xaxaxa,probleme sam samo imao kad sam bio na insideru,sam sam kriv ,inace radi perfektno,ne bih nagovarao prijatelje da je fon los a sva sreca nisu zahtevni korisnici i ne drndaju telefone po ceo dan i noc ,mozda bi i oni primetili neke sitne bagove koje inace nikad ne bi ni primetili.TosaMS, nije lepo da nazivaš Enemona i Durlana koji prijavljuju probleme sa svojim uređajima hejteri.
TosaMS, nije lepo da nazivaš Enemona i Durlana koji prijavljuju probleme sa svojim uređajima hejteri.
Ali ovo ... Krš od sistema koji svakim apdejtom samo donosi nove bugove, aplikacije koje su konstantno u beta fazi čak i kad im skinu beta iz naziva... ma ceo OS je još uvek u beta fazi.
I najgore od svega - prave korisnike ******ma nekim obećanjima i coming soon pričama, da na kraju sve odrade napola, ako uopšte i odrade.
Sent from HUAWEI P9 lite using Tapatalk
Pitaj u promobi.rs koliko bi te kostao ekran. Vidi kako se krecu cene na kp, recimo.Imam i ja Lumiu 535 staru godinu sa slomljenim touch screenom. Za koliko se moze prodati takva, a za koliko da sredim touch screen?
@TosaNs - i onda je mrmot zavio čokoladu u foliju... :d
Znači ja osim vas par ovde ne znam ni jednu osobu kojoj 10ka radi kako treba. Čoveče, pa imao sam 640ku i bio okružen sa tri 550ke svaki dan i samo se problemi pojavljuju. Pričaj te bajke nekome ko ne zna šta je W10m.
Ae citiraj gde si ti nazvan fanbojem.A da li je lepo nazivati ljude fanbojevima?
Pa što se onda nalaziš prozvanim i što nazivaš ljude hejterima kad tebe niko niti spominje niti vređa?
Pa što se onda nalaziš prozvanim i što nazivaš ljude hejterima kad tebe niko niti spominje niti vređa?
Ja se sa tobom slažem u najvećem delu ali meni 10ka na 1520 radi ok.@TosaNs - i onda je mrmot zavio čokoladu u foliju... :d
Znači ja osim vas par ovde ne znam ni jednu osobu kojoj 10ka radi kako treba. Čoveče, pa imao sam 640ku i bio okružen sa tri 550ke svaki dan i samo se problemi pojavljuju. Pričaj te bajke nekome ko ne zna šta je W10m.
Ja i predpostavljam da na jačim uređajima radi bolje (ovi kojima navodno radi dobro na 640 i 550 najvrv onda ne koriste telefon i njegove mogućnosti ni upola kao ja), ali opet imamo problem nedostatka funkcija, zakržljalih i zapostavljenih aplikacija, kao i veoma spor razvoj istih.Ja se sa tobom slažem u najvećem delu ali meni 10ka na 1520 radi ok.
Imam naravno zamerke na sam sistem i njegova "rešenja" i de*bilne koncepte,
I na to KAKO sve to što radi radi... Najavljuju neki šatro Anniversary update na Redstone a i dalje nemaju browser i aplikacije koje su izdaleka konkurentne.
Priznajem da sam heater jer mi to jako ide na nerve jer sve predugo traje a ništa se ne događa sem kozmetike...
Objasnio! :dImaju barem Forward dugme u browseru...
Pa pogledaj malo i sam...A sta se to tamo toliko razvilo ,koje aplikacije i sta sad moze sve na njima da se radi,nisam u toku?
Objasnio! :d
Pa pogledaj malo i sam...
Tapatalk je zaglavljen u 2011., Messenger su se sad setili da portuju, ali opet pola funkcija ne radi koje rade na Android aplikaciji, Viber i dalje kaska iako su izbacili novi, FB aplikacija nebo i zemlja (a bio sam oduševljen kada su napravili W10m app . . . sada se samo pitam čime), Instagram portovan sa iOSa i stalno ili puca ili žestoko laguje, a često uploaduje samo crnu sliku dok sa Android verzijom mi se to ne dešava, konkretan FB page manager ne postoji... Mogu i dalje ako treba.
Pa na kraju krajeva i Microsoft je svoje aplikacije bolje odradio za Android nego za svoj OS!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari