- Učlanjen(a)
- 16.08.2015
- Poena
- 79
Ostao mi na slow i skinuo ovaj 14295... Nisam mogao da promenim na release preview. Ne radi mi mTalk (posle par reinstalacija, restarta telefona...), kalendar puca, Outlook nece da sinhronizuje postu, myTube flickering na video, greje se telefon, baterija ode vec 20%... Ode i telefon na oglase, ne mogu ja vise ovu *******ciju da izdrzim, reinstall na 8.1, hard reseti i ostale gluposti svake nedelje. Ko ostane na Win Mobile, ima moje duboko postovanje, treba biti junak izdrzati ovaj sex u zdrav mozak.
Izvini, ali moram reći - mogao si se ranije odjaviti sa insajdera, ili se prebaciti na release. Ja se posle svakog builda izvlačim iz insajdera, pa pre instalacije narednog koji je izašao vidim šta to treba da dobijem. Ne može ni da se vidi mnogo, ali evo sad - moglo se u tvom slušaju izbeći preuzimanje RedStonea. Nije kriv telefon mi sistem, znamo svi da ovo tako funkcioniše.
Uzgred, koji je telefon u pitanju?
EDIT: Da, i mislim da ti je sada tako ostaje manje posla da se briga gde si bio, no dobro, razumem da ovo kažeš ne samo zbog ovoga.
Poslednja izmena: