Šta je novo?

Windows (phone) 10

Bio sam na Release preview i pobego sam od njega kao djavo od krsta posle 5-6 sati. Isti problemi kao na .545
I sad pre neki dan, ili ono što su pomenuo da su bio pre mesec dana?

Mada dobro, nadam se da sad nećeš ni imati opet onih problema kao prethodni put kad ti se prvi put instalirao ovaj build .545.

Poslednja izmena:
U glavnom nema problema, ali njemu se brže trošila baterija valjda, i mislim da je pominjao problem sa WiFi-jem (i valjda mu je i ranije bivao taj problem).

Kao i svi problemi u Windows telefonskom svetu, i to je izgleda od telefona do telefona. Ja pre dva dana nabacio .545 i za sad sve radi kao i ranije. Ni bolje, ni gore. Kad napokon stigne jubilarni, nadam se da će biti malo bolje, mada je i ovako sasvim dobro. Za slučaj da ste zaboravili, L930 je u pitanju. ;)

Nisam hteo da ispadne da zezam čoveka ali i ja se pitam kakvi su to problemi sa 545?

Ni na .545 nisu ispravili povremeno gašenje/zatamljvanje ekrana na kratko.
*****i.

Ni problem sa mešanjem brojeva u imeniku nije još uvek rešen.

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Na L650 sa .545 sve deluje u redu. Ni bolje ni lošije nego pre.

Poslednja izmena:
Možda će i njemu ovaj put biti ok s tim buildom. Držimo mu palčeve. :)

Meni prestale notifikacije na Whatsapp da stizu sa .545, sjajno..

Meni prestale notifikacije na Whatsapp da stizu sa .545, sjajno..

Za Whatsapp mogu da potvrdim i ja u vezi sa notifikacijama, radile su danas ali u jednom momentu su prestale mada mislim da je ti do wappa pre nego do wina ali ko će ga znati.

Ja za sada nisam primijeti neku promjenu od kada se instalirao .545

Sent from mTalk

Za Whatsapp mogu da potvrdim i ja u vezi sa notifikacijama, radile su danas ali u jednom momentu su prestale mada mislim da je ti do wappa pre nego do wina ali ko će ga znati.

Ma jok, whatsapp bukvalno nikad nema tih problema. Evo sad su proradile (valjda) posle soft reseta..

Sent from mTalk

Inače, nekoliko sitnica mi se ispravilo kod mene na telefonu. Sve neke stvarčice kojima nisam pridavao značaja, ali nije bi trebale da rade.

Recimo, Gadgets nije ništa reagovao kad ubacim slušalice, sad je bilo i za to ažuriranje, mogao sam sad da podesim šta da telefon automatski radi kad ubacim sluške.
Pomenuo sam ranije da je rešen problem sa Skype-om, što posle korišćenja njega nije htela da radi kamera...

Još ovih dana da dobijem i ispravku na kalendaru - da se pločica automatski osvežava...

Mislim da bi se mogli reći da se baš vidi spremaju da sve srede pred anniversary update.

Još ovih dana da dobijem i ispravku na kalendaru - da se pločica automatski osvežava...

Izgleda da taj problem neće rešiti nikada, navodno je problem do sistema i pozadinskog agenta koji osvežava Live Tile, a ne do app.

Ae priznaj da ti fali Lumija [emoji12] .
Gledam od matorog onu 550ku kako ništa ne popravljaju od problema i mogu reći da mi ne nedostaje ni najmanje. Drago mi je da sam otarasio bar jednog problema u životu.

Izgleda da taj problem neće rešiti nikada, navodno je problem do sistema i pozadinskog agenta koji osvežava Live Tile, a ne do app.
Kako god, nekako će rešiti... Ali ipak bih rekao da je do aplikacije, jer sve ostale pločice se normalno osvežavaju. Mislim, dobro, zasluga jeste sigurno uzajamna jer to radi kako treba na Threshold 2, ali kako god, i jedni i drugi su Microsoft. :)

E, da, setio sam se još jedne stvari koju sam primetio. Izgleda da više pokretanje gif animacije u Edge-u i Edge-baziranim aplikacijama više ne prekida muziku.

Neko pomenu da mu se stalno gubi konekcija sa ruterom...evo meni se to desava na w10 pc. Zbog loseg iskustva sa w10m nisam hteo da azuriram pc na w10 iako sam imao legalnu verziju win 7 sve do bukvalno poslednjeg dana do kad je bila planirana besplatna nadogradnja...mislim 29. jul. Nadajuci se da ce do tad sve da ispeglaju i da ve raditi u full-u. I evo sad mi skoro legao neki update (ne znam nisam proveravao da li je ovaj redstone ili neki koji mu prethodi) i primetih i ja da mi se non stop gubi veza sa netom. Samo odjednom prikaze da je povezan, ali da nema pristupa internetu. I onda moram da prekinem vezu sa ruterom, pa da se konektujem ponovo...i tako svako malo. Ja pobegoh sa w10m zbog takvih stvari, a ovamo me doceka isto cudo. :) Jes da nem veze sa w10m, al ima sa w10 pa ajd reko da kazem samo...

Neko pomenu da mu se stalno gubi konekcija sa ruterom...evo meni se to desava na w10 pc. Zbog loseg iskustva sa w10m nisam hteo da azuriram pc na w10 iako sam imao legalnu verziju win 7 sve do bukvalno poslednjeg dana do kad je bila planirana besplatna nadogradnja...mislim 29. jul. Nadajuci se da ce do tad sve da ispeglaju i da ve raditi u full-u. I evo sad mi skoro legao neki update (ne znam nisam proveravao da li je ovaj redstone ili neki koji mu prethodi) i primetih i ja da mi se non stop gubi veza sa netom. Samo odjednom prikaze da je povezan, ali da nema pristupa internetu. I onda moram da prekinem vezu sa ruterom, pa da se konektujem ponovo...i tako svako malo. Ja pobegoh sa w10m zbog takvih stvari, a ovamo me doceka isto cudo. :) Jes da nem veze sa w10m, al ima sa w10 pa ajd reko da kazem samo...

A da ti problem možda ne pravi ruter? Ja imam w10 i iptv net za sada je ok što se tiče wifi i neta. Ranije sam imao problem da kada se javim na fiksni telefon internet se prekine :/

Poslednja izmena:
Samo pitam, jer si prešao na Android, a pominješ problem sa mešanjem brojeva, pa sam pomislio da je OS promenjen, a problem ostao. :D
Onda bih sigurno pisao na temi o Androidu, a ne ovde.

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Nazad
Vrh Dno