cemu, trebace i meni kad mi stigne Nexus 5X. :D

Extra, samo samo nista od toga nebi bilo da ms nije omogucio te app za export ;)

Hvala puno!

Sent from my Nokia 5
ja mislim da ne bi trebalo da propustimo priliku da pohvalimo ms. ajde svi sad da se uhvatimo za ruke i poklonimo se jednom.

pogotovu mu hvala što je telefone koji su ljudi do pre godinu dana kupovali nove u prodavnici načinio neupotrebljivim.

ja mislim da ne bi trebalo da propustimo priliku da pohvalimo ms. ajde svi sad da se uhvatimo za ruke i poklonimo se jednom.

pogotovu mu hvala što je telefone koji su ljudi do pre godinu dana kupovali nove u prodavnici načinio neupotrebljivim.
Koje telefone? Koji jebto neupotrebljiv i zasto toliko dramis!?

Sent from my Nokia 5

Nazad
Vrh Dno