Šta je novo?

Windows (phone) 10

Meni prepoznaje telefon, imam built .448, ali i dalje dobijam konstantno gresku kad treba da instalira. Ok, svi dobijaju, samo sto meni ne ulazi u restart

Pogledaj link XDA, par postova nazad. Piše bez obzira na (ista)grešku trebalo bi da radi. Restartuj sam, pa pokreni i update ako neće samo.

Probao sinoć na L925 W10M 14393.448 non Insider. Inače i meni je ispisao istu grešku ali je odradio sam restart i update. :)
Nažalost ne blinka, kad stigne poruka (whatsapp,telegram msg, msg, poziv propušten). :(
Mada uočavam neku promenu, jer mi zasvetlilo jako samo home dugme posle restarta i sad kad mi stigne poruka redovna, whatsapp, telegram,viber ne javlja. Možda je i pre bilo tako , doduše nisam obraćao pažnju. Ne davno sam prešao na Win Mobile,puno petljao s instal/reinstal, učim još :) imam 3 kom L920, L925, 550, nisam loodak(nadam se) :) samo mi posle 4-5god dosadio android :)
Voleo bih da mi radi ova fora, ali ne patim, jer imam instaliran Glance Screen :)

Poslednja izmena:
Znam da bi trebalo da se restartuje sam, ali ne ucini to.

Jasno, zato sam i pokušao, a i dalje pratim XDA. Samo slab sam s engleskim, zato računam na tvoju pomoć,:)video da si se upisao na XDA ;)

@ iH8Sn0w pa jel si pokušao sam da restaruješ ?

Jesam,dzabe, nema onaj proces migracije

Kako da uradim rucno?

To jesam, nema nista

Hm, onda jedino još da probaš ručno da ubaciš led alert, pomoću Interop alata. Imaš odlično, kompletno novo you tube upustvo što je postavio @jerry.drake. U deskripciji su ti svi fajlovi koji ti trebaju za download, samo što je tu >led alert < file za 730, a ako imaš neki drugi idi na XDA pa odatle skini za tvoj fon.

Edit
Sory pomešao sam te s @sopabarth, on ima 930, ne znam koji ti imaš :)

Poslednja izmena:
To sam vec ubacivao preko interop alata, imam l930. Nije se nista promenilo, probacu naci drugi Reg file za l930

Eh, prelistao ponovo par strana unazad, sad vidim da si već pokušavao i koji fon imaš. Malo sam se pogubio, em sam nov ovde, na WP, pa još petljam s tri win fona :)
Nadam se da ćeš uspeti.

Odustajem od daljeg pokusavanja. Bar dok neko sa L930 ne potvrdi da zaista i funkcionise home dugme kao led obavestenje.

Nažalost mnogo cimanja, MS nas stalno tera da se sami snalazimo, oko optimizacije. Meni lično Led alert koristan.
Frizirao moj L925 na 830, install 393.448 zvanični. Prvo se snašao za Glance, evo ubacio i Led alert.
Radi ali čudno blinka. Još je to sve u razvoju. Ima tu još cimanja po registru, problem mi je što ne znam engleski a i nemam znanje "developera", da bih se priključio temi na XDA.

Poslednja izmena:
Ne prepoznaje mi telefon u cmd posle "iutool - l" jel ima neko resenje? L735

Sent from Lumia 735

Ili fali neki program/driver ili je do kabela?Prateći tutorijale svašta imam instalirano da bih pristupao kako 8-ci, tako i 10-ci.
Nisam znalac, samo glasno razmišljam.

Sent from my L925 using mTalk

Može sigurno, doduše nisam probao, ja sam na 10.

Sent from my L925 using mTalk

Nakon nekog update-a poruka, više ne mogu da izaberem ime kada kucam primaoca...retardi.
Sent from Tunguzija.

Sasvim logican i ocekivan pravac razvoja.
E sad, kojom brzinom i sa koliko uspeha i problema ce se sve odvijati, videcemo.
Licno se nadam, da ce ovako nesto sto pre zaziveti i postati dostupno i nama, obicnim smrtnicima.

Ja ću biti sledeći koji će ga napustiti... Iako ne podnosim preostala dva OS, moraću izabrati manje zlo po mene. Nemam većinu bagova što ovde ljudi prijavljuju, ali imam dovoljno sitnih da me izlude. Dao sam im dovoljno prostora da se poprave, ali ne ide..

Vrh Dno