Šta je novo?

Windows (phone) 10

Dosta čudno, neki su dobili neki ne. Evo javio se I Gabe na twitteru, kaže objasniće uskoro.

Nema ga ni kod mene na 640XL.
Restartovao ali ništa.

Verovatno je trebao da izađe u utorak pa slučajno pušten. Ovaj .63 build su najavljivali kao mogući zvanični za stare telefone.

Poslednja izmena:
Evo okreće zupčanike, u svakom slučaju javljam ako primetim promene.

Gotovo:

Prilozi

• wp_ss_20160108_0001.png
    wp_ss_20160108_0001.png
    122.5 KB · Pregleda: 129
Jos od builda .29 imam tri aplikacije koje nece da se updateju, stalno izbacuju error:

lumia motion data
gestures & touch
rate your device

jel ima još neko sličan problem?

Nece ni na karticu ni u internu memoriju...

Za sad je ok, mozda je sistem malo zivahniji, a mozda i tripujem :) Cini mi se daje outlook malo brzi sa ucitavanjem mailova. Videcu do sutra kako se ponasa..

Ajmo, prvi utisci ?

Sent from mTalk

Seems faster. :d :d :d

Kod mene ništa od apdejta još uvek. Pokušaću još koji put večeras, možda se pojavi. :)

Jos od builda .29 imam tri aplikacije koje nece da se updateju, stalno izbacuju error:

lumia motion data
gestures & touch
rate your device

jel ima još neko sličan problem?

Nece ni na karticu ni u internu memoriju...

Kod mene je tako stajalo i sad skoro sam podigao ponovo 10ku i odradio HR posle apdejta na .36 i prošle su sve tri.

Poslednja izmena:
Ovaj put stvarno nikakvu razliku ne vidim. Sačekaćemo change log.

Prilozi

• wp_ss_20160108_0001.png
    wp_ss_20160108_0001.png
    114.5 KB · Pregleda: 94
Primetno brže radi. Kad otvorim više app u pozadini, brže se vraća u njih nego ranije,pogotovo u sistemske, samo trepne ekran po nekad a u zahtevnijim se pojavi resuming ali mnogo kraće nego ranije.
Store i outlook mnoogooo brže rade.
Toliko za sada.

I ja bih rekao da brze rade store i outlook.

Takodje su mi proradili i gmail kontakti, sve ih prikazuje kako treba.

Za sad pozitivni utisci :)

Mene bi samo jos zanimao utisak vezano za kalendar, da li nakon sto se neki dogadjaj (event) obrise on relativno brzo nestaje sa plocice? To je ranije bilo malo zbrkano.

I koliko traje baterija sad u odnosu na .36, al to ce moci da se zna tek kroz koji dan?

Ako je baterija bar slicna kao na .36 vratio bih windows 10 mobile sebi. :)

Ništa iskreno ne primećujem da je brže na 550. Doduše ni pre nije radilo sporo. Tako da i ako ima promena ja to golim okom ne primećujem.

Za bateriju je rano sad da se kaže bilo šta.

Update-ovah ali svi "problemi" su ostali:
-Ikonica Start ekrana se ne pojavljuje u Multitask meniju
-Kada spustim navigation-u traku na Start ekranu u dnu se pojavi neki beli blink
-U 8.1 aplikacijama nije moguće spustiti navigation bar
-Na srpskoj tastaturi se znak @ ponaša kao Paste...

Ja instalirao i za sada radi normalno. Performanse ću testirati sutra natenane. Inače, bild je samo na fast ringu.

Sent from mTalk

Maločas se restartovao fon, instalirao update.
Sada sam na 10.0.10586.63

Sve isto kao i prethodni bd.

Poslednja izmena:
Ovaj moj neće da sarađuje. Prijavio mi je apdejt i pošto imam još uvek "neograničen" net kod Vipa pustim dl. Prvo mi prijavio da nemam WiFi konekciju i da će skidati preko mobilnog neta, tapnem download i sad samo javlja ovo:
8f8d5d8ebdbdc8a4ba4f9fc88452ce6b.png

I onako ću za manje od dva sata biti kući pa ću ga pustiti onda preko WiFi, je#'o ga WiFi! :d

Instaliraj preko Insider-a.

Nisam gledao changelog apdejta ali se extra dugo instalira, a i postinstalacioni deo dugo traje...

Meni neće uopšte da instalira.

Skine pripremi se i izbaci grešku. Reinstalirao sam insider,soft reset i ništa. Verovatno hard reset rešava ali iskreno nemam potrebe .36 mi radi odlično.

0cf143f52d18956a3909dd1721af38fa.png

Ne znam da li mi se čini, ovaj bild kao da je brži, zanima me kako će sa baterijom biti...

Nazad
Vrh Dno