Evo mene, posle par minuta i novog pokušaja, opet isti. Nikako da dođem do .164
![]()
Sent from mTalk
Jel ti stvarno misliš da ja lažem kad kažem da mi radi bez ikakvih problema? Ovo je već 10ti tvoj komentar tog tipa, sad već nije slučajno...Kako havarija, pa vidis da je nekima svaki moguci W10m build radio odlicnoA meni samo .71 i to na najnizoj granici prihvatljivosti (dovoljan 2) a svi ostali su se ispostavili kao krsine nedovrsene.
Aj mi napisi na PP kako da se otarasim ove havarije pa da predjem na .164..
Znate kako... Ovako... Zdravo seljački...
Za minimum W10 je bilo uvek, 1GHz, 1GB RAMA... Što ne bi dual core na 1.5GHz i 2GB rama mogao podneti W10M...
Nije nego ih mrzi...
***... Evo telefona koje imam...
L620, L820, L925, L1020 i L950.
Imao sam još L920, L1520 i L930.
To i double tap sto nemam na L950... Ma da popizdiš...
Jel ti stvarno misliš da ja lažem kad kažem da mi radi bez ikakvih problema? Ovo je već 10ti tvoj komentar tog tipa, sad već nije slučajno...
Prosto mi je neverovatno da ste očekivali super stabilnu verziju... To jednostavno nije moglo da se desi, već su bili prinuđeni da izbace ono što već imaju, a to je nekakav bagovit build. Narednih dana na scenu stupa damage control, gde će puštati sitne izmene i ogroman broj izjava za medije kojima bi skrenuli pažnju sa problema oko wp10.
Daleko od toga da je to najsavršeniji telefon ali obzirom na to koliko košta, fantastičan je. Imam ja svakako primedbe na performanse samog OS i na sve one stvari koje sam nabrajao, ali prosto nijednu krupnu manu ne mogu da nađem i sa svakim narednim buildom sve je bolje i bolje. Recimo ovaj poslednji Redstone mi je najbolji W10 build koji sam do sada koristio. Da je fluidnost na nivou 8.1 rekao bih za moj ukus, ne treba dalje.Iskreno cudno mi je da ti tako dobro radi L550 s obzirom na softverski haos koji sam doziveo sa tim telefonom. Ali si bar pominjao neke probleme kroz svo ovo apdejtovanje i razne buildove.
Mislio sam na neke druge clanove koji se nisu zalili na taj telefon cak ni sa pocetnim buildovima koji su ubedljivo najgori, najbagovitiji, najnestabilniji softver koji sam koristio u poslednjih 5-6 godina![]()
Prosto mi je neverovatno da ste očekivali super stabilnu verziju... To jednostavno nije moglo da se desi, već su bili prinuđeni da izbace ono što već imaju, a to je nekakav bagovit build. Narednih dana na scenu stupa damage control, gde će puštati sitne izmene i ogroman broj izjava za medije kojima bi skrenuli pažnju sa problema oko wp10.
Sta je sa quite hours na ovoj 10? Ne mogu nigde da nadjem. Jel ima neko drugo resenje ako su ovo izbacili?
Double tap je dobio i 520 u zadnjem build-u. Zar je moguće da još nema 950?Znate kako... Ovako... Zdravo seljački...
Za minimum W10 je bilo uvek, 1GHz, 1GB RAMA... Što ne bi dual core na 1.5GHz i 2GB rama mogao podneti W10M...
Nije nego ih mrzi...
***... Evo telefona koje imam...
L620, L820, L925, L1020 i L950.
Imao sam još L920, L1520 i L930.
To i double tap sto nemam na L950... Ma da popizdiš...
Daleko od toga da je to najsavršeniji telefon ali obzirom na to koliko košta, fantastičan je. Imam ja svakako primedbe na performanse samog OS i na sve one stvari koje sam nabrajao, ali prosto nijednu krupnu manu ne mogu da nađem i sa svakim narednim buildom sve je bolje i bolje. Recimo ovaj poslednji Redstone mi je najbolji W10 build koji sam do sada koristio. Da je fluidnost na nivou 8.1 rekao bih za moj ukus, ne treba dalje.
Double tap je dobio i 520 u zadnjem build-u. Zar je moguće da još nema 950?
@TosaNS
Kako bre nema IMDB ?
Ja imam odavno na desetci!
Inače, bez obzira šta se sve ovde piše, već sam okačio kako radi 10ka kod mene, i još par sitnica da ispeglaju i to je to. Tako da verujem da će sve leći na svoje.
MS je "izbacio" iz igre Nokie Lumie i sad će baciti pik na feedback samo podržanih telefona. Znači, nastaviće sa razvijanjem OSa u striktno definisanom pravcu.
A šta će biti sa razvojem aplikacija, to me baš zanima, jer su rekli osmici zbogom, i sad bi trebali svi da se fokusiraju na desetku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari