Pa probaj,vidi govori li ista ili cuti ,onda su je upropastili i to svima,ja je nemam na fast insideru odavno ali sam se nadao da su to popravili u ovoj zvanicnoj nadogradnji.Meni je meni na našem zbog navigacije (koju ne koristim) ako su i to upropastili onda stvarno ......
Gde pišete one mejlove ili šta već nezadovoljstva da im se načestitam nove godine zbog izbacivanje FMa?
Mislim da su pričali da može na taj isti način da se ima navigacija na srpskom, ali treba probati. Meni je sve na engleskom, pa ne vredi ni da pokušavam.Meni je meni na našem zbog navigacije (koju ne koristim) ako su i to upropastili onda stvarno ......
Gde pišete one mejlove ili šta već nezadovoljstva da im se načestitam nove godine zbog izbacivanje FMa?
FM Radio https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfhv8zPa app troši mb, a FM ne troši ništa, nije im fora.
Kako da slušam Dženariku, ajde kako?
Daj kazi ko je pricao i gde,da podesim jer ne znam sta da uradim kako bi bila na srpskom?Mislim da su pričali da može na taj isti način da se ima navigacija na srpskom, ali treba probati.
Hvala za još jedan predlog. Ja pored vas nema da ostanem bez maske.Gari kupi Nilkin Frosted kućište za mobilni realno je najbolji. Kupio sam ga i za 735 i za 950xl i odlično se pokazao. Imaš prodavce na KP.
Telefon na srpski, i ako možeš Cortanu da staviš na srpski. Probaj to. Nadam se da će to pomoći. Pisali su o tome u Windows 10 Mobile Insider temi, ali nije da "stavljam ruku u vatru" da je neko namestio. Ako Cortana nema srpski ponuđen, onda se bojim da ipak ne može da se namesti...Daj kazi ko je pricao i gde,da podesim jer ne znam sta da uradim kako bi bila na srpskom?
Eeeh Gari,brate moj,pa nema Cortana na srpskom a ko zna dal ce ikad i bitiTelefon na srpski, i ako možeš Cortanu da staviš na srpski. Probaj to. Nadam se da će to pomoći. Pisali su o tome u Windows 10 Mobile Insider temi, ali nije da "stavljam ruku u vatru" da je neko namestio. Ako Cortana nema srpski ponuđen, onda se bojim da ipak ne može da se namesti...
A na traci kada je ekran zaključan levo od win kvadrata je fotoali kad tapnem na nj ništa ne biva
![]()
Kod mene radi![]()
Probaj da uključiš recimo quite hours. On traži Cortanu, možda ti se tako nešto ponudi.Ja nemam Cortanu, meni mi je na srpskom, na kom mi je navi?
Pogledaj za Cortanu gore što sam napisao i stavio link.Nateraste me da izađem napolje, i pošto nemam Cortanu (a i koji će mi) nemam nikakvu glasovnu navigaciju,
iako sam do ovog poslednjeg updatea imao navođenje na našem, dakle oni nisu normalni.
Kako se instalira to čudo od Cortane?
Šta je taj kvadrat, gde se to nalazi?
O kom telefonu pričaš?
Ali čim mi ugasim net, on kukumače... Ne znam da li može da pusti FM radio bez da koristi net, ali aplikacija bez neta ne radi. I ne vidim u opisu da pušta lokalne stanice.TuneIn najbolji radio,univerzalna,odlična ima i naše stanice,a što se tiče mapa,usrali su motku,pokvarili najbolju navigaciju,najgore što mi je glas radio na prošlom bildu .10 koji je došao kao prvi redstone
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari