Šta je novo?

Windows (phone) 10

trazim u storu i nema app?

JTQjyqe.jpg

Narednih dana na scenu stupa damage control, gde će puštati sitne izmene i ogroman broj izjava za medije kojima bi skrenuli pažnju sa problema oko wp10.
Zar im nije jednostavnije da se posvete peglanju 10ke nego smišljanju PR laži?
Ali ozbiljno pitam.

Double tap je 520 dobio još sa Black updateom osmice. ;)

Anyway, super im je zvanični bild, sve radi brzo i glatko, danas mi se dva puta telefon zamrzao tako da je pao soft reset OBA puta, kontakte kojima se broj razlikuje u jednoj cifri i dalje pri pozivz prijavljuje kao jedan isti, tajlovi se apdejtuju kako treba, kalendar ne pokazuje datum i evente, tajl za alarm pokazuje podešen alarm iako je odavno odzvonio svoje... Odličan bild! Svaka čast!
Pričam o Windows 10. S obzirom da je ta opcija falila.

Probao sam hard reset 10-ke bez povracaja podesavanja, opet nece update na 146
Sad sam flashovao nazad 8.1 pa na cist idem celu proceduru, neopevano djubre!

I ne znam, nije mi nikakva razlika da li dialer otvara 2 ili 3 sekunde. Bitno da nije 11 kao na Samsungu.

Kad sam pricao da su dialer i poruke 2, 3 sekunde, ti si govorio da nije tako ;) Koji je to Samsung sto 11 otvara :)

Kod mene na l925 je to najveći problem, osnovne stvari imaju loading, sramota...Ostalo radi ok, ne kapiram komentare hvala ms-u :S

Jedno je da ti se svidja nesto, a drugo je da otvoreno lazete o nekim stvarima, ne mogu drugacije to da kazem. To sto kazes 'bez loading i resume' sad meni ukazuje na to da ti svaki put, stopostotno uvek, svaki dan, Dialer i poruke otvaraju instant iste sekunde? Sto posto. Otvaraju se instant samo kad su u pozadini i ako si ih otvorio poslednjih pola sata recimo, sve duze od toga, pa cak i kad su u pozadini, je random izmedju jedne do tri sekunde, tri jako retko, dve najcesce. Da li resuming ili samo crn ekran dok ne prikaze.. Ne pomazete nikom laznim pricama o takvim stvarima.. I nije to nista 'sramota', na dosta telefona je tako, i na Idol 3 recimo, samo sto je cesce instant i jedna sekunda, od dve.

Poslednja izmena:
Da li ovako treba da bude. Uključim quiet hours, plavo je, aktivno, a piše Disabled.

PItzY8s.jpg

Sent from mTalk

Jedno je da ti se svidja nesto, a drugo je da otvoreno lazete o nekim stvarima, ne mogu drugacije to da kazem. To sto kazes 'bez loading i resume' sad meni ukazuje na to da ti svaki put, stopostotno uvek, svaki dan, Dialer i poruke otvaraju instant iste sekunde? Sto posto. Otvaraju se instant samo kad su u pozadini i ako si ih otvorio poslednjih pola sata recimo, sve duze od toga, pa cak i kad su u pozadini, je random izmedju jedne do tri sekunde, tri jako retko, dve najcesce. Da li resuming ili samo crn ekran dok ne prikaze.. Ne pomazete nikom laznim pricama o takvim stvarima.. I nije to nista 'sramota', na dosta telefona je tako, i na Idol 3 recimo, samo sto je cesce instant i jedna sekunda, od dve.

Loading i resuming postoje na svakom wm10 telefonu ,porobao l920,l925,l630,l620,l535 i l 640 ,ko kaze da toga nema taj velica wm :)

Sent from mTalk

Izbace gadnu betu, korisnici prijave da ne radi kako treba i oni ukinu upgrade na w10m za 1020. Dal' su normalni? Nisu valjda korisnici veverice? Po toj logici nijedna Lumia ne bi trebala da dobije w10m.

Za sve one kojima ne prolazi update sa 107 na 164, probao sam sve, jedino resenje je:
1. WDRT tool recover na 8.1, cim se digne disablovat store update i odraditi update na win10 (ja sam ovaj put odabrao srbski jezik i lokalizaciju)
2. cim se digne win 10 xxx.107 takodje odma disablovat store update, i odma nakon toga obavezan factory restart jer kod mene 107 baguje i sve unistava!
3. posle factory restarta 107-ce opet iskljuciti store update i normalno se tada moze updatovat na 164 (nisam nikad vrsio povracaj backup podesavanja pa ne zanm da li bi isti imao uticaja)

Naravno mutanti sto rade u micorosftu opet tona propusta, sms i pozivi mi se nisu povratili iako nisam radio restore backup-a trebali bi, ali verujem da je problem taj sto 10-ku nisam koristio upgardovanu (nisam ni mogao jer mi je upgarde 107 oba puta nenormalno bagovao dok nisam uradio factory restart!)
Samo zamisljam one indijce u M$ samo nek uziamju "jeftinu" radnu snagu i glume politicku korektnost sa ******ma na izvrsnim funkcijama, doce dan i da jedan giganat poklekne od takvih

za sve ovo je potrebno ~6+ casova

Poslednja izmena:
Za sve one kojima ne prolazi update sa 107 na 164, probao sam sve, jedino resenje je:
1. WDRT tool recover na 8.1, cim se digne disablovat store update i odraditi update na win10 (ja sam ovaj put odabrao srbski jezik i lokalizaciju)
2. cim se digne win 10 xxx.107 takodje odma disablovat store update, i odma nakon toga obavezan factory restart jer kod mene 107 baguje i sve unistava!
3. posle factory restarta 107-ce opet iskljuciti store update i normalno se tada moze updatovat na 164 (nisam nikad vrsio povracaj backup podesavanja pa ne zanm da li bi isti imao uticaja)

Naravno mutanti sto rade u micorosftu opet tona propusta, sms i pozivi mi se nisu povratili iako nisam radio restore backup-a trebali bi, ali verujem da je problem taj sto 10-ku nisam koristio upgardovanu (nisam ni mogao jer mi je upgarde 107 oba puta nenormalno bagovao dok nisam uradio factory restart!)
Samo zamisljam one indijce u M$ samo nek uziamju "jeftinu" radnu snagu i glume politicku korektnost sa ******ma na izvrsnim funkcijama, doce dan i da jedan giganat poklekne od takvih

za sve ovo je potrebno ~6+ casova

Čekaj, kad se digne 8.1 ako disejblujem update store, kako da skinem Update advisor za desetku ?

Sent from mTalk

Ja sam na 640 DS morao da radim hard reset i da sve postavim na US i sve je odradjeno.
Na 535 DS sam samo morao da izbrišem memoriju na SD kartici i da skinem mape sa telefona i bez problema mi apdejtovao na 164 bez izgubljenih podataka.
Milim da je količina slobodne memorije veoma bitna za apdejt.

Za sada sve odlično radi, puno lepše i funkcionalnije od W8.1.
Ako ovako ostane ja sam baš zadovoljan, pu, pu da ne ureknem! ;)

Poslednja izmena:
A dobro, treba i MS da živi od prodaje telefona, jasno je to meni.
Ali da toliko lažu i da ih korisnici brane, e to mi već nije jasno, sem ako nisu botovi :D .

Nazad
Vrh Dno