Zaboravio sam i da napomenem da mi takođe ne radi geotaging od bulid-a .420
Valjda slikaš nešto, nađeš sliku u Photos, pa file info, i vidiš dole da će je označio location. Meni ta opcija nije bitna, pa ne znam kako tačno izgleda kad zapamti lokaciju. Treba da možeš tome da pristupiš iz podešavanja u kameru. Odvede te podešavanja vezanih za lokaciju.
Meni radi, Lumia 735.Valjda slikaš nešto, nađeš sliku u Photos, pa file info, i vidiš dole da će je označio location.
Barem mi veruješ da mi je srpski maternji jezik, i znaš da nisam Piroćanac. :-DTebe stvarno zeza ovaj prediktivni unos, frlja se s'padeži....
Ne palite lokaciju iz camera app, jer onda traži restart kamere. Prvo uključite lokaciju, takođe u podešavanjima ( pre toga ) namestite da camera app ima pristup lokaciji.
Fotografija koja je snimljena sa opcijom geotaging, prikazuje lokaciju u file info i na mini mapi imate tačnu lokaciju fotke.
Možeš da rotiraš mapu s dva prsta.Meni radi, Lumia 735.
Ali mi nedostaju neke stvari tipa:
- Maps: rotiranje mape prema kompasu (Google mapa to radi)
- Camera: nema više tap to take a picture, moram da napipam ono dugme
- Store: ne daje da pogledam app opis pre downloada, nego tražim nezavisno, nema ni History
Microsoft sada ističe da neće uspeti da dostigne milijardu Windows 10 instalacija do 2018. godine
Microsoftov samouvereni i hrabri cilj, da dostigne milijardu Windows 10 instalacija u roku od tri godine, izgleda neće biti ostvaren. U razgovoru za ZDNet, predstavnik Microsofta je istakao da iako je kompanija zadovoljna progresom koji trenutno ima operativni sistem, zbog prestanka fokusiranja na poslovanje sa telefonima biće potrebno više vremena nego što je originalno planirano kako bi se stiglo do milijardu aktivnih uređaja na mesečnom nivou.
Windows 10 je dobro startovao, a u maju ove godine je imao preko 300 miliona instalacija. Međutim, kako je u martu Microsoft sugerisao da Windows 10 Mobile više neće biti u fokusu kompanije u narednim godinama, ovo će se odraziti i na broj instalacija u ukupnom broju.
Podsećanja radi, 29. jula se završava Microsoftow besplatni sistem nadogradnje na Windows 10, a od ovog datuma korisnici će morati da plaćaju licencu za operativni sistem.
Zanimljiva caka. Možda i meni pomogne kad u nekom momentu telefon ne vidi jednu od kartica - do sad sam u tim situacijama restartovao telefon. Ti mi se trebalo sad na Redstone, na 14372.Cvoruga, ne mora cak ni da biras opet mrezu ako net ne radi, ukljuci airplane mode na sekund i ugasi ga, i proradice, to sam relativno skoro provalio.
Sent from mTalk on Lumia 640
Gde li ovi teraju... Deluju kao muva bez glave ili pak nešto smeraju iza očiju javnosti.
Zanimljiva caka. Možda i meni pomogne kad u nekom momentu telefon ne vidi jednu od kartica - do sad sam u tim situacijama restartovao telefon. Ti mi se trebalo sad na Redstone, na 14372.
Šta je ovo sa viberom 6.0. Nije integrisan u photos, niti dozvoljava share iz istih. Jel ima neko rešenje ?
Sent from mTalk
A od tih 50M lajkova, 50K ima Lumije.![]()
Onoliko koliko ima ljuda sa previše para !!Ma koga briga koliko ima Lumija, recite vi meni koliko ima Ajfona.![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari