Borise ne pljuj po sistemu, imas problem, mozda si se malo napio i nije te ni alarm uspeo probuditi, krivi flasu a ne MS.Poslednja zvanicna. A desilo se isto i na 520 sa Win 8.1. Kad ne mozes da se uzdas u to da se alarm pouzdano pali svaki dan onda gasite jbni sistem.
Organizovace mi otkaz ovaj win samo cekam, sreca pa sam na odmoru. Opet se totalno ugasili svi zvukovi, pa se i alarm samo vizuelno oglasio.
Posle restarta sve normalno proradilo. Jel moguce da se ovo desava
Sent from mTalk
Ja da sam na tvom mestu odmah bi prodao telefon i doplatio za android pandan. Posao ne sme da trpi.
:laugh::laugh::laugh:Borise ne pljuj po sistemu, imas problem, mozda si se malo napio i nije te ni alarm uspeo probuditi, krivi flasu a ne MS.
Te kineske ja nikad u životu ne bih pipnuo. Jer su leglo loših praksi.Zar nema UC web za WP/W10M?
Pre neki dan frizer na svojoj L640 nije uspeo preko IE da skine neki zip fajl, znaci daje mu neku gresku, odem na Store skine UC i ko od sale skine file na sd karticu...
Tako da alternative su jako bitne![]()
pa da nas izvestava ko je sve porazbijao windows telefone jer nisu radili kako trebaHahaha, neka si mu rekao, šta će on sad u W10M temi.![]()
Neverovatno citam kako ljudi kukaju na sve i svasta, dok meni da kucnem u drvo sve radi kako i treba da radi...
Ja bre nakon nadogradnje na sveziju verziju OS-a nikad nisam radio nikakav reset, jednostavno se telefon (L640 XL DS) sam restartuje nakon nadogradnje i to je to...
Sve bre radi kako treba...
Prosto se zapitam da li sam ja talija sto generalni nikad nisam bio (znate onu o dzaku punom zenskih polnih organa i jednom muskom e ja bi 1000 od 1000 puta izvukao onaj jedan) ili su drugi mrgudi kojima gremlini razvaljuju telefone...
Danas ženčetov brat razbio svoju 550ku u najsitnije komade.
Pre par dana počele da ga zezaju notifikacije, pa restarti i zamrzavanja... Odrađen hard reset i svi apdejtovi, ali i dalje je štuckao. Danas je očekivao neki poziv i kad je trebao da se javi ovaj se zamrzao. Presuđeno mu je bilo istog momenta po kratkom postupku. :d
Sent from HUAWEI P9 lite using Tapatalk
pa da nas izvestava ko je sve porazbijao windows telefone jer nisu radili kako treba![]()
Bas sam juce radnici podesavao android koji je kupila i malo se podsetio onih jadnih ikonica i vasarskih aplikacija,izgleda da sam se bas navikao na plocice i sve mi ostalo deluje nizerazredno.Mogao bih ja promenim avatar, tako da na njemu udaram recke koliko je moj brat androida razbio. Do sad da.
Inače, ne lažem ništa protiv androida, ali treba imati na umu, danas su telefoni skoro kako kompjuteri u poređenju sa ima pa pre pet-deset godina.
Ma konj ga uzeo za dinar u mts-u pa ga boli patka. ***, jesam i jednom prso pa zalepio telefon pesnicom, ali sam bar imao zaštitu i znao da ću ga malo teže sje*ati. Da ga vidim kako bi ga razbio da je iskeširao k'o ja sad. :dTreba malo da kontroliše on svoj bes.Osim ako se*e pare.
Ništa tako nije razlog za razbijanje. Naravno, ovo ni rođenom bratu nikako da objasnim.
![]()
Bas sam juce radnici podesavao android koji je kupila i malo se podsetio onih jadnih ikonica i vasarskih aplikacija,izgleda da sam se bas navikao na plocice i sve mi ostalo deluje nizerazredno.
I ja, kao ljubitelj Lumija i WP/W10M isto to mislim.Jedino što sam odmah primetio je da su aplikacije zaista mnogo naprednije i kompletnije nego na Windowsu.
Za sada nemam zamerki, videćemo kako će biti vremenom.Uživaj u novom telefonu, mislim da si dobro izabrao.
Manite se vise prica o raspalom Androidu, kad cete vi da imate ovako nesto kao mi na Win mobile?
http://news.softpedia.com/news/microsoft-releases-another-app-exclusive-to-the-iphone-505469.shtml
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari