Šta je novo?

Windows (phone) 10

Ostao mi na slow i skinuo ovaj 14295... Nisam mogao da promenim na release preview. Ne radi mi mTalk (posle par reinstalacija, restarta telefona...), kalendar puca, Outlook nece da sinhronizuje postu, myTube flickering na video, greje se telefon, baterija ode vec 20%... Ode i telefon na oglase, ne mogu ja vise ovu *******ciju da izdrzim, reinstall na 8.1, hard reseti i ostale gluposti svake nedelje. Ko ostane na Win Mobile, ima moje duboko postovanje, treba biti junak izdrzati ovaj sex u zdrav mozak.

Izvini, ali moram reći - mogao si se ranije odjaviti sa insajdera, ili se prebaciti na release. Ja se posle svakog builda izvlačim iz insajdera, pa pre instalacije narednog koji je izašao vidim šta to treba da dobijem. Ne može ni da se vidi mnogo, ali evo sad - moglo se u tvom slušaju izbeći preuzimanje RedStonea. Nije kriv telefon mi sistem, znamo svi da ovo tako funkcioniše.:)

Uzgred, koji je telefon u pitanju?

EDIT: Da, i mislim da ti je sada tako ostaje manje posla da se briga gde si bio, no dobro, razumem da ovo kažeš ne samo zbog ovoga.

Poslednja izmena:
To je to, pucaju aplikacije, loše radi mail, restartuje se svake 42 sekunde :)

550 ne radi baš ovako tečno što je i razumljivo, slabija je ali to je to. Dobar snimak.

ja sam se sa lumijom 830 vratio na windows 8.1. ostajem tu do daljnjeg. nemam vise ni zivaca ni vremena da cekam da oni ispeglaju najosnovnije stvari. na 8.1 imam po neku funkciju manje ali stabilan i brz os. aplikacije se brze pokrecu i sve radi dosta bolje.

ja sam se sa lumijom 830 vratio na windows 8.1. ostajem tu do daljnjeg. nemam vise ni zivaca ni vremena da cekam da oni ispeglaju najosnovnije stvari. na 8.1 imam po neku funkciju manje ali stabilan i brz os. aplikacije se brze pokrecu i sve radi dosta bolje.

To jeste, kad se sve sabere, desetka i nema toliko mnogo u odnosu na osmicu... Ima neke stvari koje su dodate, a od toga savsko od nas koristi po jednu verovatno. I još - lepši je sistem. Nemaju zapravo zbog čega ni da se uzbuđuju oni koji nisu dobili zvanično Windows 10. Štaviše, mnogi od vas imaju bolju kameru na osmici (verovatno moja kamera sama po sebi nije dovoljno dobro da bih uočio razliku), a na osmici imamo i bolji browser.

Koja bu*alasta izjava, bolje da nista nisu pricali, iako to nije bas tako kako su mnogi "sam63"-evi sirom sveta odma skapirali i jedva docekali. Naravno da ce nastaviti da razvijaju..

Ovakva izjava je za otkaz a da su opasno pukli, pukli su, tu nema diskusije, od njih nema ništa.Lik se nalupetao neviđeno. Ovo kako zezaju ljude je ponižavajuće odavno. Ovaj ring, onaj ring, tri komada pa Redstone, lupetanja i glupiranja. Nemam ja strpljenja za njihove ******štine. Ostajem na. 164 insideru dok nešto pametno ne urade da se isplati buljiti u fon sat vremena, dotle ignorišem. HP se izglupirao sa novim uređajem maksimalno, kome misle to da prodaju?! Tamo treba da pršte otkazi da sve puca a onaj sa gej zurkom da se izvinjava preko satelita.

Poslednja izmena:
Koliko vidim, na kraju ćemo procenat korisnika činiti samo mi koji nemamo para da menjamo tel. :d
Evo, gledam baš onaj novi LG K10 i baš sam se zagrejao, ali neeema. :D

Opa pocele da stizu poruke od Erste banke za platu, ne znam jel do .164 builda ili su Erste Banka/Telenor nesto odradili..

Ostao mi na slow i skinuo ovaj 14295... Nisam mogao da promenim na release preview. Ne radi mi mTalk (posle par reinstalacija, restarta telefona...), kalendar puca, Outlook nece da sinhronizuje postu, myTube flickering na video, greje se telefon, baterija ode vec 20%... Ode i telefon na oglase, ne mogu ja vise ovu *******ciju da izdrzim, reinstall na 8.1, hard reseti i ostale gluposti svake nedelje. Ko ostane na Win Mobile, ima moje duboko postovanje, treba biti junak izdrzati ovaj sex u zdrav mozak.
Ja se posle tri godine vratio na droid. Mogu ti reci da sam progledao. Isti osecaj kao kad sam prvi put sa dumb telefona presao na smartphone. Skupis malo vise kesa ~200-250e, zavisi da li trazis polovnjaka ili nov i Bog da te vidi. Eee, ali sad ce druzina hard reseta da krene da te ubedjuje kako gresis. :D Mada vidim i oni najokoreliji polako posustaju, kapiraju polako gde sve ovo vodi...

Ispašće na kraju, da je Belfiore bio najpametniji od sve dece.

Je l' uspeo iko da instalira Glance na 640 (LTE) na ovom public build-u? Imao sam ga na insajderu, ali sam odlučio da se juče prebacim na public.
Mislim, imam glance, ali nemam podešavanja za isti tako da nemam datum već samo sat. Vidim da se to redovno dešava. :D

PS: Prebacio sam se na novi nalog jer svud ubijam stari nick pa ono... čisto da ne bude zbunj. :d

Poslednja izmena:
Ja se posle tri godine vratio na droid. Mogu ti reci da sam progledao. Isti osecaj kao kad sam prvi put sa dumb telefona presao na smartphone. Skupis malo vise kesa ~200-250e, zavisi da li trazis polovnjaka ili nov i Bog da te vidi. Eee, ali sad ce druzina hard reseta da krene da te ubedjuje kako gresis. :D Mada vidim i oni najokoreliji polako posustaju, kapiraju polako gde sve ovo vodi...

Svako neka uzme šta misli da je dobro. Osim ako planira da kupi Android, onda neka se javi da mu objasnim zašto je Windows Phone bolji. :D

Malo se šalim, mada ovo sad zaista nije toliko loše. Lepo radi telefon, a opet, kome nešto na desetki ne odgovara tu je osmica. Nema desetka toliko toga što nema osmica. Desetka tek treba da bude bolja od osmice...

@pshnd
Dobar avatar. :D

Poslednja izmena:
Sloboda narodu :) meni i dalje w10 lepo radi niti razmišljam o andoid OS tako da eto ako sam ja zadovoljan kako radi win onda me još uvek drži :D šta god, ne pada mi na pamet da bilo koga ubedjum da je to savršen os samo neka sebi bira i nađe odgovarajući telefon.

A ja ne znam cemu toliko polemike kako W10M ne valja... Mislim da takvi ljudi, sto iz cista mira nazivaju korisnike neke platforme fanboys-ima, fanaticima, ili (meni najsmesnije) Hard Reset druzini, nemaju svoja posla. Isti ti kontam da se svadjaju po drugim forumiama na teme tipa Audi/BMW/Mercedes, cetnici/partizani, zvezda/partizan i tako dalje u nedogled... Eto ja imam win telefone (520,920,925,1020, i trenutno 640XL i 930) zadnjih 4-5 godina i nikada problema nisam imao, sem na prvim w10m insider verzijama. Snimim lepo video zapis, postavim na yt da vidite da telefon radi, i onda dodje neko i kaze da po njegovom misljenju sto je negde nesto video ili mozda cuo, to ipak ne radi, i da galaxy s3 neo (vauuu! NEO ***e) radi bolje i pouzdaniji je telefon od svakog Win tela... Manite se prica vise, nikoga ne interesuju. Meni skoro identicno radi 640XL i 930ka. Tek u nekim stvarima se primeti razlika gde je 930ka brza. Ostalo je sve isto.

Da vas pitam jel postoji neki program za W10m koji detektuje koji je tip mreže dostupan na lokaciji telefona (4g,3g,2g).

Hvala,

Ja sam ostao na slow i dobio ovaj redstone. Ne radi lose za sada. Evo vec par sati nisam imao ni jedan crash ni restart.

Ja iskreno ne znam sta da radim ne prelazi mi se na iOS ili android a moram da kupim nov tel. Lumia 950 je odlican tel ali me stvarno nervira dizajn u odnusu na 650 ona je mnogo lepsa. Na 950 su mogli da urade takav dizajn bar da bude elegantnija ili bar da nisu stavili ono sivo oko kamere pa bi bilo bolje.

Tako da jos odlazem kupovinu 950 , cak sam razmisljao sada o S7 ili S7 edge ali toliko mi se ne prelazi na Android da stvarno ne znam sta da radim.

Ja sam ostao na slow i dobio ovaj redstone. Ne radi lose za sada. Evo vec par sati nisam imao ni jedan crash ni restart.

Ja iskreno ne znam sta da radim ne prelazi mi se na iOS ili android a moram da kupim nov tel. Lumia 950 je odlican tel ali me stvarno nervira dizajn u odnusu na 650 ona je mnogo lepsa. Na 950 su mogli da urade takav dizajn bar da bude elegantnija ili bar da nisu stavili ono sivo oko kamere pa bi bilo bolje.

Tako da jos odlazem kupovinu 950 , cak sam razmisljao sada o S7 ili S7 edge ali toliko mi se ne prelazi na Android da stvarno ne znam sta da radim.

Ja imam lumiu 950 i mogu da ti kažem da dizajn uošte niej tako loš...mnogo bolje izgleda uživo (bar meni) nego na slikama...moj savet ti je da odeš do neke poslovnice i da se sam uveriš.

Ako hoces da uzmes novi telefon u rangu flagshipa, moj ti je savet Nexus 6P (nisam pratio desavanja skorije vreme oko 5X, valjda su ispravili bagove), stock majka. Ako bas hoces Win phone, 640(XL), bolje nema (iako sam poceo zestoko da ga mrzim :D).

@Dzox:
Tako je svojevremeno govorio i Boris... "druzina task kilera".

Veruj da su mi suze krenule kad sam procitao :D Ulepsa mi izjava dan :)

Ako hoces da uzmes novi telefon u rangu flagshipa, moj ti je savet Nexus 6P (nisam pratio desavanja skorije vreme oko 5X, valjda su ispravili bagove), stock majka. Ako bas hoces Win phone, 640(XL), bolje nema (iako sam poceo zestoko da ga mrzim :D).

Da uzimam neki flagship sigurno. 6P mi je prevelik. Uzeo bih 5.2" max ili u edge slucaju moze i 5.5" msm da moze da se kuca jednom rukom tu je negde na granici.

Problem sa Windows 10 je to sto ce im trebat jos 3-6 meseci (verovatno 6) da naprave final/stabilan build, ovo su izbacili jer su verovatno morali, totalna nesposobnost

Nazad
Vrh Dno