no comments za to sto nece vise biti besplatnog office-a? ono nije da sam ga puno koristio ali opet, bas su stoka... m$
A gde ti to vidiš da nije besplatan office na telefonu?
Kada god otvorim bilo koji office tool izbaci mi this is a preview version, register office 365 for full set of options ili tako nesto. E sad M$ je delio besplatnih godinu dana za office 365 uz lumie 640 i ja kada sam probao da se registrujem izbacio mi je your device is not eligible, sto je takodje shit, posto ocigledno nije namenjeno za nas region... sta nas novac je manje vredan?
kad sam uzeo 640 XL LTE pre mesec dana izbacivao je poruku da skinem neku app za aktivaciju offica 365 sto i ucinih i na mail (ms nalog) su mi poslali aktivacioni kod i ja sam lepo office 365 instalirao na pc. Nisam ni gledo dal mi radi na fonuE, pa ja pricam o upotrebi na mobilnom na Win 10 Word i Excel. Isteklo jeste pre 3 dana, a ja sam pokusavao da se registrujem cim sam kupio telefon (10.08.)
Ima swype na srpskom? Pa to je sjajno.. kako radi, jel pamti reci koje kucas i to..
Mislio sam ako ukucam neku rec (ne swipe), i snimim je u recnik, ili ako su uveli da sam snima reci koje cesto kucas.. pa da ta rec moze biti posle prepoznata i kad svajpujes.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari