Šta je novo?

Windows (phone) 10

Meni je telefon posle update skroz neupotrebljiv :/ Pola aplikacija cak i sistemskih mi stoji na "pending" stanju, nema ni sam "Settings" instalira, samo je ostala stara verzija i iz nje mi iskace, kao i sam Store i dosta jos "sistemskih" aplikacija.

Edit: ipak je on u pozadini sve instalirao iako nije pisalo nigde "In progress" dok je instalirao. Sada je ipak ok :)

I kod mene je sve radilo dok nije pokusao da skine update za 164 (posle rucne provere) :(

Kakvo je ovo sr..., neće na 164, a ovaj 107 je katastrofa, non-stop se resetuje!
Da li je ovo moguće? Šta je sa ovim Microsoftom, zar su toliko pukli?
Kako da se vratim na 8.1?

Poslednja izmena:
Taj .107 je najgori od sve dece. Skini WDRT, pa preko PC vrati na 8.1.

Inace, 512mb su ga ispusili za win10 i ostace samo na 10586 insajderu.

Sent from mTalk

Je l' se svi ovi ljudi zezaju ili šta? Nije mi više jasno...
POSLE APDEJTA NA 107 ODRADITE HARD RESET! IMAĆETE I TASTATURU I PROĆI ĆE VAM UPDATE NA 164.
***, kad su MSFT konji pustili istu varijantu kao nama insajderima umesto da su malo ispolirali proces nadogradnje.

ma radio sam hard reset dva puta, evo sad treci put... sad se pojavila dva tockica, videt cemo sta ce biti.........

Je l' se svi ovi ljudi zezaju ili šta? Nije mi više jasno...
POSLE APDEJTA NA 107 ODRADITE HARD RESET! IMAĆETE I TASTATURU I PROĆI ĆE VAM UPDATE NA 164.
***, kad su MSFT konji pustili istu varijantu kao nama insajderima umesto da su malo ispolirali proces nadogradnje.

Celu noć nisam spavao zbog win10 ;)
Naravno kao i svi dobio sam verziju .107, obavezan HARD RESET i jutros na poslu upravo instaliram .164 bez ikakvih problema.
Nije mi jasno zašto pojedini ne čitaju dalje od naslova i posle kukaju kako im ne radi nešto ? :crash::wall:
By the way..... DOBRA TI MUZA... Svaka Čast.....

Poslednja izmena:
Celu noć nisam spavao zbog win10 ;)
Naravno kao i svi dobio sam verziju .107, obavezan HARD RESET i jutros na poslu upravo instaliram .164 bez ikakvih problema.
Nije mi jasno zašto pojedini ne čitaju dalje od naslova i posle kukaju kako im ne radi nešto ? :crash::wall:

A jel ti citas ili se dernjas ko onaj GORE?? radio sam 2x hard reset, telefon je vibrirao znaci ok sam uradio i nista, tek kad je pokusao da skine 164 i kad je vec krenuo da brljavi tek nakon reset phone pa jos jedan hard reset je krenuo da radi reset phone !!
Sad upravo opet SVE skida i updatuje, kad zavrsi za sat videt cemo sta ce biti

Čitam ja naravno, ne odnosi se na tebe ;)
axaxaaxaxax umirem od smeha

.

Ја колико сам видео од пре пар страница, (упоредио је момак изглед екрана сa insider верзије и званичне верзије), јесте иста верзија система, али не и firmware уређаја.

evo opet nije prosao update na 164 neki error code prilikom preparing to update... za sad se bar ne resetuje sam od sebe, mozda mu treba jos po 5-10 hard resarta o zid :d

Poslednja izmena:

Fala, fala! :D

Ја колико сам видео од пре пар страница, (упоредио је момак изглед екрана сa insider верзије и званичне верзије), јесте иста верзија система, али не и firmware уређаја.

Na svakom uređaju je drugi broj firmvera. :) Ima neko sa 640 da je odradio zvanični da baci SS? :)

Ne znam šta vas zeza onda... :( Baš bzvz.

Poslednja izmena:
Da ne bi bilo zabune da branim win10 mobile, meni na L830 za SADA radi kako treba i bez vidljivih bagova, javljam za par dana kako je stanje.

Upravo to, samo da krenu aplikacije, tj "samo". Nažalost dosadašnje iskustvo po tom pitanju nije sjajno... No sam W10 radi super, čak i na lowend 550.

Nije valjda da je L550 konacno proradila kako treba?

Kome da ze zahvalim onda.. najbolje svim bozanstvima, za svaki slucaj
SvWhnyt.gif

Poslednja izmena:
Ovo sa izostavljenim modelima je svinjarija samo takva! Kakvo pokazivanje nebrige za korisnike...
Tako se sjebavaju brendovi...

Meni je zabolo ažuriranje telefona... neće da mrdne sa .107

Ja da sam na mestu VAS koji prelazite na desetku, sačekao bih par dana, jer sada je veliko opterećenje na serverima, i može doći do svačega.

"some update files are missing or have problems. we`ll try to download the update again later 0x80073712"

Zeljko, izvadi SD karticu (ako je imas u telefonu), pa probaj bez nje.

Inace, sudeci po Gabe Aulu, ovo je build na duze staze...

Dočekasmo i taj dan :D .
Srećno svima, nadam se da je vredelo čekanja.

Da ne bi bilo zabune da branim win10 mobile, meni na L830 za SADA radi kako treba i bez vidljivih bagova, javljam za par dana kako je stanje.

Meni isto, jedino sto mi nije povratio sve poruke (samo one od pre 3 godine! :S) No, nisam jos stavio poslednji update.

Ovde bre više problema nego sa insider bildovima... Nek sačeka to...

Vratih se na 8.1 da instaliram 10 preko Advisor app. U klaudu imam sačuvan bekup sa 8.1 da li kada instaliram 10 mogu vratiti podešavanja i aplikacije sa klauda pretpostavljam da ne mogu jer sam ih prethodno sačuvao sa podešavanjima za 8.1 :( moram sve iz početka da podešavam i instaliram ponovo sve aplikacije?? Sve iz početkaa :wall:

Ovo sa izostavljenim modelima je svinjarija samo takva! Kakvo pokazivanje nebrige za korisnike...
Tako se sjebavaju brendovi...

Ovo je bila jedna od glavnih prednosti WP, a na ovoj temi je bezbroj puta ponovljeno da je Windows bolji od Androida po tome što svi telefoni dobijaju nov sistem. Sad ispade da da nije tako.

Ja samo ne znam što su pustili 107 pa sa njega na 164. 107 ima problem sa tastaturom u nekim slučajevima i ljudi ne mogu da otključaju telefon.

Na insajder verziji sam i radi kako treba osim što puca Data Usage podešavanje pa razmišljam da uflešujem W10M kad se pojavi preko WDRT.

P.s. HR ne rešava uvek problem. Nekad je bolje vratiti se na WP 8.2 pa sve ispočetka.

Sent from mTalk

Vrh Dno