encarta
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.09.2007
- Poena
- 455
Koji model ovo ima?
Sent from mTalk
Svi koji imaju glance/info ekran !
Koji model ovo ima?
Sent from mTalk
Ima li ko rešenje za MSN weather osim HARD RS ?
Live tile rade ????
To je jedna od tih aplikacija koje ne mogu da se deinstaliraju. Mada bi bilo dobro da ima opcija barem reinstall, ili tako nešto... Da sve isprazni, i da ostane verzija koja je došla s telefonom. Vidiš, to na Androidu može. :-/Bre da ne ispadne sad da TosiNS pravim konkurenciju ali kod mene radi OK. Jesi li probao uninstall/install?
Sent from mTalk
Ne. Sve ti je jasno.Ja da ne pitam za call recording na 640/xl na RS?
Sent from my m2 note using Tapatalk
Mislim da se on na 8.1 vratio vise zbog navigacije na srpskom a i mene to nervira,samo nemam gde da se vratimMislim da se onda bezveze inatis. Vratio se na wp8.1 zato sto tamo nemas microsoftovu radio aplikaciju, a imas zamensku Radio FM Phone, i verovatno jos po koju koje su mozda i jednako funkcionalne kao ona od Microsofta. Ova sto sam sad pomenuo cak lepo i izgleda.
Sad cu jos oprobati ove tri radio aplikacije, javljam kasnije utiske.
http://winsupersite.com/windows-pho...-windows-10-mobile#slide-1-field_images-72201
Odlicno. Jedna malena opcija koja mi itekako olaksavala posao i zivot. Drago mi je da sam batalio OS.Ne. Sve ti je jasno.
Sredio sam MSN weather app hard resetom ( factory settings ).
Power + volume downIzgleda da samo nas dvojica imamo problem sa MSN Weather..live plocica cas radi cas ne..vise ne radi. U aplikaciju ne mogu da udjem..bas i ne bih radio hard reset zbog nje..
A dal me nervira nervira me opasno...kako ono bese soft reset ?
Mala šansa, ali da isključiš pristup location servisu (GPSu) ako ga to zbunjuje, ili background activity... pa start.U aplikaciju ne mogu da udjem..bas i ne bih radio hard reset zbog nje..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari