I ja sam sinoc pokusao ali nisam uspeo.
Ima na istom linku i neko uputstvo sa registry izmenama....
Kome se ne desava neki bag na bilo kom telefonu?Racunar mi zabaguje ponekad a da ne zabaguje telefon,to se desava,savrseno ne postoji.Ko to shvati,manje ce se nerviratisinoć mi mutio slike u galeriji. kad otvorim sliku ona cista i u sekundi se zamuti. vec sam negde pročitao da je još neko imao takav problem. očigledno se isti bagovi svima javljaju pre ili kasnije.
Jedino da probas backup telefona, pa da povuces posle downgrade, on jedino sacuva sms.
Na w10m imas opciju cuvanja rezervne kopije kontakata i poruka...
"settings/extras/contacts+message backup"
Na WP8.1 je to program koji se naknadno instalira tj. ne dolazi sa sistemom...
Pokrenes ga i dalje ces se sam snaci...
Prilikom prelaska sa Androida na WP8.1 je preko BT sve uspesno prebaceno...
Prebacivanje sa WP8.1 na Andorid telefon nisam probao, prosto mi nije trebalo...
E pa mene untuzijazam malo popustio pa sam sinoc moju ciglu 532 ds vratio na 8.1 nakon 9 meseci na win10. 8.1 Denim je zaokružen sistem, odiše kompletnošću i ozbiljnošću i to se u radu vidi pogotovu pri povratku sa win 10. Win 10 daje onaj osećaj korišćenja nečega što je novo, obećavajuće, sa puno potencijala, ali u određenim trenucima zakaže. Kao mlad i talentovan fudbaler koji leti po terenu, puca od talenta, ali sklon nesmotrenim i početničkim greškama. Sada sam u fazonu da ubacim iskusnog igrača neko vreme. Što neko na nekom forumu reče, na 8.1 mi se ništa loše nikad nije desilo. A kad omladinac bude stekao još malo iskustva i sigurnosti penzionisaću 8.1.Meni je 8.1 smesan u odnosu na desetku,nikad se ne bih vracao,tj kad sam koristio l640xl,nisam imao zelju da se vracam a na 950 xl i da hocu,ne mogu![]()
Snašao sam se i već pola dana se ne mogu načuditi koliko je 8.1 brži.
Toliko je brz da otvaranje aplikacija ide rame uz rame sa iOS-om. Dobro, nećemo o kvalitetu toga što se otvori
Inače, za taj programčić je neophodna sd kartica, koju baš i nemam gde da stavim na L920.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari