Šta je novo?

Windows (phone) 10

Naravno da nije,ovde su mahom englezi pa im to ne treba

Čini mi se da treba da je jezik telefona na srpskom, bar je tako bilo na 1511.

A "ribi" se ne pišu zahtevi za funkcijama direktno, nego tome služi feedback hub.

Cek, je l' to nema vise zamerki za stabilnost, bagove, aplikacije pa je sad pocelo kukanje za razmak izmedju plocice i ivice displeja? :p Neka neko pise onoj ribi na tviteru da uvedu opciju podesavanja velicine razmaka izmedju ikonica, slajder 0-20px npr. i cao zdravo. Bitno je da OS napreduje tamo gde najvise treba, ali cinjenica je da s obzirom na resurse i znanje koje ms ima (programeri) trebalo bi da se desavaju drasticnije promene na bolje u cescim intervalima od 2x u godini dana.
Mada moramo prihvatiti da ni oni me smeju da ulože sve svoje resurse u taj jedan cilj koji bitno mi želeli. Ali bitno da su sredili sistem. No dobro, ima još na sistemu da se radi. :)

Kod mene kad idem na check for updates pise 'your device is up to date' o_O

Sent from mTalk on Lumia 640

I dalje mi pise da je up to date, ne mogu da skinem anniversary update. Uradio sam i soft reset, i restartovao modem, ista prica... :|

Sent from mTalk on Lumia 640

U edgu mi je sve zumirano zbog toga sto mi je text scaling na 140 ,sve bude normalno kad stavim na 120 al je pa tad settings presitan ,koj su moj ovo dirali ???

Sent from mTalk

Treba da ti stigne, ako hoćeš da ubrzaš. Možeš da skineš insajder app staviš Release Preview i nakon što skine da izađeš iz insajder programa.

I koliko vidim nema vise peek na glance ,sta rade ovi ljudi majko mila .

Sent from mTalk

Treba da ti stigne, ako hoćeš da ubrzaš. Možeš da skineš insajder app staviš Release Preview i nakon što skine da izađeš iz insajder programa.
S tim da će, ako uđe na Insajder, dobiti .82, ne .67 izgleda...

@gari 10586.545
Nadam se da će ti stići samo ubrzo. Možda da probaš da se prijaviš i odjaviš na insajder, možda to pomogne... Ili, ta druga opcija da pređeš preko insajdera. Pretpostavljam da je i taj .81 build isto dobar. Možeš videti na Windows Novosti kakve imaju utiske ljudi na tom buildu. Jedino što mi se čini da je bolje strpeti se.

Format sata na 8.1 je pravilan, između cifara je : a na 10ki . (tačka), što je nepravilno.
Pored svega ni to nisu ispravili.

I ovaj AU opet guta bateriju...
Od 9am do 4:34 pm ode baterija sa 100% na 25% dok je barem 70% vremena mob bio pod lock screenom.
Neopevani *****i!

Sent from mTalk

Da li imaš gmail nalog? Ja sam imao outlook i gmail. Užasna potrošnja, sve sam ugasio što sam mogao i opet isto. Po 5% u stand by. Čim sam uklonio gmail, sve kako treba.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Meni je u zadnjih 6 sata aplikacija koja je najviše pojela bateriju je Start- 21%. [emoji3]
Uopšte se ne *****avam.
Evo sad za 10 minuta korišćenja mTalk ode baterija sa 25% na 22%. Ništa ne radi u pozadini.
Nije ovo do Google naloga već do ovog bagovitog ******.
Sent from mTalk

Poslednja izmena:
I meni je stajalo da jednom troši settings toliko, drugi put lock screen itd. A za sve je bio kriv gmail. Čak i kada sam namestio na ručno sinhronizovanje. Čim sam sklonio gmail, sve kako treba.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Nije to peek to je da glance stoji 30 sekundi ,peek su izbacili ili kod mene ne funkcionise.

Sent from mTalk
Kod mene reaguje kad pređem rukom preko telefona na primer da vidim koliko je sati.

Da li se još nekome dešava da se na telefonu posle nekog vremena sam gasi WiFi? Uzela devojka lumiju 650, sad samo kaže da joj se ovo dešava. Instalirala je Redstone. Jel možda može to da bude i do nekih podešavanja? Mada, rekao bih da ne.

Inače joj je sve super - to kad izuzmemo.

Čini mi se da ima opcija da se sam gasi. Nemam telefon kod sebe trenutno.

Tipka foto kad je ekran zakljucan i dalje ne radi kod mene..u stvari ne radi ni jedna, ni win ni lupa..

Jel kod vas to proradilo samo od sebe ili ... ?

Jače pritisni, tj. duže i otvoriće kameru, isto i za lupu, a win taster nema funkciju na Lock Screen-u.

Vrh Dno