Šta je novo?

Windows (phone) 10

Baterija se baš dobro drži . Sinoć oko 23h sam ga skinuo sa punjača i baš dosta ga koristio , sada je na 77% . To je odlično kako je bilo .

Poslednja izmena:
Interesantno ali meni Insider Hub ne radi posle apdejta. Ima je u spisku instaliranih aplikacija ali nema ikonice na plocici i ako pokusam da je startujem bukvalno se nista ne desi, ni ne pokusa da je startuje... hmmmm. Na duze drzanje nudi mi opciju uninstall ali kako posle da je instaliram? Factory reset necu da radim zbog sd kartice. :smash:

Na Lumia 640 XL odlican build. Presao sam sa 10549 i telefon se preporodio. Poprilicno je fluidan i ima dobar odziv. Jedan savet za korisnike ovog telefona, u glance screen prebacite sa always on na peek. Baterija mi znatno duze traje na ovom i na prethodnom buildu, jer kada god je prikazano vreme na glance-u u mraku se primeti da ekran "sija crno" tj. non stop je upaljen. Na peek se ugasi skroz. Probao vise puta i stvarno utice na bateriju. Sada mi presisa 3 dana opusteno uz dosta razgovora i porukanja.

Dobro da si skontao to :p

Kako da instaliram ovaj build direktno sa 10572 ?
A evo ga ,reinstalirao sam insider aplikaciju i nasao update :)

Poslednja izmena:
Bogami ljudi odlican build ,ide ovo veceras na l640 ,nego da li se kod vas pojavljuje resuming screen ? Kod mene nijednom ,kad prelazim u drugu aplikaciju samo se pokaze crni ekran bez resuming teksta i poprilicno brzo udje u aplikaciju .

Ja sam prezadovoljan ovim buildom na 640 . Radi sve skoro savrseno. Cak i deluje brze od 8.1. Baterija za sada deluje da je prilicno dobra za 4h maltretiranja skinula samo 15% .

Jedino ne mogu u glance da udjem da podesim pa stoji stalno ukljucen i to me malo nervira peek je mnogo bolje ali valjda ce da srede extras u settingsu.

Cudno ,na l620 radi glance kako treba .Pa cekaj a jel moze barem da ga iskljucis ?

Reinstaliraš insider app odeš na fast , izabereš tastaturu i odeš u update I on će sam krenuti da skida ako već nije . Zatražiće restart I to je to.

Meni je region Usa a naša tastatura...

Hvala zaboravio sam da moram da instaliram opet insider .

Cudno ,na l620 radi glance kako treba .Pa cekaj a jel moze barem da ga iskljucis ?

Ma ne kad ulazim na glance samo se zatori. Sad cu da probam kad sam install insider app i restart.

Evo ga sada radi.

Jedina stvar sto sada jos ne radi jeste Bitcoinaverage aplikacija na lock screen.

Kad stavim da ona prikazuje detailed status nema nista ispod sata. A kad stavim npr kalendar on prikazuje normalno
A ovo je radilo lepo na 8.1

Verovatno mora dev da update aplikaciju

Poslednja izmena:
Fali č i ž na latiničnoj tastaturi. Ćirilica je ok.

144ad0d0880ce8075f1977f8e3560632.png
Evo jedan bug. Settings se poremeti ponekad. Kao da uđe u landscape mode. Izgleda kao na pc.

Da li prvo da odradim hard reset na l640 pa tek onda ubacim desetku ili mogu odmah da krenem sa apdejtom ?

Ja sam obično radio kasnije.Posle instalacije. Probaj bez reseta možda je ok. Ako zeza posle uradi. Ja nisam radio reset ni prošli put ni sada. Radi dobro trenutno. Kada izađe RTM tada već sigurno radim.

Poslednja izmena:
Ma strah me da ne shebem nesto ipak je ovo primarni tel :)

Sve sto vise gledas da pazis nesto gore je. Ja izvadio memorisku i sim kao bice cistije da odradi ono se zaglavilo na migrating data. Restartovao ubacio sve i ono ga zavrsilo.
Posle na kraju sam uradio hard reset i to je to.

Koristim ga kao primarni i jedini. Sve radi savrseno. Nikakvih problema nema da moze da smeta u koriscenju.

Retsratovao si fon dok je bio na migratin data ,ubacio si sim i sd i onda je nastavio ?

Pozdrav, ljudi, potrebno mi je par informacija. Imam l640dual, i to mi je prvi win telefon. Sinoć rešim da probam win10, i prijavim se na insajderu za sporu varijantu. Skinem apdejt, i instaliram 10166 bild. Vidim starija verzija, i logično mi je da ima greške koje sam primetio. Tviter mi je ostavljao svoju notifikaciju na glavnom ekranu pa zablokira, pa moram da restartujem, pa sam ga izbrisao. Ne može se u kontaktima dodati gmail nalog. To su mi dve bitne zamerke, ima ih još mnogo, ali manje smetaju, a možda i nisam primetio sve velike propuste, svega par sati sam čačkao ovu verziju. Pitanje za vas iskusnije, vidim da najavljuju da ovaj najnoviji bild može direktno sa starijih verzija, bez vraćanja na 8.1. Može li sa ove verzije, ili moram da se vratim na 8.1, pa onda u brzu traku za najnoviji bild?
Hvala!

Hvala druže, odmah idem na 8.1. Koji recovery tools da instaliram, ima li to veze?

Retsratovao si fon dok je bio na migratin data ,ubacio si sim i sd i onda je nastavio ?

Da :D . Znam da je moglo da napravi problem ali nije :D .

Zabo je bio na 62% 5of9 step. I ne mrda jedno sat vremena. Predpostavio sam da je tu zapelo kad je nesto trebao da prebaci na sdcard koje nije bilo.
Pa sam morao da ga restartujem ubacim sd card i on odmah nastavio i sve zavrsilo za par minuta :) .

Ne znam da li ste vec primetili ali MS je ubacio duugooooo ocekivanu stvar: "vibrate+ring"! Znaci sada non-stop vibrira dok traje ring a do sada je uvek bilo "vibrate then ring" :d

Meni je svejedno jer mi i jedno i drugo odgovara. :smoke:

Jao kamera mi ne funkcionise na l640,nemam nikakvih funkcija ne mogu da slikam ,snimam samo mogu da gledam kroz kameru .
Restart resio problem :D

Prilozi

• wp_ss_20151030_0001.jpg
    wp_ss_20151030_0001.jpg
    135.3 KB · Pregleda: 111
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno