- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Pa pazi stanje je takvo kakvo jeste.
Prodaja na ide jer zapravo ne proizvode ništa što bi prodali, ako izuzmemo x3 i onaj Alcatel koji prave OEM-ovi.
Srednja viša klasa, srednja i niža klasa uopšte ne postoje u ponudi, osim ako naravno nije ostalo nešto po policama bog te puta otkad, ali čak i za to ovi naši deru.
Čak i ako neko hoće da kupi WP regularnim putem ili ne može ili će morati da ga kupi po krajnje nekonkurentnoj ceni.
Sent from mTalk Lumia 950xl
X3 je odlican telefon ali je skup , necu reci preskup ... alcatel je isto dobar, pitanje je koliko ce oni uspeti da prodaju te modele...
Svako je navikao na Lumie i taj MS brend, masa i ne zna da postoje drugi OEM-i .. poput acer-a, hp-a, alcatela ... itd mnogi misle da je LUmia istoo sto i Iphone , da ga iskljucivo pravi samo MS. To sam i pre video, ljudi su po radnjama govorili i za HTC 8X da je lumia ... stvorila se takva slika, kao da je tu MS jedini a nije, odavno i drugi prave WP , W10M telefone..
I ja mislim da je ubijanje lumie los potez, taj Surface phone tesko da ce doziveti uspeh Lumia iz 2014 i 2015 ... treba im bas pravo cudo , a do sada nismo videli , nece toga biti ni u skorijoj buducnosti.
Poslednja izmena: