Šta je novo?

Windows (phone) 10

Da li negde u blizini imaš wi-fi. Probaj da se nakačiš i vidi kako se onda ponaša. Ako je isto onda nije do operatera.

Organizovace mi otkaz ovaj win samo cekam, sreca pa sam na odmoru. Opet se totalno ugasili svi zvukovi, pa se i alarm samo vizuelno oglasio.
Posle restarta sve normalno proradilo. Jel moguce da se ovo desava

Sent from mTalk

Na Lumia 550 izgleda moguće. Na 640 mi se to nikad nije desilo a skačem sa jednog na drugi Redstone build.

Koja verzija je to ,ova zadnja 420?

Sent from mTalk

Poslednja zvanicna. A desilo se isto i na 520 sa Win 8.1. Kad ne mozes da se uzdas u to da se alarm pouzdano pali svaki dan onda gasite jbni sistem.

Ja da sam na tvom mestu odmah bi prodao telefon i doplatio za android pandan. Posao ne sme da trpi.

Sent from ass

Poslednja zvanicna. A desilo se isto i na 520 sa Win 8.1. Kad ne mozes da se uzdas u to da se alarm pouzdano pali svaki dan onda gasite jbni sistem.
Borise ne pljuj po sistemu, imas problem, mozda si se malo napio i nije te ni alarm uspeo probuditi, krivi flasu a ne MS.

Organizovace mi otkaz ovaj win samo cekam, sreca pa sam na odmoru. Opet se totalno ugasili svi zvukovi, pa se i alarm samo vizuelno oglasio.
Posle restarta sve normalno proradilo. Jel moguce da se ovo desava

Sent from mTalk

Pre neki dan je ažurirana app Alarmi i sat. Neko moje iskustvo je da posle svakog ažuriranja neke app treba i pokrenuti istu app. Isto važi i za Builde, malo proći kroz podešavanja.

Ja da sam na tvom mestu odmah bi prodao telefon i doplatio za android pandan. Posao ne sme da trpi.
Borise ne pljuj po sistemu, imas problem, mozda si se malo napio i nije te ni alarm uspeo probuditi, krivi flasu a ne MS.
:laugh::laugh::laugh:

Ko se drznuo da dira MS :D .

Meni sms obaveštenja ne rade uopšte, pločica ne prikazuje pristiglu poruku, zvučnog obaveštenja nema,
a čuje se zvuk za delivery report, pa škk :smash: .

Nije problem u Alarm aplikaciji, svi zvukovi se mutiraju, nisam cuo ni Whatsapp zvuk, email.. isti problem koji sam imao i sa 520 pre pola godine.

Ja sam moju l640 malopre u gradu hteo da odvalim o beton ,naime trebala mi je najhitnije adresa sa jednog sajta udjem ja na sajt opa edge pukne ,pokusam ponovo odjednom se pojavi resuming i ponovo start screen ,restartujem tel medjutim ponovo ista stvar ,ocitavio se posle 10 min .

Sent from mTalk

Zar nema UC web za WP/W10M?
Pre neki dan frizer na svojoj L640 nije uspeo preko IE da skine neki zip fajl, znaci daje mu neku gresku, odem na Store skine UC i ko od sale skine file na sd karticu...
Tako da alternative su jako bitne :)

Poslednja izmena:
Drugari hvala na savetima...probaću i opciju sa WiFi-jem u nekom od kafića.
P.S.
Da li je bio neki update za uobičajene app od nedelje do danas, jer u store-u kada uđem ništa ne prijavljuje. Verovatno ista priča kao i sa email-om i weather app.
Pozdrav.

Prestao da radi zvuk obavestenja poruka ,probao da upalim ugasim telefon ali neradi zvuk ,sve ukljuceno pojacano sistem je win 10 imali resenja.

Neverovatno citam kako ljudi kukaju na sve i svasta, dok meni da kucnem u drvo sve radi kako i treba da radi...

Ja bre nakon nadogradnje na sveziju verziju OS-a nikad nisam radio nikakav reset, jednostavno se telefon (L640 XL DS) sam restartuje nakon nadogradnje i to je to...

Sve bre radi kako treba...

Prosto se zapitam da li sam ja talija sto generalni nikad nisam bio (znate onu o dzaku punom zenskih polnih organa i jednom muskom e ja bi 1000 od 1000 puta izvukao onaj jedan) ili su drugi mrgudi kojima gremlini razvaljuju telefone...

Zar nema UC web za WP/W10M?
Pre neki dan frizer na svojoj L640 nije uspeo preko IE da skine neki zip fajl, znaci daje mu neku gresku, odem na Store skine UC i ko od sale skine file na sd karticu...
Tako da alternative su jako bitne :)
Te kineske ja nikad u životu ne bih pipnuo. Jer su leglo loših praksi.

Danas ženčetov brat razbio svoju 550ku u najsitnije komade.
Pre par dana počele da ga zezaju notifikacije, pa restarti i zamrzavanja... Odrađen hard reset i svi apdejtovi, ali i dalje je štuckao. Danas je očekivao neki poziv i kad je trebao da se javi ovaj se zamrzao. Presuđeno mu je bilo istog momenta po kratkom postupku. :d

Sent from HUAWEI P9 lite using Tapatalk

Dobro je znamo da si uzeo taj Huawei ne moraš da se hvališ :D

Ahahaha! Tu sam ja. Šmekam iz prikrajka. :d Ipak me zanima dalji razvoj, a i okružen sam Lumijama. :)

Matori se i dalje ne žali na rad, a isto je odradio apdejt na .420, dok HR ne znam kad smo odradili zadnji put. :)

Poslednja izmena:
Neverovatno citam kako ljudi kukaju na sve i svasta, dok meni da kucnem u drvo sve radi kako i treba da radi...

Ja bre nakon nadogradnje na sveziju verziju OS-a nikad nisam radio nikakav reset, jednostavno se telefon (L640 XL DS) sam restartuje nakon nadogradnje i to je to...

Sve bre radi kako treba...

Prosto se zapitam da li sam ja talija sto generalni nikad nisam bio (znate onu o dzaku punom zenskih polnih organa i jednom muskom e ja bi 1000 od 1000 puta izvukao onaj jedan) ili su drugi mrgudi kojima gremlini razvaljuju telefone...

Sigurno ima veze i sa time koliko čačkaš podešavanja i slično.

Danas ženčetov brat razbio svoju 550ku u najsitnije komade.
Pre par dana počele da ga zezaju notifikacije, pa restarti i zamrzavanja... Odrađen hard reset i svi apdejtovi, ali i dalje je štuckao. Danas je očekivao neki poziv i kad je trebao da se javi ovaj se zamrzao. Presuđeno mu je bilo istog momenta po kratkom postupku. :d

Treba malo da kontroliše on svoj bes. :D Osim ako se*e pare. :) Ništa tako nije razlog za razbijanje. Naravno, ovo ni rođenom bratu nikako da objasnim. :p

pa da nas izvestava ko je sve porazbijao windows telefone jer nisu radili kako treba ;)

Mogao bih ja promenim avatar, tako da na njemu udaram recke koliko je moj brat androida razbio. Do sad da. :p

Inače, ne lažem ništa protiv androida, ali treba imati na umu, danas su telefoni skoro kako kompjuteri u poređenju sa ima pa pre pet-deset godina.

Mogao bih ja promenim avatar, tako da na njemu udaram recke koliko je moj brat androida razbio. Do sad da. :p

Inače, ne lažem ništa protiv androida, ali treba imati na umu, danas su telefoni skoro kako kompjuteri u poređenju sa ima pa pre pet-deset godina.
Bas sam juce radnici podesavao android koji je kupila i malo se podsetio onih jadnih ikonica i vasarskih aplikacija,izgleda da sam se bas navikao na plocice i sve mi ostalo deluje nizerazredno.

Treba malo da kontroliše on svoj bes. :D Osim ako se*e pare. :) Ništa tako nije razlog za razbijanje. Naravno, ovo ni rođenom bratu nikako da objasnim. :p
Ma konj ga uzeo za dinar u mts-u pa ga boli patka. ***, jesam i jednom prso pa zalepio telefon pesnicom, ali sam bar imao zaštitu i znao da ću ga malo teže sje*ati. Da ga vidim kako bi ga razbio da je iskeširao k'o ja sad. :d

Bas sam juce radnici podesavao android koji je kupila i malo se podsetio onih jadnih ikonica i vasarskih aplikacija,izgleda da sam se bas navikao na plocice i sve mi ostalo deluje nizerazredno.

Mogu ti reći da mi sve izgleda jako čudno sad na Androidu. No svakako je i na Windowsu krenulo sad šarenilo sa portovima iOS aplikacija. Jednostavno to nije u duhu Windows.
Jedino što sam odmah primetio je da su aplikacije zaista mnogo naprednije i kompletnije nego na Windowsu. Svakako će mi trebati vremena da se naviknem jer mi je ipak jednostavnost Windows mnogo više legla.

Ali šta ćeš...
640ka na 8.1 je radila super, ali su aplikacije katastrofa; na 10ki su aplikacije postajale sve bolje, ali hardver nije uspevao da izdrži moj tempo jer je i sam OS zahtevniji... Jedino da sam mogao da iskeširam za 950ku pa bi valjda radilo kako treba. :d

Uživaj u novom telefonu, mislim da si dobro izabrao.
Za sada nemam zamerki, videćemo kako će biti vremenom. :)
Manite se vise prica o raspalom Androidu, kad cete vi da imate ovako nesto kao mi na Win mobile?
http://news.softpedia.com/news/microsoft-releases-another-app-exclusive-to-the-iphone-505469.shtml

Sent from mTalk
958a1eb94cfa088d927e5f8eb268a451.jpg

Vrh Dno