Šta je novo?

Windows (phone) 10

Danas ništa od Anniversary Update-a za Mobile. Ko hoće može preko Insidera da instalira.

Ne znam da li da se radujem ovom update-u. Kad sam kupio 950xl odmah sam se prebacio na Release Preview i reći da je bio loš - doesn't do it justice. Na stranu crash-evi na sve strane već je OS trošio 1% baterije na minut - dva najobičnijeg korišćenja. Morao sam da vratim telefon na fabrička podešavanja jer iako sam izašao sa Insidera opet nije hteo da skine update za regularnu verziju.

Anniversary Update za Mobile je potpuno isti kao peslednji insider 14393.10 tako da ako vam taj ne valja, neće ni Aniversary.

Da li prilikom nadogradnje ovog Anniversary Update za Mobile treba da se radi HR ili ne, ja nešto kontam da možda i ne bi trebalo jer se radi o istom OS-u tj. 10ki.

Poslednja izmena:
Ja kad sam prvi put instalirao Redstone nije bilo potrebe. Uradio sam hard reset tek posle nekog vremena samo zato sto sam imao problem sa predikcijom, ali to je bilo nesto sto sam povukao sa Threshold 2 verzija. Da me nije to zezalo, verovatno mi ni jedan hard reset ne bi trebao.

Koliko oni lupaju pa to je strašno.
Juče saopštenje da ne znaju datum izlaska, par sati posle objave da je 9og.
Naša megatrend vlada da im pozavidi na lupanju i laganju.

Mada i ovo treba uzeti s rezervom. Nisam čitao taj tekst detaljno, ali čini mi se da piše da im je te informacija od podrške, a već smo viđali da takve informacije ne budi tačne.

Da, informaciju je objavio član tehničke podrška sa Lumia India na Twitter-u. E sad, za 9. avgust je predviđen update za 10586 koji sadrži samo sigurnosne zakrpe. Mislim da je 10586.537 najavljena verzija. Možda je on to pogrešno protumačio pa misli da će tog dana ići update na RS1. Ako 9. avgusta ide sigurnosna zakpra za TH2 onda update na RS1 će sigurno doći kasnije u toku avgusta.

Poslednja izmena:
Hvala gari. Ove prve dve mi taman odgovaraju. :)
Molim! Drago mi je da se sviđaju nekome.

Probao sam da ih okačim na Zedge, a on je tražio da kropujem slike, a uz to ni me mogu da odaberem tamo kao svoj telefon ni jednu od lumija novijih od godinu - dve. Taj mi je bio ranije najbolji sajt za pozadine za telefon, a oni ostali u dobu od pre 6-7 godina...:-/ Mogao sam ipak da ih okačim i tamo na kraju, ali bi trebao ovima da povećam bespotrebno rezoluciju, pa me to sve smorilo.

Poslednja izmena:
Obično funkcije pre nego što stave u stabilnu. Trenutno se priča da se ubacuje GIF podrška.
Samo ne znam da li će da izbace UWP uskoro, s obzirom da je Whatsapp rekao da krajem godine ukida podršku za Windows 8.1.

^ Samo plavo, belo i crveno. Drugi redosled ne priznajem! :d

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

^ Samo plavo, belo i crveno. Drugi redosled ne priznajem! :d

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Hehe, kad završim s ovom golgotom u socijalnom oko zdravstvene knjižice (tj. sad kartice), mogao bih da probam i tako nešto da napravim.B-)

Pre ce Lumiju 960 da napravis nego z. Karticu :)

Hehe, da, zdravstvena kartica ce biti gotova tek za dva meseca. :) Valjda. :d

A evo Srbija.

Prilozi

• img srbija.jpg
    img srbija.jpg
    459.1 KB · Pregleda: 135
Svaka cast! :)

Moze da se uvelica slika koju sam napravio. Pretpostavljam da se svakako ne bi videla razlika. Mada, ja sam napravio u ovoj rezoluciji samo zato sto nisam imao original u 1920x1080, ali ako zelis da nesto od toga sto sam napravio napravim u 1920x1080 rezoluciji, samo mi daj original sliku u toj rezoluciji, napravio bih. :)

Daj link do izvornog fajla, ne mogu preko TT da je svučem, a i nije toliko oštra preko TT, mnogo mi se sviđa inače, svaka čast. :)
Sent from Lumia 535 using Tapatalk.

To je to, hvala :)
Sent from Lumia 535 using Tapatalk.

Vrh Dno