A kako na wm10 da vidim koje su aplikacije skoro apdejtovane ,kao sto mogu na 8.1 ?
![]()
Uramicu ovu sliku, sta bih dao da imam ovaj proto :-( jbni MS, rasturio Nokiu i kupio je za male pare, prava Americka prica.
A kako na wm10 da vidim koje su aplikacije skoro apdejtovane ,kao sto mogu na 8.1 ?
Ovo i kolko je vremena telefon na bateriji? Ovaj m$ mi ide na k
I smaraju vise sa ovaj action centar ,prodjem prstom i tek posle reaguje ,gledam desava se i na l950 ,jer to toliko tesko da se popravi ,ne znam za vas al mene to iritira .
A i ovaj novi store mi se ne svidja ,sta je falilo starom ,pokusavaju da kopiraju ios ,po meni mnogo je lakse snaci se na 8.1.
![]()
Uramicu ovu sliku, sta bih dao da imam ovaj proto :-( jbni MS, rasturio Nokiu i kupio je za male pare, prava Americka prica.
Isto i one drive ,mnogo je bolji na 8.1 .
Evo sad gledam da se preko one drive ne moze otvoriti ni jedan dokument ,kaze mi da nemam aplikaciju koja podrzava fajl ,a imam word ?
kako je MS rasturio Nokiu ???
i svi vazni ljudi iz Nokie su i dalje tu... i ovaj mobitel na slici je bas ruzanmanja je kamera na 1020
Iskreno ovo je ostao koncept, prototip, nisam ga drzao niti koristio ali deluje kao lepsi tel od 1020 koju sam imao punih godinu dana ;-)Sine taj camera ring (ili kako se vec zove) po meni milion puta izgleda gore na McLaren uređaju nego na 1020
ali dobro svako ima svoj ukus
ali ne mozes reci da je MS razjebao Nokiu kad je Nokia propala prije njih...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari