Šta je novo?

Windows (phone) 10

Ne iznosi neistine,kod mene i mojih prijatelja l640 sa win 10 rade odlicno(da ne kazem ,savrseno).Ljudi su prezadovoljni,koliko god vi pisali ovde suprotno.Sto je najgore,zbog vasih pisanija na forumu ih svaki cas pitam kako im rade telefoni i jel imaju problema ,na sta me sa cudjenjem pogledaju i odgovore "NE".
Baš naprotiv, svako koga sam patao kako je zadovoljan sa 10kom na 8.1 uređajima ili na 550ci, svi su imali primedbe. Jedino vas par ovde piše hvalospeve. Količina negativnih iskustava daleko prekazi sve ovo što vi ovde pišete.

640ka na win 10 sigurno odlično radi ko i tvoj huaveji p9 na androidu koji po redu je sad 5, 6 :)

Ako ikada bude radio kao 10ka na 640 leti istog momenta na oglase. Takvo mučenje mi ne treba u životu.

Ništa, ja sam *****ao puno ljudi da pređu na Windows i sada meni seru zbog toga jer svi imaju neki problem. Preporučivao sam Windows na sve strane i ispao crna ovca... a vi pišite hvalospeve dalje i možda navučete još neku budalu da se za****.

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Poslednja izmena:
Auuu pa ljudi ja kad god naletim ovde digla se prašina...
@TosaNS
Ne diraj Huawei ping pong... To leti to beži to skače :D
Elem, upravo stavljen zadnji bild sa Insider Release Preview, da vidimo oće li to...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Hvala Bogu,svi kojima sam preporucio win telefone su mi zahvalni,resili se bede i nemaju bas nikakvih primedbi na rad svojih telefona.Mozda donosim srecu ljudima,ko zna ;) Nisam baksuz nikad bio pa je mozda i to u pitanju ;)

Baš naprotiv, svako koga sam patao kako je zadovoljan sa 10kom na 8.1 uređajima ili na 550ci, svi su imali primedbe. Jedino vas par ovde piše hvalospeve. Količina negativnih iskustava daleko prekazi sve ovo što vi ovde pišete.

Ako ikada bude radio kao 10ka na 640 leti istog momenta na oglase. Takvo mučenje mi ne treba u životu.

Ništa, ja sam *****ao puno ljudi da pređu na Windows i sada meni seru zbog toga jer svi imaju neki problem. Preporučivao sam Windows na sve strane i ispao crna ovca... a vi pišite hvalospeve dalje i možda navučete još neku budalu da se za****.

Jedino par nas piše hvalospeve pa čoveče ja se pitam al stvarno dal si ti normalan beš mi sve ... Ostalo mism na puno ljudi ne želim da komentarišem potpuno bzvz i pristrasno pisanje prepun nekog hejta crna ovco :D

Poslednja izmena:
Ja sam zeni hteo da instaliram 10-ku na 640 i htela je oci da mi izvadi,bilo je ne diraj nista i ovako mi radi odlicno :D Mi nismo zahtevni korisnici telefona,ja na L930 od aplikacija koristim Blic,B92,Kurir naravno Viber i Whatsaap i to je to,jedino gde me zena ubija od zezanja a to je da njoj baterija traje na 640lte stvarno dan ipo a ja nema sanse da izguram sa baterijom dalje od 20h popodne,nocas u 2 sata bila je puna 100% a kad sam ustao u 9 bila je na 82% i ako budem menjao tel menjacu je zamo zbog baterije!

Izgleda da je savršeno veoma rastegljiv pojam.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jedino par nas piše hvalospeve pa čoveče ja se pitam al stvarno dal si ti normalan beš mi sve ... Ostalo mism na puno ljudi ne želim da komentarišem potpuno bzvz i pristrasno pisanje prepun nekog hejta crna ovco :D
To ti je kad za****š pravog okorelog fana, skoro pa fanboy-a. Par ljudi ti ovde (npr. Cvoruga) može potvrditi koliki sam bio fan WP8 i 8.1.

@Zeljko
Nije 930 los telefon, nego MS koji ne zna da optimizuje 10 za isti.

Sent from my m2 note using Tapatalk

I ja sam bio android fan nekada ali vreme prolazi,sve se menja,sad mislim da je win 10 fon bolji a i mnogi oko mene . I nemam zelju da idem na android forum i tamo pljujem po istom ,sto bih to radio kad sam konacno pronasao telefon sa operativnom sistemom koji mi odlicno radi a i ostalima koje poznajem.Sigurno necu verovati nekom Peri ili Miladinu koji ovde dodju i napisu kako je ono sto koristim lose,kako ne radi na njemu nista itd itd a da ja sve to to nikad nisam primetio i pitam se,o cemu li ovi pisu?

Tačno tako, ni mi ne verujemo Tosi koji samo napiše meni sve radi dobro.
Nego, 10ka se meri u promilima na tržištu, koliko to ljudi znaš oko sebe sa Lumijama?

Poznajem 6 bliskih osoba,sasvim dovoljno.A onih sa androidom znam mnogo vise i svaki dan slusam o problemima koje imaju i koji su za mene proslost,na svu srecu.Pricam svima sta je bolje,ko je pametan,poslusace me ,ko nije,nek se muci i dalje.

Sigurno necu verovati nekom Peri ili Miladinu ...
Koga ti (pshnd-a) nazivaš Miladinom, je li? :D :D
Meni Win 10 radi lepo na L930, nije da nema mana, ali nema zakucavanja ni gašenja aplikacija i u suštini sam zadovoljan. Kad ga budem menjao, da li ću opet uzeti Win telefon, zavisi od ponude uređaja u tom trenutku i stadijuma razvoja OS-a. Sve u svemu, na L930 sistem sasvim lepo radi.

Ja sam licno prezadovoljan sa L930,ima decijih bolesti koje mislim da ce se resiti i na android ne prelazim vise ni mrtav,jer ja zbog prirode posla nikad ne kupujem skuplji telefon od 200 evra,ova Lumia 930 me je kostala 50 evra nova neotpakovana i tako sam presao kvotu od 200:)

Poslednja izmena:
Na fejsu mi se vrti neka vest kako je m$ napravio bolju kamera aplikaciju za iPhone... Eee bolja?! Zato su na wp sjebali lumia cameru...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Tačno tako, ni mi ne verujemo Tosi koji samo napiše meni sve radi dobro.
Nego, 10ka se meri u promilima na tržištu, koliko to ljudi znaš oko sebe sa Lumijama?

Verovao ti meni ili ne ja nemam pojma kako da ti dokažem da sve radi ok. Ali zašto bih to radio jer da sam primetio da nešto zeza ja bih već pisao o tome, prosto radi ok i to je to.

Poslednja izmena:
Verovao ti meni ili ne ja nemam pojma kako da ti dokažem da sve radi ok. Ali zašto bih to radio jer da sam primetio da nešto zeza ja bih već pisao o tome, prosto radi ok i to je to.
More daj neki snimak ,nema sanse da ti ne pucaju aplikacije :)

Sent from mTalk

Aha... vidim kako rade savršeno. :D
Rekao sam već nekoliko puta i ponoviću - te bajke pričajte nekome ko nije okružen Windows uređajima ili ko nije koristio isti.

Ako nešto u nekom trenutku Windows zabacuje, to nije zbog resursa. Windows 10 Mobile ne zahteva mnogo. Sad još samo da mi kažeš da mi treba 2GB RAM-a za taj sistem

Pa ako hoćeš multitasking onda ti treba 2 GB, ili je ms poludeo pa ubacio i više u svoje telefone.

Sent from my Nexus 5X

Ne zezaj da im je ovo ostalo ovako u novoj Prodavnici???
tuk6c69u56cx.png

Ne rade mi notifikacije na WA već par sati, prvi put od kad sam ga instalirao.
Dešava li se još nekom?

@durlancity:
Razvukli da deluje da ima više?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ne zezaj da im je ovo ostalo ovako u novoj Prodavnici???
tuk6c69u56cx.png

Ne znam koji telefon imaš, ali na 640XL sa poslednjim build-om izgleda odvratno sa tolikim razmakom u pretrazi i ogromnim ikonicama aplikacija na početnoj.
Najbolje bi bilo da vrate stari dizajn Store-a, ovaj je čist promašaj.

@encarta
Naravno da je tako, ali neki "slučajno" maše temu.

I kod mene je kao kod encarte al neću ljudima više da stajem na žulj da je kod mene ok :)

Nazad
Vrh Dno