Baš naprotiv, svako koga sam patao kako je zadovoljan sa 10kom na 8.1 uređajima ili na 550ci, svi su imali primedbe. Jedino vas par ovde piše hvalospeve. Količina negativnih iskustava daleko prekazi sve ovo što vi ovde pišete.Ne iznosi neistine,kod mene i mojih prijatelja l640 sa win 10 rade odlicno(da ne kazem ,savrseno).Ljudi su prezadovoljni,koliko god vi pisali ovde suprotno.Sto je najgore,zbog vasih pisanija na forumu ih svaki cas pitam kako im rade telefoni i jel imaju problema ,na sta me sa cudjenjem pogledaju i odgovore "NE".
640ka na win 10 sigurno odlično radi ko i tvoj huaveji p9 na androidu koji po redu je sad 5, 6![]()
Baš naprotiv, svako koga sam patao kako je zadovoljan sa 10kom na 8.1 uređajima ili na 550ci, svi su imali primedbe. Jedino vas par ovde piše hvalospeve. Količina negativnih iskustava daleko prekazi sve ovo što vi ovde pišete.
Ako ikada bude radio kao 10ka na 640 leti istog momenta na oglase. Takvo mučenje mi ne treba u životu.
Ništa, ja sam *****ao puno ljudi da pređu na Windows i sada meni seru zbog toga jer svi imaju neki problem. Preporučivao sam Windows na sve strane i ispao crna ovca... a vi pišite hvalospeve dalje i možda navučete još neku budalu da se za****.
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
To ti je kad za****š pravog okorelog fana, skoro pa fanboy-a. Par ljudi ti ovde (npr. Cvoruga) može potvrditi koliki sam bio fan WP8 i 8.1.Jedino par nas piše hvalospeve pa čoveče ja se pitam al stvarno dal si ti normalan beš mi sve ... Ostalo mism na puno ljudi ne želim da komentarišem potpuno bzvz i pristrasno pisanje prepun nekog hejta crna ovco![]()
Koga ti (pshnd-a) nazivaš Miladinom, je li?Sigurno necu verovati nekom Peri ili Miladinu ...
Odavno sam rekao,pojedini sa ovog foruma mi lice na ona dva matorca iz Muppet Show-a koji iz prikrajka ,zna se sta uvek radeKoga ti (pshnd-a) nazivaš Miladinom, je li?![]()
![]()
Tačno tako, ni mi ne verujemo Tosi koji samo napiše meni sve radi dobro.
Nego, 10ka se meri u promilima na tržištu, koliko to ljudi znaš oko sebe sa Lumijama?
More daj neki snimak ,nema sanse da ti ne pucaju aplikacijeVerovao ti meni ili ne ja nemam pojma kako da ti dokažem da sve radi ok. Ali zašto bih to radio jer da sam primetio da nešto zeza ja bih već pisao o tome, prosto radi ok i to je to.
Ako nešto u nekom trenutku Windows zabacuje, to nije zbog resursa. Windows 10 Mobile ne zahteva mnogo. Sad još samo da mi kažeš da mi treba 2GB RAM-a za taj sistemAha... vidim kako rade savršeno.![]()
Rekao sam već nekoliko puta i ponoviću - te bajke pričajte nekome ko nije okružen Windows uređajima ili ko nije koristio isti.
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Ne znam koji telefon imaš, ali na 640XL sa poslednjim build-om izgleda odvratno sa tolikim razmakom u pretrazi i ogromnim ikonicama aplikacija na početnoj.Ne zezaj da im je ovo ostalo ovako u novoj Prodavnici???
![]()
Sent from my m2 note using Tapatalk
Moram reinstal da padne i sad sve ok.Ne rade mi notifikacije na WA već par sati, prvi put od kad sam ga instalirao.
Dešava li se još nekom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari