Šta je novo?

Windows (phone) 10

TosaMS, nije lepo da nazivaš Enemona i Durlana koji prijavljuju probleme sa svojim uređajima hejteri.

TosaMS, nije lepo da nazivaš Enemona i Durlana koji prijavljuju probleme sa svojim uređajima hejteri.
xaxaxa,probleme sam samo imao kad sam bio na insideru,sam sam kriv ,inace radi perfektno,ne bih nagovarao prijatelje da je fon los a sva sreca nisu zahtevni korisnici i ne drndaju telefone po ceo dan i noc ,mozda bi i oni primetili neke sitne bagove koje inace nikad ne bi ni primetili.

Kad već nagovaraš sve oko sebe da pređu na WP ponudi im i moju Lumiju, imaš % od prodaje :) .

Koliko cenis?Ja sam skoro svoju 640 xl dual prodao za 110 a u novembru je kupio za 190.

Prodajem i ja ženinu L730 DS hoće da me linčuje što sam joj uzeo WP :)

A da li je lepo nazivati ljude fanbojevima? O čemu se tu radi po čemu je neko fanboj ako je zadovoljan kako mu uređaj radi, nisam nikog uvredio ako sam nazvao da je hejter ne zbog problema koje ima nego zbog pljuvanja po MS. Tako da obzirom da si njihov advokat neka udje u zapisnik ovo što sam rekao pozdrav :D

Poslednja izmena:
Tošo ne nerviraj se,znaš već da oni vole da nas provociraju.Nama bar nešto odgovara i zadovoljni smo a njima nikad ništa

Pa čime da budem zadovoljan? Jeste, bio sam prezadovoljan sa WP8 i 8.1 jer su radili posao odlično! Lošije aplikacije i nedostatak nekih je bio kompromis za brzinu i stabilnost! ***, pa bio sam jedan on najzagriženijih prozordžija!
Ali ovo ... Krš od sistema koji svakim apdejtom samo donosi nove bugove, aplikacije koje su konstantno u beta fazi čak i kad im skinu beta iz naziva... ma ceo OS je još uvek u beta fazi.
I najgore od svega - prave korisnike ******ma nekim obećanjima i coming soon pričama, da na kraju sve odrade napola, ako uopšte i odrade.

Sent from HUAWEI P9 lite using Tapatalk

Ali ovo ... Krš od sistema koji svakim apdejtom samo donosi nove bugove, aplikacije koje su konstantno u beta fazi čak i kad im skinu beta iz naziva... ma ceo OS je još uvek u beta fazi.
I najgore od svega - prave korisnike ******ma nekim obećanjima i coming soon pričama, da na kraju sve odrade napola, ako uopšte i odrade.

Da ne komentarišem prvi deo rečenice koji sam preskočio ali reći da je win "Krš od sistema koji svakim apdejtom samo donosi nove bugove, aplikacije koje su konstantno u beta fazi čak i kad im skinu beta iz naziva... ma ceo OS je još uvek u beta fazi" je bzvz i mi se tu razilazimo u mišljenju, jer to što ti tvrdiš je upravo ono sa čime se sa ja ne slažem iz prostog razloga jer meni sve radi normalno i aplikacije koje ja koristim zamisli rade bez problema (FB, Viber watsapp, Sygic, Groove, translator, Outlook, Skype, Tapatalk, my Steam buddy, MS Edge, Parking SRB, YouTube, TV vodič, Kursna lista, Kalkulator, kamera, Imdb, Instagram, Deezer, Busns.

"I najgore od svega - prave korisnike ******ma nekim obećanjima i coming soon pričama, da na kraju sve odrade napola, ako uopšte i odrade."

Ja se zaista ne osećam korisnik koji je ******ma nekim obećanjima i coming soon pričama, niti gledam tako da mi je sistem urađen napola jer sve radi OK. Naravno ima ljudi kojima ne radi OK i razumem njihov bes i nezadovoljstvo koji je usmeren na MS, ali isto tako ne mogu da ćutim i da slušam tu priču kako ništa ne valja kad kod mene sve radi OK, to je to.

Poslednja izmena:
Imam i ja Lumiu 535 staru godinu sa slomljenim touch screenom. Za koliko se moze prodati takva, a za koliko da sredim touch screen?

Imam i ja Lumiu 535 staru godinu sa slomljenim touch screenom. Za koliko se moze prodati takva, a za koliko da sredim touch screen?
Pitaj u promobi.rs koliko bi te kostao ekran. Vidi kako se krecu cene na kp, recimo.

Sent from mTalk

@TosaNs - i onda je mrmot zavio čokoladu u foliju... :d

Znači ja osim vas par ovde ne znam ni jednu osobu kojoj 10ka radi kako treba. Čoveče, pa imao sam 640ku i bio okružen sa tri 550ke svaki dan i samo se problemi pojavljuju. Pričaj te bajke nekome ko ne zna šta je W10m.

Znači ja osim vas par ovde ne znam ni jednu osobu kojoj 10ka radi kako treba. Čoveče, pa imao sam 640ku i bio okružen sa tri 550ke svaki dan i samo se problemi pojavljuju. Pričaj te bajke nekome ko ne zna šta je W10m.

Nisam mrmot ali nema razloga da te ubeđujem da telefon radi ok. Da imam bilo kakvih problema ja bih već pisao o tome, verovatno misliš da bih namerno ćutao da imam bilo kakav problem sa telefonom obzirom da sam neki hard kor fanboj!? Isto tako znam da se ti najviše buniš i još par vas naravno ja ne kažem da vi nemate problem nego ja nemam nikakav problem sa 10kom sve radi OK.

