Skinuo sam interop tools 1.9, on se sada vidi medju aplikacijama. Ima opcija da se ubaci reg u telefon. Ubacio sam onaj za L930, restartovao tel ali nista.
Edit: Sada nemam zvuk kad stignu notifikacije,osim kada telefom zvoni.
Drug, kako si ti uspio da ubaciš registre preko Interop Tools-a, ja sam instalirao isto verziju 1.9, ali ubih se tražeći po njemu i nema nigdje opcije za ubacivanje registry fajlova. Jel možeš da postaviš screenshot gdje se ta opcija nalazi? Nisam baš vičan ovom Interop Tools-u, prvi put sam uzeo da ga probam da osposobim led notifikacije na svojoj 930, pa mi je malo konfuzno. Elem, ja sam pokušao preko iutools-a da mu instaliram te led notifikacije, ali šta god radio tel nije htio da se restartuje i da odradi ono "migrating data". Pa sam pokušao preko Interop Tools-a, htio prvo da ubacim gotov registry, pa kako nisam našao tu opciju, onda sam ručno unosio vrijednosti. Sad, dal sam dobro uradio ili ne, sad imam opciju Led notifikacije u podešavanjima, mada led notifikacije ne rade.
Uglavnom, čitao sam malo po xda, ovo zasad radi samo na 730. A 930 izgleda nema led uopšte, a evo neki lik je tamo uspio da osposobi da mu svijetli win dugme za notifikacije. Doduše navodno to još ne radi kako treba, ali mislim da će oni to dotjerati to u red

"Firstly, this is only for Snapdragon 800 SoC based phones (Lumia 930), I don't know if these keys will brick or work on other Lumias.
Download this reg file, and import it with Interop tools, then reboot the phone.
If you want to disable this, go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\services\Q CPEP\Parameters and change PxoPowerCollapseLedEnable to 0."
http://forum.xda-developers.com/win...le-led-notification-supported-t3504969/page20
Sad bih ja htio da ubacim taj registry što je on postavio, ali nemam te j***ne opcije. Ako možeš da mi objasniš gdje se nalazi ta opcija?
Sent from mTalk