Šta je novo?

Windows (phone) 10

A kako na wm10 da vidim koje su aplikacije skoro apdejtovane ,kao sto mogu na 8.1 ?

A kako na wm10 da vidim koje su aplikacije skoro apdejtovane ,kao sto mogu na 8.1 ?

Misliš na store, da vidiš u opisu aplikacije ? To nije moguće trenutno , isto je i na pc. Verovatno je razlog to što ima dosta aplikacija koje nisu bile apdejtovane 1+ godinu pa hoće to da "sakriju" . Verovatno će vremenom vratiti tu opciju.

Ako misliš na to da vidiš za koje app je izašao apdejt(mislim da isto trenutno ne može da se vidi) , rešenje settings isključiš automatsko apdejtovanje .

5b30054ac68a71ccafaa2c1a0a38f85d.jpg

Uramicu ovu sliku, sta bih dao da imam ovaj proto :-( jbni MS, rasturio Nokiu i kupio je za male pare, prava Americka prica.

Uramicu ovu sliku, sta bih dao da imam ovaj proto :-( jbni MS, rasturio Nokiu i kupio je za male pare, prava Americka prica.

Zaista sjajan uređaj,sa aspekta dizajna,a verujem i hardvera , kačio sam ga ovde ranije u pitanju je Nokia McLaren naslednik 1020 modela.

Poslat mi je mali video na mail i neće nikako da ga sačuva na SD, probaću na fon...inače, ja ne mogu da se složim sa nekim prethodnim postovima, meni je ovaj 1520 primarni telefon i mislim da je i više nego dovoljno funkcionalan. Sad što ja nisam zadovoljan napretkom samog sistema, to je druga priča...o tome se može naširoko.

Kolege,da li moze informacija kada stize windows 10 oficijalno ?
Imam L640 Xl Lte.

Ovo i kolko je vremena telefon na bateriji? Ovaj m$ mi ide na k

I smaraju vise sa ovaj action centar ,prodjem prstom i tek posle reaguje ,gledam desava se i na l950 ,jer to toliko tesko da se popravi ,ne znam za vas al mene to iritira .
A i ovaj novi store mi se ne svidja ,sta je falilo starom ,pokusavaju da kopiraju ios ,po meni mnogo je lakse snaci se na 8.1.

Poslednja izmena:
I smaraju vise sa ovaj action centar ,prodjem prstom i tek posle reaguje ,gledam desava se i na l950 ,jer to toliko tesko da se popravi ,ne znam za vas al mene to iritira .
A i ovaj novi store mi se ne svidja ,sta je falilo starom ,pokusavaju da kopiraju ios ,po meni mnogo je lakse snaci se na 8.1.

Sve u skladu sa trendovima,pa tako i Store, današnjoj omladini je lepo sve što liči na iOS tako da moraju i na WM da sve usklade... ,)

Isto i one drive ,mnogo je bolji na 8.1 .
Evo sad gledam da se preko one drive ne moze otvoriti ni jedan dokument ,kaze mi da nemam aplikaciju koja podrzava fajl ,a imam word ?

Poslednja izmena:

kako je MS rasturio Nokiu ???
i svi vazni ljudi iz Nokie su i dalje tu... i ovaj mobitel na slici je bas ruzan :) manja je kamera na 1020

Isto i one drive ,mnogo je bolji na 8.1 .
Evo sad gledam da se preko one drive ne moze otvoriti ni jedan dokument ,kaze mi da nemam aplikaciju koja podrzava fajl ,a imam word ?

Uradi ss i pošalji im, ja poslao . Nisam to do sada primećivao. Možda je problem kod ove zadnje one drive verzije. Probao sam neki pdf file i ponudio mi xodo i edge za otvaranje. Office file neće. Uredno ga prikazuje kad otvorim office i otvara normalno.

Poslednja izmena:
kako je MS rasturio Nokiu ???
i svi vazni ljudi iz Nokie su i dalje tu... i ovaj mobitel na slici je bas ruzan :) manja je kamera na 1020

LOL to nije kamera nego camera ring, odakle ti da je manja :D Sine ovo je lepse od 1020 :)
Pa recimo tako da je ubacila (MS) igraca u Nokiu, kada je Nokia prihvatila WP, posle najave MeeGo telefona N9... - pogodi Lumia 800 je bukvalno prekopirana N9 ali u losem smislu.

Evo ovo je taj krivac , ne kazem sto posto kriv, ali odluke njegove su spustile cenu Nokie da bi ih na kraju MS , spasio svojom kupovinom ... !
Elop floppp
Stephen-Elop-640.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=hFyN4LYvEM0

Showman, uzima Iphone i baca ga na pod :D

Obezbedi se covek, dobio milione dolara za dobro odradjen posao.
http://techrights.org/2014/05/03/elop-trojan-bonus/

Poslednja izmena:
Sine taj camera ring (ili kako se vec zove) po meni milion puta izgleda gore na McLaren uređaju nego na 1020
ali dobro svako ima svoj ukus
ali ne mozes reci da je MS razjebao Nokiu kad je Nokia propala prije njih...

Poslednja izmena:
Nokia je pocela da propada kad je na celu stao ovaj ms-ov covek .

Sine taj camera ring (ili kako se vec zove) po meni milion puta izgleda gore na McLaren uređaju nego na 1020
ali dobro svako ima svoj ukus
ali ne mozes reci da je MS razjebao Nokiu kad je Nokia propala prije njih...
Iskreno ovo je ostao koncept, prototip, nisam ga drzao niti koristio ali deluje kao lepsi tel od 1020 koju sam imao punih godinu dana ;-)
Nebi Nokia pravila nesto losije, ruznije od predhodnika, pa ni ako je prototip.
Sto se tice propadanja Nokie, malo proguglaj, ima dovoljno cinjenica da iza toga uglavnom stoji MS, i znas li za koje bedne pare su uzeli Nokiu, patente...fabrike.....mala je to kinta za ono sto su dobili, sa biznis strane super kupovina, mislim da jedan WA je procenjen za vecu kintu.

Poslednja izmena:
Sta je falilo nokii do 2010 ? N97 ,x6,c6 ,n8 .... ,a od kako je dosao ovaj lik ,krenuse sa wp 7 i cao zdravo .

Ima mnogo bagova, od action centra pa na dalje, meni se desava kad otkljucam telefon da mi crn ekran stoji do pola ekrana.. Ne svidja mi se ni to sto se ne vidi procenat kad skidas aplikacije, takodje mape za here drive + ne vidis koliko je skinuo, samo linija... itd itd..
ac3d568da358336ae4dfa1ff33da9bf1.png
1d601da810330b2639e3ee315b6a3ae1.png

Poslednja izmena:
MS i dalje maltretira korisnike WP, sta je ovo, koliko je proslo vremena, oni da ne izbace kako treba SW za 950/950xl ejjj, a sta tek da ocekujete na matorim lumiama.
Da nije to onaj reachability mode? Zaglavio ti greskom?! Odradi hard reset ;-)

Da li vi čitate uopšte šta je novo u ovim verzijama?

To crno što vidiš je one handed mode. Aktivira se dugim pritiskom na home dugme.

Ne znam kakvi su to problemi sa action centrom?

Vec je neko pisao, ti spustis actio centar tj predjes prstom a on tek posle se spusti, izuzetno ruzan osjecaj, radio sam hard tri puta, mrzi me jos jednom da ga odradim. U pitanju je fizicki taster, ne drzim ga nego ga normalno pritisnem i pustim, nekad se to ne desava, na zalost jos uvjek ima puno puno posla da se ispegla 10 da bi funkcionisala kako treba! Cirilicu ni dalje ne mogu da instaliram!.. Takodje i dalje se javlja resuming ponekad!

Poslednja izmena:
Ima tu jos dosta da se pegla ,ne da su spori to je prosto neobjasnjivo .

Možda to sa action centrom zeza na pojedinim modelima,kod mene nije problem.Za ćirilicu probaj da reinstaliras insider app. Ponovo odeš na fast,izabereš tastaturu i odeš u update telefona.
Da li ste koristili win 10 pc mesec dana pre RTM verzije,kakav je bio? Isto loš za većinu korisnika. Meni lično je dobro radio ali je dosta velika grupa ljudi imala problema. Pisao sam već ,31 septembra puštena prva verzija insidera za pc a sistem izdat 29 jula. Prva verzija mobile insidera 10 februara(nisam skroz siguran ua datum),RTM ?

Ne znam čemu toliko nestrpljenja,8.1 radi ok ,win 10 nije zavrsen i ko ne zeli da ima i najmanje probleme treba da ostane na 8.1. Bolje je dati feedback preko aplikacije ako ima problema...

Poslednja izmena:
Ja gde god sam video wm10 postoji lag kad se povlaci ac.
Taj lag je najveci kad otkljucas tel i prvi put pokusas da spustis ac .

Poslednja izmena:
windows feedback i predlozite sta hocete odnosno sta ne valja :)
vecina vas skine win10 i ne daje nikakav feedback

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno