Šta je novo?

Windows (phone) 10

I kod mene fontovi normalni , kao što su bili

Jel pusten zvancino RS1 na telefonima ?

vidim na wiki pise ovo:

10.0.14393.82 Release Preview:
August 16, 2016
Bug fixes
To be announced

Probaću posle kad nađem vremena, tnx Gari.
FM im neću oprositi :smash::smash::smash: .

yS4knRa.png

JMmymeo.png

Razlika između text scaling 100% i 110%.

Gde da nađem Quiet Hours opciju?
Našao, pardon

Tipka foto kad je ekran zakljucan i dalje ne radi kod mene..u stvari ne radi ni jedna, ni win ni lupa..

Jel kod vas to proradilo samo od sebe ili ... ?

Na 735 radi, ali kada se malo zadrži prst. Na tap neće (valjda da se ne uključuje u džepu).

Upravo sam video novi bug - obrisao mi je sve kontakte iz Speed dial-a :/
Meni generalno jako brlja sa People između Outlook 2013 i People na PC s jedne, na outlook.com sajtu s druge, i na telefonu s treće strane.

Nikako da ih sinhronizujem kako treba ni sa ovom verzijom. Neki kontakti misteriozno nestaju a neki se dupliraju. Zato čuvam master listu u lokalnom outlook.pst.

Nešto je bolje ako ih kopiram iz lokala na cloud u manjim grupama, ali mi opet od 532 kontakta iskopirao 530 a koja dva fale... jedino ako ću da tražim.

Na koliko % držitte da vam budu prozirni tilovi?

Jel pusten zvancino RS1 na telefonima ?

vidim na wiki pise ovo:

10.0.14393.82 Release Preview:
August 16, 2016
Bug fixes
To be announced

.67 jeste sinoć, taj .82 stiže verovatno uskoro kao bugfixing za PC i mobilne da izjednači verzije s obzirom da je PC trenutno .51

Meni generalno jako brlja sa People između Outlook 2013 i People na PC s jedne, na outlook.com sajtu s druge, i na telefonu s treće strane.

Nikako da ih sinhronizujem kako treba ni sa ovom verzijom. Neki kontakti misteriozno nestaju a neki se dupliraju. Zato čuvam master listu u lokalnom outlook.pst.

Nešto je bolje ako ih kopiram iz lokala na cloud u manjim grupama, ali mi opet od 532 kontakta iskopirao 530 a koja dva fale... jedino ako ću da tražim.

Ne znam, iskreno, nisam to proveravao, ali verujem da brlja, bilo bi dobro da malo srede te sinhronizacije, generalno.

Ne znam, iskreno, nisam to proveravao, ali verujem da brlja, bilo bi dobro da malo srede te sinhronizacije, generalno.
Adresar/rokovnik su bazna primena za business, ako to ne radi pouzdano... džaba sva kozmetika.

Adresar/rokovnik su bazna primena za business, ako to ne radi pouzdano... džaba sva kozmetika.
Možda te zeza što koristiš Outlook 2013... Jel imaš Windows 10 na kompjuteru? Možda da koristiš Outlook koji je podrazumevani mejl klijent na njemu?

Na ovoj fotografiji se jasno vidi taj po meni nepotreban razmak između pločica i ivice ekrana to crnilo između :D. To se ne primeti na većim xl ekranima ali na 5" se primeti tj bar ja primetim i nekako mi se čini da to nisu trebali dirati. Telefoni poput mog sa tim novim apdejtom ekrani izgledaju još manji nekako to je moj dojam ali kažem možda imam neki gadan trip od apdejta :p. da li bi neko mogao da okači skirn šot od predthodne th verzije OS-a, čisto radi upoređivanja

Poslednja izmena:
Na ovoj fotografiji se jasno vidi taj po meni nepotreban razmak između pločica i ivice ekrana to crnilo između :D. To se ne primeti na većim xl ekranima ali na 5" se primeti tj bar ja primetim i nekako mi se čini da to nisu trebali dirati. Telefoni poput mog sa tim novim apdejtom ekrani izgledaju još manji nekako to je moj dojam ali kažem možda imam neki gadan trip od apdejta :p. da li bi neko mogao da okači skirn šot od predthodne th verzije OS-a, čisto radi upoređivanja
MzuCJrK.png

Maj 2016, Lumia 532. Ja mislim da je isto kao što je bilo. :)

Crni razmaci mogu da se sklone komotno. wp_ss_20160817_0006.png
-Tile picture
-Full screen picture

Možda da prebaciš na svetli režim,onda deluje veći ekran?
BSOX3O8.jpg

Sent from mTalk

Sad se i ja vratio sa poluprovidnih pločica na "crnu rešetku". :) Prija mi tako kad je tamnije sve, pa se sve ono na belim pločicama nekako lepše vidi.

Na svetloj podlozi se jasno vidi taj prostor u odnosu na traku za navigaciju, ladno sam istripovao da su tilovi bili skroz uz ivicu (govorim u slučaju kada su tilovi namešteni tako da budu u boji a ne providni)

BSOX3O8.jpg

Ako su ti trake sad te debele, vratiš se malo na 8.1, pa opet dođeš opet 10 posle nedelju - dve dana. :) Pretpostavljam da smo se sad već navikli na desetku, pa primećujemo te detalje. Mada sam ja ti primetio ranije, baš sam zagledao...

Poslednja izmena:
Cek, je l' to nema vise zamerki za stabilnost, bagove, aplikacije pa je sad pocelo kukanje za razmak izmedju plocice i ivice displeja? :p Neka neko pise onoj ribi na tviteru da uvedu opciju podesavanja velicine razmaka izmedju ikonica, slajder 0-20px npr. i cao zdravo. Bitno je da OS napreduje tamo gde najvise treba, ali cinjenica je da s obzirom na resurse i znanje koje ms ima (programeri) trebalo bi da se desavaju drasticnije promene na bolje u cescim intervalima od 2x u godini dana.

Vrh Dno