Šta je novo?

Windows (phone) 10

Radi ok sve što se snimanja tiče. Nema automatskog snimanja, moraš sam da aktiviraš snimanje kada želiš.

Super! Hvala sto si proverio. Nadam se da ce uvesti i opciju automatskog snimanja poziva, ali i ovo je primicno dobro. :)

Jel spominjana aplikacija Nuntio, za čitanje vesti i ako nije zašto nije? Obrisao sam sve ostale zvanične app i ostavio samo ovo. Check obavezno.

Pisano je o njoj kada se pojavila ali je tada bila baš spora ,vidim da je to ispravljeno sada i da radi dobro.
Okačim link na drugoj temi.

Sent from mTalk

Ja nisam video da je neko spominjao, odlixna je, hvala na predlogu! Bas mk se svidja. Jedino ne prikazuje komentare sa vesti izgleda, al sto se mene tice ovo je i dalbe odlicno. Bas lagano ucitava sve. Mozda kad bi imao i Mondo portal, al i ovako sam prijatno iznenadjen. :)

Nece lepo da mi se skine nasa tastatura-ni latinicna, ni cirilicna (bosanska hoce npr)... Imam je kad krenem da kucam poruke, ali u podesavanjima stalno stoji "obratiti paznju"... I ne nudi mi nikakve opcije kao kod postojece americke. Pokusala sam da promenim region sa usa na srb al nije do toga... Sta radim pogresno?:D

Evo danas konačno može da se skine predikcija!

I meni uspelo da skinem predikciju sinoć. Usput mi otkazale 5 aplikacije nakon restarta. Morao sam da ih deinstaliram i odradim soft reset (power + volume down) i sada je sve normalno.

Uzgred, koja je razliga izmedju restartovanja telefonai soft reseta, ako ima razlike? Ja sam pretpostavljao do sad da je to isto...

SR vraća podešavanja/personizaciju na fabrička a HR vraća sve na fabrička podešavanja i briše sve sa aparata, app, doc, slike....Znači kao kad ga kupiš novog.

Hvala na pojasnjenju. Znaci restart: (prosto restartovanje) < soft reset (vraca samo podesavanja) < hard reset (sve brise i vraca podesavanja).

Nisam soft reset nikad radio do sad, ja odma udri hard reset. :d

Poslednja izmena:
Kako pravilno uraditi hard reset? Ima opcija za to ili kombinacija tastera?

Ima opcija: Settings -> About -> Reset. Pitace te da li si siguran, i da li zelis i na kartici da obrises sadrzaj, al ja to nisam nikad brisao - samo ono sto je u samoj memoriji telefona. Ima i nesto sa dugmicima, al to uvek zaboravim...

Može i jedno i drugo... Lakše je kad iz podešavanja... O telefonu..., pa u dnu imaš reset...

Pojavio se build .63 na fast ringu. Upravo se skida, pa javljam sutra utiske.

Jel neko skinuo već?

@tolero

Pokreni ponovo windows insider app, resetuj fon i idi na check for updates u podesavanjima...

Ma pokrenuo sam ponovo, nije mi prvi put :) Videću sada posle reinstalla, možda su ga povukli. Možda ga i ne vide svi telefoni.

Poslednja izmena:
@Darko

Meni je skinuo, sad se restartuje fon. Malo duze je stajao na 0%, pa je posle krenulo dosta brzo

Vrh Dno