Šta je novo?

Windows (phone) 10

To ide u prilog WP, jer sa manje para se dobija bolje.

Naravno, pre bih uzeo ocuvanu 535 ili 550 nego razlupani iphone 4 za isto para.

@mihajlosd obrati paznju pisao sam za 50-60e znaci polovno ...

Poslednja izmena:
Pa dobro, za 50-60 evra polovna L640 je odlican fon :)

Mada i Sony E4/E4g rade dosta dobro a polovni kostaju toliko samo sto je kamera losija od L640, na E4(bez G) je i displej losiji.

Opet o isplativosti "vs"...
Kakve to veze sa temom ima?!
Zašto se stalno porede telefoni i njihovi sistemi u temi koja nije namenjena za to.
Kritikujte, hvalite, kudite, ali W10M. Ova tema nije namenjena za poređenje. Baš me briga jeli iphone 7 brži od svakog telefona..!

Tema je... Jedan primer!

Usrali su u podešavanju kamere, ne može se ostaviti konstantno podešavanje na HDR. Već svaki put moram ručno da stavim HDR, dok je pre ostajalo uključeno.

Dakle...

No more android, ios i sl.

Hvala!

Looool prebacio region sa srbije na us i pronasao store 32updatea za aplikacije [emoji33]

Sent from mTalk aka Craptalk

Hvala za info.
Ja pratim WCentral,ali ne videh jutros nista za novi build.

Poslednja izmena:
Hvala Deki.
Inace,ubi me batherija na proslom bildu,a i u medjuvremenu sam zapatio Phantom Touch na mojoj L1520 :(

Hvala Deki.
Inace,ubi me batherija na proslom bildu,a i u medjuvremenu sam zapatio Phantom Touch na mojoj L1520 :(
To je hw problem? Koliko je stara ta 1520?? *** kada he izasao i nisam ga bas zeleo, ali sada mi je nekako zanimljiv ali opet veliki je to fon [emoji33]

Sent from mTalk aka Craptalk

Napisah u temi l1520.Imala je moja supruga taj fon cim se pojavio.Sta znam,meni je odlican,da bydem iskren,uzeh ga zbog kamere i zbog drugog broja.Phantom touch je hw problem,to znam.Uzeh ga pre mozda..2 meseca i tek je zatrepereo pre 10ak dana,smor.Inace,lepo radi.Ubi me FB i Messenger,ali ok.Imam Z2 Sony koji ima isto piksela kao i l1520,medjutim,Nokia je ipak bolja u tome od Sonija.640xl imadoh 14meseci,sve dok nisam bio na insajderu,bilo je sve ok.Posle toga,sve krenulo nizbrdo,ukljucujuci i restart na svakih par dana,onako...sam od sebe.

Sent from L1520

ubgyyZ5.jpg

:D

Sent from mTalk

Odlična "unifikacija".

Na desktop-u imaš 3,99 TB za čišćenje.

Pregorela licna...štucnuo biklonker za gemajzlovanje pa ne može da pokazuje notifikacije na pločici za kalendar [emoji3]
Biće ok. Juče mi se nešto updateovala Camera, ne pratim od kako sam stavio na auto update.

Lumia 532ds Win10 continum carl zeis 256gb Grand surface

Bar se u materijale ne razumes aluminium i magnezijum nije isto ...
Neverovatno kako svako moze svasta lupiti i to tako neko cita i misli da je tako...
Za tvoju informaciju ef 81 je imao kuciste od magnezijuma, a ne aluminijuma. To sto je tebi sve sto lici na metal aluminijum to je druga stvar.
Ajde uvedi malo pristojnosti u recnik koji koristis ovde...pre dve strane te je vec neko opominjao.

Poslednja izmena:
Windows je tema a ne EF81.

U*rase sa ovim odlaganjem apdejta koji je bio planiran za jucerasnji nam dan.
Kao da je win10m perfektan,pa eto sada imaju neki sitan problemcic i nista od apdejta,bzvz.

Kako to mislis "kao" da je savrsen? Zar nije? :D

Moze mala pomoc,naime devojka uzela l640 ,medjutim ne moze da apdejtuje na poslednju verziju 693,kad krene instalaciju izbaci gresku kod 0x80073712 ?

Sent from mTalk

@dejan...
Sve se smišljeno radi! Zato sam napisao "specijalni rat".

Za one koji krive developere za fijasko WP priče, a tvrde da MS nije kriv:

"Microsoft-owned developer studio Mojang even decided to stop developing for the Windows Phone version of Minecraft Pocket Edition because there were not enough players to justify the development costs.

Citing a number of unnamed sources, Windows Central claims that the Windows 10 Mobile version of the game gets so little playtime from those who have the app installed on Windows 8.1 and Windows 10 devices that it is no longer financially viable to spend time updating it.
Even though it will no longer be updated, the Windows 10 Mobile version of Minecraft Pocket Edition will remain in the Windows Phone app marketplace, the site claims.

The fact that Microsoft's own developer studio has decided to no longer update its Windows 10 Mobile app is not a great indication of things to come.

link
Dakle, traže od programera da prave app/igrice za WP/WM 10, a sopstvenim programerima su zabranili da se više bave njihovom "rođenom" platformom...

Ce da ga emuliraju kao desktop igru na Surface phone, kad izadje. I Crysis 1. Problem solved.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Izgleda da fb i mesindzer nikada nece apdejtovati.
Uzgred,kako da instaliram obican skype,ubi me ovaj skype preview.
Sent from L1520

Poslednja izmena:
Zna li se ikakva informacija... Zbog čega je odgođen update, kakva greška je u pitanju?

Da li radi nekome Glance na Nokia Lumiama na windows 10?
Ima na xda tutorial kako da se ukljuci, ali samo se otvori i odmah zatvori glance prozor za podesavanja, a ne radi i dalje?

I jos par pitanja:
-Da li ima neki fazon da se disabluje lock screen???
Ugasim ekran, kada ga palim 2 puta kucnem ekran ili na dugme to je OK.
Ali onda me saceka lock screen pa moram i swipe - e taj svajp me nervira - da li moze da se zaobidje ikako??? Sta ce mi uopste lock screen - nisam stavljao nikakvu sifru.
Sreca sto na kameri moze da se zaobidje inace bi bilo neupotrebljio, ali mi me i ovako nervira.

-Kada me neko nazove, telefon PRVO trazi swipe up, pa onda da kliknem da prihvatam ili odbijam poziv.
Da li moze ikako da se preskoci swipe up ILI da se namesti da pritiskom na dugme (3 donja dugmeta sto svetle) primam ili odbijem poziv?

Poslednja izmena:
Meni glance radi, ali imam Microsoft lumiu, za ostala dva pitanja kod mene ne može "legalno".

Lumia 532ds Win10 continum carl zeis 256gb Grand surface

glance screen mi radi najnormalnije na lumiji 830.

ovaj swipe na lock screen-u i kada te neko poziva je tu da se ne bi telefon u dzepu sam otkljucao ili odgovorio na poziv. koliko znam, to ne moze da se zaobidje ili promeni.

poslato sa pejdžera

Nazad
Vrh Dno