- Učlanjen(a)
- 16.08.2015
- Poena
- 79
Jel si probao da tapneš na lupu tu dole desno?Kako e instalira/aktivira ta Cortana, nemam glas na Mapama uopšte?
Kakvi retardi od šatro programera.
Jel si probao da tapneš na lupu tu dole desno?Kako e instalira/aktivira ta Cortana, nemam glas na Mapama uopšte?
Kakvi retardi od šatro programera.
Da, zato je to možda tako nama koji smo stavili da text scaling bude veći od 100%...I kod mene fontovi normalni , kao što su bili
Pušten je .67 za sve.Jel pusten zvancino RS1 na telefonima ?
vidim na wiki pise ovo:
10.0.14393.82 Release Preview:
August 16, 2016
Bug fixes
To be announced
Paceue, ti imaš 830, ukoliko ne grešim.
Evo kod mene kako izgleda Bljuc i tvoj post, normalno sve,
ali ja ni ne znam gde se podešava font :d .
Pogledajte prilog 207243Pogledajte prilog 207244Pogledajte prilog 207245
Meni generalno jako brlja sa People između Outlook 2013 i People na PC s jedne, na outlook.com sajtu s druge, i na telefonu s treće strane.Upravo sam video novi bug - obrisao mi je sve kontakte iz Speed dial-a :/
Jel pusten zvancino RS1 na telefonima ?
vidim na wiki pise ovo:
10.0.14393.82 Release Preview:
August 16, 2016
Bug fixes
To be announced
80%, mada mislim da ja to prilagođavam i pozadini. Nekad mi i 70 ili 90% budu dobri.Na koliko % držitte da vam budu prozirni tilovi?
Meni generalno jako brlja sa People između Outlook 2013 i People na PC s jedne, na outlook.com sajtu s druge, i na telefonu s treće strane.
Nikako da ih sinhronizujem kako treba ni sa ovom verzijom. Neki kontakti misteriozno nestaju a neki se dupliraju. Zato čuvam master listu u lokalnom outlook.pst.
Nešto je bolje ako ih kopiram iz lokala na cloud u manjim grupama, ali mi opet od 532 kontakta iskopirao 530 a koja dva fale... jedino ako ću da tražim.
Adresar/rokovnik su bazna primena za business, ako to ne radi pouzdano... džaba sva kozmetika.Ne znam, iskreno, nisam to proveravao, ali verujem da brlja, bilo bi dobro da malo srede te sinhronizacije, generalno.
Možda te zeza što koristiš Outlook 2013... Jel imaš Windows 10 na kompjuteru? Možda da koristiš Outlook koji je podrazumevani mejl klijent na njemu?Adresar/rokovnik su bazna primena za business, ako to ne radi pouzdano... džaba sva kozmetika.
Ja podesim na sliku pločice,nekako mi prozirno baš ružnoNa koliko % držitte da vam budu prozirni tilovi?
Na ovoj fotografiji se jasno vidi taj po meni nepotreban razmak između pločica i ivice ekrana to crnilo između. To se ne primeti na većim xl ekranima ali na 5" se primeti tj bar ja primetim i nekako mi se čini da to nisu trebali dirati. Telefoni poput mog sa tim novim apdejtom ekrani izgledaju još manji nekako to je moj dojam ali kažem možda imam neki gadan trip od apdejta
. da li bi neko mogao da okači skirn šot od predthodne th verzije OS-a, čisto radi upoređivanja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari