Jako pristupacna cena za premium telefon.A kako generalno u svetu ide prodaja 950 i 950 XL? Novi mogu da se nadju i za nesto ispod od 400 evra, sto je, mislim, sasvim prihvatljiva cena... Cini mi se da su zmajevi od fona za ljubitelje Win sistema. Kazem ''cini mi se'' jer ih ipak nisam drzao u rukama i rukovao njima.
Navedi koji ga to "jedu za dorucak",kako kazes.A i na koji ga nacin "jedu".Budimo realni Enemoon-e.
Ja sam do skora koristio windows phone od kada se pojavio (HTC HD 7-Lumia 950 poslednje)i nisam newcommer tako da znam, jako dobro, o čemu debatujem.
Aliii, što narodna kaže: "100 ljudi-100 ćudi."
Taj blink je reload. Pravo prebacivanje izmedju app je da te vrati na isto mesto gde si bio bez bilo kakvog blinkanja i reloada. Otkad je fb google cedo? Nisam upucen valjda
Taj blink je reload. Pravo prebacivanje izmedju app je da te vrati na isto mesto gde si bio bez bilo kakvog blinkanja i reloada. Otkad je fb google cedo? Nisam upucen valjda
*Snapdragon 210 :dna snapdragon 400
Drago mi je da si sarkastičan i da razumeš situaciju.Da tačno neuporedivi su jer je WP prosto bolji![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari