Šta je novo?

Windows (phone) 10

Kako mislis ''iz prve''?
Postupak ume da potraje, samo treba ostaviti telefon sa 60%+ baterije i cekati, vise puta ce se sam restartovati i sl.

Klikno na ažuriranje i sve završio iz prve, bez da sam morao besmučno ceo dan da kliknem na ažuriranje i završim sa nekim greškama. Nadogradnja na win10 je trajala tom metodom 2 dana, plus 1 dan za zakrpe.
Ceo ovaj proces nadogradnje jako dugo traje, bar 20min, možda i više, telefon se gasi. Ovo sam napisao da ljudi koji su u žurbi ne rade ažuriranje pred izlazak iz kuće ako im treba fon.

Poslato sa HTC 10

@encarta
+550
Ostali, možda je Hvs prvi put, kad je nabavio telefon imao sledeću situaciju, pa misli da ima više restarta...
Na početku balade je išao update, pa imate dva update, a vi ste videli restarte između njih.
Sada je ro promenjeno, tako da ima samo jedan restart.
Kao da sad kupi telefon, a on dođe sa .576 i do .693 ima tri update (recimo).
Tri restarta, pa gad ne pratiš i kao za inat, naletiš na još jedan restart...
Opet... Ti treba da potvrdiš svaki... Pogrešio sam.
U svakom slučaju... Sad ima jedan update i jedan restart.

Ja da prijavim,imam utisak da mi je baterija malko bolja na ovom poslednjem bildu.

Sent from L1520

Lepo ostavite podešeno da instalaciju novog ažuriranja odradi u tri ujutro i gotovo.
Sa ovom novom nadogradnjom sam primetio samo da mi brže , češće, vrti live tiles.

Sent from mTalk

Ja da prijavim,imam utisak da mi je baterija malko bolja na ovom poslednjem bildu.

Sent from L1520
Jel drzis hey cortana na on? Koliko li to vuce, meni uvek u battery Start u vrhu potrosnje, *** koliko su onda app optimizovane i ne jedu bateriju [emoji33]

Cortana je on zbog quit hours.Inace,sada mi baterija deluje podnosljivo u odnosu na prosli bild.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Cortana je on zbog quit hours.Inace,sada mi baterija deluje podnosljivo u odnosu na prosli bild.

*** secam se jos od wp ere obecavali su da ce quit hours da odvoje od cortane... Nista od toga [emoji43]
Dobar je poslednji update, meni baterija izgura 24h onako solidno koriscenje (lumia 950).

Poslednja izmena:
definitivno je popravljena baterija, jer sam namerno ukljucio sve i svja da proverim (ddtw, glance, kortana i sl.) i izgura dan ipo jaceg koriscenja. Ono sto sam ja primetio sa ovim novim bildom je da se slika tecnije krece prilikom rotiranja telefona. Ranije je to bilo nekako kao da sasece tranziciju a sad ima bas glatku animaciju. Evo veceras smo preko continuuma pogledali par filmova, utakmicu i neke snimke od nove godine i sa klincima od burazera a telefon se nije ni umlacio. Moguce da su i tu popravili neke stvari.

Zavrseno sve iz 1ve i jos bolje radiii.
5db868232937c8081787d53abd932f7f.jpg
Desktop win10prox64 a na telefonu poslednji regularni apdejt .693

Hvala na pomoći!

Послато са Меизу У20 преко Тапатока

Poslednja izmena:
Kad bi led notifikacija mogla da se uturi i na mojoj l1520...

I slicica skroz OK, mislim na glance screen :)

Kad bi led notifikacija mogla da se uturi i na mojoj l1520...

Ako L1520 ima empty battery LED onda može ovo da se odradi. U ostalom, probaj. Ne može da škodi.

Sent from my 8079 using Tapatalk

^Nema :(

Zar ne svetli win key ona blinka kada je baterija prazna, ili je to bese kada je bas bas mrtva - ono ugasio se telefon ne moze da se upali ??

Bas mi nedostaju ti kapacitivni tasteri :( ovo on screen je shite :trust:

Poslednja izmena:
I meni nedostaju kapacitivni tasteri. Baš su bili gotivni.

Sent from my 8079 using Tapatalk

Trebala bi mi opcija gasenja ili smanjenja svetla za navigacione tastere.Toga naravno nema.I eto,bilo bi sjajno kad bi mogle da se nameste svetlece notifikacije na kap. tasterima.

Sent from L1520

Ja bih voleo ovaj moj Meizu da zamenim za L950. Baš bi mi odgovaralo to...

Послато са Меизу У20 преко Тапатока

Imas 950 po oglasima za ~200 evra sto je smesna cena.

Ja sam moj l930 prodao za 170. Mint stanje i garancija jos nekih 4 meseca. Uz bežični punjac i puregear dualtek masku

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Ja sam moj l930 prodao za 170. Mint stanje i garancija jos nekih 4 meseca. Uz bežični punjac i puregear dualtek masku

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Za super lovu si ga uvalio , ja Z2 ne mogu da prodam za te pare a jos 6 meseci u garanciji a super stanje :banana:

Avi kako te [emoji2]

DAuvKBB.jpg

Uhvatila me gameplay manija [emoji6]

Sent from mTalk

Ekstra maestro. Ekstra.
Evo, okačio čovek kako smo i tražili ;)

TNX

@rotkod FALA , dobre su :eyebrows:

Nazad
Vrh Dno