MaliAbner
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.07.2007
- Poena
- 345
Moja oprema
- Laptop
- ThinkPAD 15E
- Tablet
- MediaPAD 5
- Pristup internetu
- Optički internet
Ja imam jedan problem za koji nisam siguran da je problem...Uzeo sam Lumiu 950 kada u meniju za konekciju stoji maksimalna brzina 4g telefon poludi i svakih par sekundi se konektuje i diskonektuje sa mreže i vrti 4g, 3g, e i tako u krug. ili samo 3g, e ako nema 4g signala, naravno kada se diskonektuje sa mreže nisam ni dostupan.
Ako stavim da je maksimalna brzina 3g telefon radi bez problema. Zvao sam korisnički centar mts-a ali ništa mi pametno nisu rekli...kao nema u tvom kraju 4g pa je zbog toga, a kada sam im rekao da mi se to dešavalo i naušću rekli su mi da je to do vremenskih prilika i opterečenja mreže...!?!...na forumuim nisam ništa pametno našao tako da me zanima da li još neko ima ovaj problem sa windows telefonima? Ostaje mi i da danas odem do poslovnice možda je nešto do kartice...
Tvoj problem nema veze sa ni sa telefonom ni sa karticom vec sa nasim TZV. 4G mrezama...
U srbistanu nema valjane 4G mreze... i tvoj telefon se muci da ti ispuni zelju za 4G... ALI mu lelekom (ciju mrezu na dobrom delu teritorije srbistana koriste i ostala dva provajdera) zadaje glavobolju...