Šta je novo?

Windows (phone) 10

Meni je meni na našem zbog navigacije (koju ne koristim) ako su i to upropastili onda stvarno ......

Gde pišete one mejlove ili šta već nezadovoljstva da im se načestitam nove godine zbog izbacivanje FMa?
Pa probaj,vidi govori li ista ili cuti ,onda su je upropastili i to svima,ja je nemam na fast insideru odavno ali sam se nadao da su to popravili u ovoj zvanicnoj nadogradnji.

Poslednja izmena:
Pa app troši mb, a FM ne troši ništa, nije im fora.
Kako da slušam Dženariku, ajde kako?

Meni je meni na našem zbog navigacije (koju ne koristim) ako su i to upropastili onda stvarno ......

Gde pišete one mejlove ili šta već nezadovoljstva da im se načestitam nove godine zbog izbacivanje FMa?
Mislim da su pričali da može na taj isti način da se ima navigacija na srpskom, ali treba probati. Meni je sve na engleskom, pa ne vredi ni da pokušavam. :)

Feedback hub aplikacija. Taj link posle da i mi potvrdimo. :)

Jel može neko ko ima 950xl da potvrdi da je ovaj AU dobar i da ne troši bateriju kao šašav i da ne gubi konekciju sa ruterom?

Edit:

Gari kupi Nilkin Frosted kućište za mobilni realno je najbolji. Kupio sam ga i za 735 i za 950xl i odlično se pokazao. Imaš prodavce na KP.

Poslednja izmena:
Očajna aplikacija, ima reklame, nema stanica iz naše zemlje, izbrisao sam je momentalno.
MS dizgori.

Gari kupi Nilkin Frosted kućište za mobilni realno je najbolji. Kupio sam ga i za 735 i za 950xl i odlično se pokazao. Imaš prodavce na KP.
Hvala za još jedan predlog. Ja pored vas nema da ostanem bez maske. :)

Daj kazi ko je pricao i gde,da podesim jer ne znam sta da uradim kako bi bila na srpskom?
Telefon na srpski, i ako možeš Cortanu da staviš na srpski. Probaj to. Nadam se da će to pomoći. Pisali su o tome u Windows 10 Mobile Insider temi, ali nije da "stavljam ruku u vatru" da je neko namestio. Ako Cortana nema srpski ponuđen, onda se bojim da ipak ne može da se namesti...

Cortana samo na engleskom radi i to samo onda ako staviš lokaciju US ili možda Canada. Barem koliko ja znam...

Telefon na srpski, i ako možeš Cortanu da staviš na srpski. Probaj to. Nadam se da će to pomoći. Pisali su o tome u Windows 10 Mobile Insider temi, ali nije da "stavljam ruku u vatru" da je neko namestio. Ako Cortana nema srpski ponuđen, onda se bojim da ipak ne može da se namesti...
Eeeh Gari,brate moj,pa nema Cortana na srpskom a ko zna dal ce ikad i biti ;)

A na traci kada je ekran zaključan levo od win kvadrata je foto :) ali kad tapnem na nj ništa ne biva :D

A proradio i kod mene ali zasto su uklonili FM radio to mi nikako nije jasno jedino objasnjenje bi bilo da pokusavaju da naprave novu app, ali mi se cini da to nije bas tako. Nije da sam slusao radio na telefonu ali nije na odmet imati tu mogucnost. Enemoonov radio FM je okej :)

Poslednja izmena:
Treba da imate omogućenu Cortanu bez obzira na region, tako je kod mene. Region Srbija, i koristim je. A to za srpski, nadao sam se da ko ima na srpskom telefon može da stavi i Cortanu na taj jezik, pa sad - što me ne razume, baš nas briga, ali bar da priča u navigaciji. :)

Poslednja izmena:
Odavno su uklonili radio, ima čini mi se dva meseca i bio je pun feedback kuknjave da vrate ali avaj, Dona je neumoljiva.

Čini mi se da je ekran nekako uži u odnosu na ranije ili ja to tripujem? Kao da ima da po 1mm od ivice ekrana!?

Poslednja izmena:
Nateraste me da izađem napolje, i pošto nemam Cortanu (a i koji će mi) nemam nikakvu glasovnu navigaciju,
iako sam do ovog poslednjeg updatea imao navođenje na našem, dakle oni nisu normalni.

Kako se instalira to čudo od Cortane?

Šta je taj kvadrat, gde se to nalazi?

Nateraste me da izađem napolje, i pošto nemam Cortanu (a i koji će mi) nemam nikakvu glasovnu navigaciju,
iako sam do ovog poslednjeg updatea imao navođenje na našem, dakle oni nisu normalni.

Kako se instalira to čudo od Cortane?

Šta je taj kvadrat, gde se to nalazi?
Pogledaj za Cortanu gore što sam napisao i stavio link.

TuneIn najbolji radio,univerzalna,odlična ima i naše stanice,a što se tiče mapa,usrali su motku,pokvarili najbolju navigaciju,najgore što mi je glas radio na prošlom bildu .10 koji je došao kao prvi redstone

Definitivno su nešto radili sa rezolucijom ekrana tilovi su udaljeni od ivice ekrana 1mm? Ranije su bili od ivice do ivice msm wtf

Skinuo anniversary update, dobijam svaka dva minuta jbnu poruku "you need to fix your microsoft account on other devices", wtf?

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Toliko ima i 550 i nisam primetio da nešto odskače.

TuneIn najbolji radio,univerzalna,odlična ima i naše stanice,a što se tiče mapa,usrali su motku,pokvarili najbolju navigaciju,najgore što mi je glas radio na prošlom bildu .10 koji je došao kao prvi redstone
Ali čim mi ugasim net, on kukumače... Ne znam da li može da pusti FM radio bez da koristi net, ali aplikacija bez neta ne radi. I ne vidim u opisu da pušta lokalne stanice.

Nazad
Vrh Dno