Ako ti je ovo na račun Android grešiš, NI JEDNA W app sa njima po funkcionalnosti ne može da se meri, kako je bilo pre 5.01 i 6.01 pojma nemam i ne zanima me, sada je odlično. Kod mene na S6 sve radi kako je zamišljeno.A sta se to tamo toliko razvilo ,koje aplikacije i sta sad moze sve na njima da se radi,nisam u toku?
Naleteh sad i na obaj clanak,koliko sve tamo "savrseno" radi...
http://www.digitaltrends.com/mobile/galaxy-s7-problems/
Zašto nisam ni najmanje iznenađen ovim odgovorom?iskreno koga briga pogotovo mene to uopšte ne tangira pogotovo što ove koje ja koristim rade normalno,
Za sve fanbojeve da li u pesmi ispod na 0:11 prepoznajete melodiju dobro poznatu svima :d
Zašto nisam ni najmanje iznenađen ovim odgovorom?
„Ono što ja koristim radi, a ono što ne koristim nije bitno...“
Pravi fanboy argument. :d
Sent from HUAWEI P9 lite using Tapatalk
Svakako, mali milion verzija konkurentskih sistema je prošlo i zastarelo, ma ajdeNaravno da je rano.
Drugar, batali...nemoguce je. Ja sam nesto slicno probao pre pola godine i ne ide. Jednostavno, kao sto i sam vidis, objasni ti nekom da su recimo android app svetlosnu godinu ispred wp app...on te odmah zalepi...meni radi odlicno i tu se rasrava zavrsava. To je isto sizifov posao kao recimo dokazati mojoj babi da je moj smartfon bolji od njene 3310...ona ima dialer da zove i digitron da sracuna kad ce krava da joj se teli i kraj...to je najbolji telefon univerzuma.Zašto nisam ni najmanje iznenađen ovim odgovorom?
„Ono što ja koristim radi, a ono što ne koristim nije bitno...“
Pravi fanboy argument. :d
Sent from HUAWEI P9 lite using Tapatalk
meni sve radi normalno i aplikacije koje ja koristim zamisli rade bez problema Kalkulator
Organizovace mi otkaz ovaj win samo cekam, sreca pa sam na odmoru. Opet se totalno ugasili svi zvukovi, pa se i alarm samo vizuelno oglasio.
Posle restarta sve normalno proradilo. Jel moguce da se ovo desava
Sent from mTalk
Ako imaš kontakte koji se razlikuju u jednoj cifri u broju (pisao sam više puta o mojoj situaciji - 060352xxxx, 060452xxxx, 060552xxxx i 060652xxxx), sve ih pokazuje kad ti stigne poruka ili poziv kao jedan kontakt i sad ti nagađaj. Znači otpao dobar rad Dialera.
Ali ja vodim isposnički život sa Lumiom 520... i sve mi radi
Drugar, batali...nemoguce je. Ja sam nesto slicno probao pre pola godine i ne ide. Jednostavno, kao sto i sam vidis, objasni ti nekom da su recimo android app svetlosnu godinu ispred wp app...on te odmah zalepi...meni radi odlicno i tu se rasrava zavrsava. To je isto sizifov posao kao recimo dokazati mojoj babi da je moj smartfon bolji od njene 3310...ona ima dialer da zove i digitron da sracuna kad ce krava da joj se teli i kraj...to je najbolji telefon univerzuma.Sta znas, mozda i ovi koriste pozive i poruke...to ne sumnjam da, manje vise, radi ok na w10m.
Nisam u toku... čekaj bre, pa tek sam nedelju dana na Androidu. Ne mogu sve pohvatati odjednom.@hsv.stoned i @pshnd
Svaka čast na utrošenom vremenu u ovoj w10 temi.
Možda je ipak bolje da svoju energiju i vreme utrošite na Android temi. Evo recimo rešavajte probleme koji su samo danas postavljeni, ima tu posla za narednih 6 meseci.
Otkud problemi kad su svetlosnu godinu ispred???@hsv.stoned i @pshnd
Svaka čast na utrošenom vremenu u ovoj w10 temi.
Možda je ipak bolje da svoju energiju i vreme utrošite na Android temi. Evo recimo rešavajte probleme koji su samo danas postavljeni, ima tu posla za narednih 6 meseci.
IPhone joj je sekundarni a Lumia 950xl primarni telefonSpecijalan pozdrav za Benchmarkovce od Done, novog sefa Insajder tima u MS-u:
![]()
Specijalan pozdrav za Benchmarkovce od Done, novog sefa Insajder tima u MS-u:
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari