Šta je novo?

Windows (phone) 10

Ima li ko rešenje za MSN weather osim HARD RS ?
Live tile rade ????

Ima li ko rešenje za MSN weather osim HARD RS ?
Live tile rade ????

Bre da ne ispadne sad da TosiNS pravim konkurenciju ali kod mene radi OK. Jesi li probao uninstall/install?

Sent from mTalk

Bre da ne ispadne sad da TosiNS pravim konkurenciju ali kod mene radi OK. Jesi li probao uninstall/install?

Sent from mTalk
To je jedna od tih aplikacija koje ne mogu da se deinstaliraju. Mada bi bilo dobro da ima opcija barem reinstall, ili tako nešto... Da sve isprazni, i da ostane verzija koja je došla s telefonom. Vidiš, to na Androidu može. :-/

hahahahaha tesko da neko moze da mi bude konkurencija, sve mi radi OK :D van konkurencije sam ja :p

Give us option to reinstall preinstalled apps
feedback-hub:?contextid=299&feedbackid=020f5494-8190-4d4e-9037-1c78d10ed38a&form=2&src=2

Uneo sam u Feedback hub-u.

Evo sad i ovaj moj opet gubi konekciju sa ruterom.
Just perfect!

Sent from mTalk

Ja da ne pitam za call recording na 640/xl na RS?

Sent from my m2 note using Tapatalk

Posle ukidanja FMa i nemogućnosti našeg glasa u Mapama sam se vratio na Denim, ružan i nefunkcionalan, ali radi ono što meni treba.
Imam garanciju operatera još godinu dana inače bi sad stavio Lumiju u oglase.
Sramota da nikad ne završe sistem, čekajući MSa, dno dna kompanija.

I dalje mi je neverovatno da su ukinuli FM Radio aplikaciju, ali da ne mozete ni da instalirate drugu aplikaciju sa tom namenom, i da je koristite...

Mogu ali neću.
Dno kompanija, sramota koliko lažu i odugovlače i na kraju opet izbace nezavršen sistem.

Mislim da se onda bezveze inatis. Vratio se na wp8.1 zato sto tamo nemas microsoftovu radio aplikaciju, a imas zamensku Radio FM Phone, i verovatno jos po koju koje su mozda i jednako funkcionalne kao ona od Microsofta. Ova sto sam sad pomenuo cak lepo i izgleda.

Sad cu jos oprobati ove tri radio aplikacije, javljam kasnije utiske.
http://winsupersite.com/windows-pho...-windows-10-mobile#slide-1-field_images-72201

Ova aplikacija Radio FM Phone radi lepo msm nema tu šta vata stanice ;) jedino što nema rds ali dobro možda ubace sa nekim apdejtom

Poslednja izmena:
Mislim da se onda bezveze inatis. Vratio se na wp8.1 zato sto tamo nemas microsoftovu radio aplikaciju, a imas zamensku Radio FM Phone, i verovatno jos po koju koje su mozda i jednako funkcionalne kao ona od Microsofta. Ova sto sam sad pomenuo cak lepo i izgleda.

Sad cu jos oprobati ove tri radio aplikacije, javljam kasnije utiske.
http://winsupersite.com/windows-pho...-windows-10-mobile#slide-1-field_images-72201
Mislim da se on na 8.1 vratio vise zbog navigacije na srpskom a i mene to nervira,samo nemam gde da se vratim ;)

aha... :)

Meni sve radi supeer ali i dalje ne verujem kako su sjebali text scaling ,i sta cu sad mi je u settings sve sitno al je bar na web stranicama koliko toliko normalno.

Sent from mTalk

Sredio sam MSN weather app hard resetom ( factory settings ).

Ma sve radi, samo malo treba pročačkati.
Ovo sa navigacijom je veliki FAIL, ali mislim da će se i to srediti ubrzo. Ja nemam problem sa tim dal me navodi na engleskom, ali dobro je imati i opciju za navođenje na srpskom. Mislim, Here je radila na srpskom i koristio sam je tako kad već oma opciju.

Za Čvorugu: Ne bih se vratio na osmicu sve da mi priča o na starohebrejskom [emoji1]!

Dal kolege sa problemom scalinga mogu da okače neki SS sa podešavanjem i prikazom istog. Možda rešimo problem.

Moj jedan predlog, ako vam nije teško ubacite na kraju poruke model telefona koji imate, ili u potpis. Pošto sam već počeo da se gubim jer se javljaju i novi članovi. Čisto da bi nam bilo lakše da pristupimo eventualnom problemu.

Meni je OK ovaj RS1 (Lumia 735). Ispravili su i poslednji veći problem, potrošnju baterije, sada opet drži 2 dana uz sve messengere.
Nikada radio hard reset (ako bih morao sve ispočetka da instaliram i podešavam počeo bih od novog telefona).

Ima gomila sitnih stvari koje mi smetaju, a najviše što insistira da sam updateuje bez da ja proverim šta tu ima novo i da li je neko imao problema, ali šta da se radi kad nisam sam pravio OS pa da bude sve kako ja hoću.

L640 ovo je scaling na 140
sx2r6xH.jpg

xaHOejG.jpg

Na 120 se koliko toliko stvar popravlja u edgu
VpXSKGc.jpg

TK9IDBU.jpg

Sent from mTalk

Sredio sam MSN weather app hard resetom ( factory settings ).

Izgleda da samo nas dvojica imamo problem sa MSN Weather..live plocica cas radi cas ne..vise ne radi. U aplikaciju ne mogu da udjem..bas i ne bih radio hard reset zbog nje..

A dal me nervira nervira me opasno...kako ono bese soft reset ?

Izgleda da samo nas dvojica imamo problem sa MSN Weather..live plocica cas radi cas ne..vise ne radi. U aplikaciju ne mogu da udjem..bas i ne bih radio hard reset zbog nje..

A dal me nervira nervira me opasno...kako ono bese soft reset ?
Power + volume down

Sent from mTalk

@south
Kako ti stoji ovo podešavanje

QI3vAll.jpg

Sent from 640

U aplikaciju ne mogu da udjem..bas i ne bih radio hard reset zbog nje..
Mala šansa, ali da isključiš pristup location servisu (GPSu) ako ga to zbunjuje, ili background activity... pa start.

Sad sam tek primetio da status o slanju SMSa ispisuje ispod poslate poruke, a ne kao ranije u posebnoj poruci. A ubih se da nađem što nema Reporta! [emoji1]

Sent from 640

Nazad
Vrh Dno