Šta je novo?

Windows (phone) 10

Hvala na infu, nisam bio siguran da podržava bežično punjenje.
Okači i sliku zadnje strane telefona.... Mozo je VRH !

Moj licni stav je da "osecaj u ruci" koji odaje telefon je od istog znacaja kao sto i sijalice, lampe, trake u kucistu racunara uticu na njegovu brzinu. No dobro, ko sta voli nek' izvoli.

Licno na L930 imam dualtek puregear http://i.ebayimg.com/00/s/NTExWDUxMQ==/z/tG4AAOSwfcVUAghU/$_35.JPG

Bolji osecaj mi ne treba, a da je padao, jeste,ali nema tacku na sebi

Ima neko logicno objasnje je zasto to nisu omogucili po defaultu?! Zbog glance-a?!

L930 nema glance, pa opet nema tu opciju, ja cu ovo probati

Ne mogu ni da pokrenem iutool, razlog je sto nemam sve odgovarajuce windows programcice. Probacu ponovo kad skinem sve

Poslednja izmena:
Nisam uspeo, krenuo instalirati famoznih 14gb necega da bi mogao da pokrenem iutool. Nije uspeo instalirati, ako neko nadje jednostavnije resenje, neka javi

Ima na istom linku i neko uputstvo sa registry izmenama....

Meni posle ovog 14965.1001 ne radi mTalk, nece da se pokrene. Ironicno, proradile notifikacije na njemu...

sinoć mi mutio slike u galeriji. kad otvorim sliku ona cista i u sekundi se zamuti. vec sam negde pročitao da je još neko imao takav problem. očigledno se isti bagovi svima javljaju pre ili kasnije.

Sent from lumia532ds

Da, dešavalo se da se zamuti, ali sledeću sliku koju skroluješ prikaže normalno. Ome to a vremena na vreme☺

Sent from 640

Ima na istom linku i neko uputstvo sa registry izmenama....

Pogledao sam to, uspeo da instaliram Gustav interlop tool sa ovog linka https://mega.nz/#!rRMhEJgT!pPXGnGIT4DV6dip6JAOS_c1NSQv9cJ_hgKiWnGgbwKw
Nakon toga u opcijama omogucimo developer(instaliranje neproverenih aplikacija). File browser i nadjemo ovo sto smo skinuli. Pitace za instalaciju, kliknemo ok. Nista se ne desava, restart telefona i u podesavanjima/extras/interlop tool. Nisam uspeo gotov reg da ubacim, probacu rucno da izmenim

dakle niko jos nije uspeo da namesti da dugmici sijaju za notifikacije?

Послато са SM-N7505 уз помоћ Тапатока

Izgleda niko. A to su obećali odaaavno...

Tapatalk 6.3.0 (Build 821)

sinoć mi mutio slike u galeriji. kad otvorim sliku ona cista i u sekundi se zamuti. vec sam negde pročitao da je još neko imao takav problem. očigledno se isti bagovi svima javljaju pre ili kasnije.
Kome se ne desava neki bag na bilo kom telefonu?Racunar mi zabaguje ponekad a da ne zabaguje telefon,to se desava,savrseno ne postoji.Ko to shvati,manje ce se nervirati ;)

Skinuo sam interop tools 1.9, on se sada vidi medju aplikacijama. Ima opcija da se ubaci reg u telefon. Ubacio sam onaj za L930, restartovao tel ali nista.

Edit: Sada nemam zvuk kad stignu notifikacije,osim kada telefom zvoni.

Poslednja izmena:
Mogu da razumem zasto bi neko hteo da tu mogucnost ali mislim da je to sve previse cimanja sa previse rizika da se zezne nesto. A i nije garantovano da vec sledeci update sistema nece pregaziti sve te izmene i vratiti ih na "fabricko". Neka vam je sa srecom :) Samo pazljivo.

Izvinjavam se jer nije direktno vezano za temu, ali s obzirom da ona koja se tiče w8.1 već duže vreme nije aktivna, odlučih da ovde upitam.
Naime, Lumia 920, trenutno na w10 (10586.494), nekada baš sporo radi, brzo troši bateriju i u proseku me jednom dnevno dovede do soft reseta. Hteo bih da je vratim na w8.1 preko Windows Device Recovery Tool-a. E sad, zanima me par stvari:
1. Da li će se whatsapp backup koji je na onedrive-u bez problema moći povratiti?
2. Da li uopšte postoji skype u store-u (sećam se da je bila priča da isti više neće podržavati w8.1)?
3. Kako uraditi backup svih sms poruka?

Jedino da probas backup telefona, pa da povuces posle downgrade, on jedino sacuva sms.

Jedino da probas backup telefona, pa da povuces posle downgrade, on jedino sacuva sms.

Na w10m imas opciju cuvanja rezervne kopije kontakata i poruka...
"settings/extras/contacts+message backup"

Na WP8.1 je to program koji se naknadno instalira tj. ne dolazi sa sistemom...
Pokrenes ga i dalje ces se sam snaci...

Prilikom prelaska sa Androida na WP8.1 je preko BT sve uspesno prebaceno...
Prebacivanje sa WP8.1 na Andorid telefon nisam probao, prosto mi nije trebalo...

Snašao sam se i već pola dana se ne mogu načuditi koliko je 8.1 brži.
Toliko je brz da otvaranje aplikacija ide rame uz rame sa iOS-om. Dobro, nećemo o kvalitetu toga što se otvori ;)

Na w10m imas opciju cuvanja rezervne kopije kontakata i poruka...
"settings/extras/contacts+message backup"

Na WP8.1 je to program koji se naknadno instalira tj. ne dolazi sa sistemom...
Pokrenes ga i dalje ces se sam snaci...

Prilikom prelaska sa Androida na WP8.1 je preko BT sve uspesno prebaceno...
Prebacivanje sa WP8.1 na Andorid telefon nisam probao, prosto mi nije trebalo...

Inače, za taj programčić je neophodna sd kartica, koju baš i nemam gde da stavim na L920.

Ja sam razmisljao da vracam l930 na win8.1, cinilo mi se da je fotoaparat radio bolje, sad se nekad restartuje kad se koristi. Baterija je za nijansu bila bolja, brz je na win10 kao i na win8.1

Jel neko uspeo da vrati 950 na 8.1 [emoji23]

Meni je 8.1 smesan u odnosu na desetku,nikad se ne bih vracao,tj kad sam koristio l640xl,nisam imao zelju da se vracam a na 950 xl i da hocu,ne mogu ;)

Meni je 8.1 smesan u odnosu na desetku,nikad se ne bih vracao,tj kad sam koristio l640xl,nisam imao zelju da se vracam a na 950 xl i da hocu,ne mogu ;)
E pa mene untuzijazam malo popustio pa sam sinoc moju ciglu 532 ds vratio na 8.1 nakon 9 meseci na win10. 8.1 Denim je zaokružen sistem, odiše kompletnošću i ozbiljnošću i to se u radu vidi pogotovu pri povratku sa win 10. Win 10 daje onaj osećaj korišćenja nečega što je novo, obećavajuće, sa puno potencijala, ali u određenim trenucima zakaže. Kao mlad i talentovan fudbaler koji leti po terenu, puca od talenta, ali sklon nesmotrenim i početničkim greškama. Sada sam u fazonu da ubacim iskusnog igrača neko vreme. Što neko na nekom forumu reče, na 8.1 mi se ništa loše nikad nije desilo. A kad omladinac bude stekao još malo iskustva i sigurnosti penzionisaću 8.1.

Sent from Windows 10 PC

Snašao sam se i već pola dana se ne mogu načuditi koliko je 8.1 brži.
Toliko je brz da otvaranje aplikacija ide rame uz rame sa iOS-om. Dobro, nećemo o kvalitetu toga što se otvori ;)

Inače, za taj programčić je neophodna sd kartica, koju baš i nemam gde da stavim na L920.

Pa i ne mora bas ta SD kartica jednostavno uradis rezervnu kopiju, prebacis dva fajla na racunar kad vratis sistem nazad prekopiras pomenute fajlove na internu memoriju telefona i to je to...

Nazad
Vrh Dno