Nadam se da si zadovoljan sa huaweiem i da te lepo služi taman da nadomestiš tu patnju i muku sa 640 koju si imao, eto još i ti što imaju te 550 da ih se reše pa da i oni progledaju ko ti :D nek ti je sa srećom

Poslednja izmena:
I ja znam cetiri 640 xl dual (win 10), dve 650,dve 950 xl dual,svima rade odlicno,bas nikakvih problema nemaju tako da bas i ne stoji da nikom ne rade kako treba.Prosto nije tacno da samo par nas nema zamerke.

Evo ja imam i 640 i 550, 640-ka radi odlično, 550-ka ima problema, sporija je i zna da zabaguje. Ista verzija windowsa na obe. Gde ja sad spadam? :D

@DjoleMC i ti si fanboj,ne sme ni jedna da ti radi dobro,to je "nemoguće" ;)

Ja imam lumiu 640 sve radi kako treba i zadovoljan sam. Telefon mi je podešen na fast update , bilo je problema sa grejanjem telefona i brzim pražnjenjem baterije ali svega par dana. Sa obzirom da sam na insajderu sve to je očekivano i ne bunim se ali nazvati sistem raspalim je suviše oštro. Microsoft kasni i to se vidi, ali ja sam generalno zadovoljan jer ovaj telefon zaista ispunjava moje potrebe.

Ja se sa tobom slažem u najvećem delu ali meni 10ka na 1520 radi ok.
Imam naravno zamerke na sam sistem i njegova "rešenja" i de*bilne koncepte,
I na to KAKO sve to što radi radi... Najavljuju neki šatro Anniversary update na Redstone a i dalje nemaju browser i aplikacije koje su izdaleka konkurentne.
Priznajem da sam heater jer mi to jako ide na nerve jer sve predugo traje a ništa se ne događa sem kozmetike...

Poslednja izmena:
Ja se sa tobom slažem u najvećem delu ali meni 10ka na 1520 radi ok.
Imam naravno zamerke na sam sistem i njegova "rešenja" i de*bilne koncepte,
I na to KAKO sve to što radi radi... Najavljuju neki šatro Anniversary update na Redstone a i dalje nemaju browser i aplikacije koje su izdaleka konkurentne.
Priznajem da sam heater jer mi to jako ide na nerve jer sve predugo traje a ništa se ne događa sem kozmetike...
Ja i predpostavljam da na jačim uređajima radi bolje (ovi kojima navodno radi dobro na 640 i 550 najvrv onda ne koriste telefon i njegove mogućnosti ni upola kao ja), ali opet imamo problem nedostatka funkcija, zakržljalih i zapostavljenih aplikacija, kao i veoma spor razvoj istih.
Ja skoro tri godine koliko sam bio na Windowsu nisam skoro ni pipnuo Android, tako da nisam bio u toku koliko su se aplikacije razvile od tada... Ne mogu opisati koliko sam se skenjao kada sam video kako sada izgledaju i rade aplikacije, i šta sam ja tolerisao do sada...

Imaju barem Forward dugme u browseru...

Imaju barem Forward dugme u browseru...
Objasnio! :d

A sta se to tamo toliko razvilo ,koje aplikacije i sta sad moze sve na njima da se radi,nisam u toku?
Pa pogledaj malo i sam...
Tapatalk je zaglavljen u 2011., Messenger su se sad setili da portuju, ali opet pola funkcija ne radi koje rade na Android aplikaciji, Viber i dalje kaska iako su izbacili novi, FB aplikacija nebo i zemlja (a bio sam oduševljen kada su napravili W10m app . . . sada se samo pitam čime), Instagram portovan sa iOSa i stalno ili puca ili žestoko laguje, a često uploaduje samo crnu sliku dok sa Android verzijom mi se to ne dešava, konkretan FB page manager ne postoji... Mogu i dalje ako treba.

Pa na kraju krajeva i Microsoft je svoje aplikacije bolje odradio za Android nego za svoj OS!

Poslednja izmena:
Na Xiaomi Mi 4 LTE radi perfektno a za 110€... Glađe od bilo koje srednje klasne Lumije koja je skuplja od Mi 4. Doduše, i na L640ki mi radi perfektno i bez bagova.
Ja zadovoljan...

Nema.
Crni je 205€ :D
Beli naštancovali kolko oš', a prodaja belog mala pa krenuli da rasprodaju ;)
Bitno je da perfektno radi i jedan i drugi OS ali mi je žao što ne može dual boot.

Objasnio! :d

Pa pogledaj malo i sam...
Tapatalk je zaglavljen u 2011., Messenger su se sad setili da portuju, ali opet pola funkcija ne radi koje rade na Android aplikaciji, Viber i dalje kaska iako su izbacili novi, FB aplikacija nebo i zemlja (a bio sam oduševljen kada su napravili W10m app . . . sada se samo pitam čime), Instagram portovan sa iOSa i stalno ili puca ili žestoko laguje, a često uploaduje samo crnu sliku dok sa Android verzijom mi se to ne dešava, konkretan FB page manager ne postoji... Mogu i dalje ako treba.

Pa na kraju krajeva i Microsoft je svoje aplikacije bolje odradio za Android nego za svoj OS!

Tapatalk radi OK stabilna aplikacija. Nemam problem ni sa mesingerom niti sa instagramom sve radi OK. A to da li je ms bolje odradio app za android, iskreno koga briga pogotovo mene to uopšte ne tangira pogotovo što ove koje ja koristim rade normalno, dakle nema bagova, nema crne slike niti bilo čega što bih prijavio jer koristim svaki dan.

Poslednja izmena:
Vrh Dno