Šta je novo?

Windows (phone) 10

Taj 430 u USA ide gratis kada kupis paket zvaka. Zato je takav kakav je

Taj 430 nije ni pusten u Usa zvanicno.

A i on je zamena za Asha seriju,dakle najnizi segment,kod nas 1 dinar u nizim paketima.

Poslednja izmena:
L430 je super, kupujem ga sigurno... Onako, da ga imam kao drugi telefon... Švalerski! :D

Ja kapiram da ce taj fon biti tipa 50€ umesto "dumb" telefona... Pa kamera ne igra neku ulogu, ali bitno da je smart ;)

Rekli su da ce sledeci buld za windows telefone da puste krajem marta.Isto su rekli da izbegavaju vikende, ponedeljak i petak(za petak nisam 100% siguran).Jel to mozda znaci da mozemo da ocekujemo danas/sutra da puste update?

Ja isto očekujem da bi danas/sutra mogao izaći W10 update, i to sa podrškom za 1520/930/Icon + starije Lumie, možda ne sve, sam one sa 1GB RAM-a..

Ja se nadam da puste za sve, dosta smo vise cekali, samo cekaj ovo cekaj ono...Telefoni sa 512mb ram cine najveci udeo na trzistu.Neka puste za sve kao sto su preview for developers za wp8.1, pa kome se ne svidja nemoj da instalira, ili ima onaj softwer, pa moze da se vrati na wp8.1...Svaki dan citam kako su azurirali office/outlook i ostalo za android/ios a mi nista, dajte vise i nama to isto, ne trazim nista vise!

Pa bio bi red :D 2gb rama ima 1020 sta je problem :D

Bez zurbe,ovaj prvi build sam koristio samo deset dana. Velika je bila razlika u bateriji. Najveci problem je bio sto nije radio battery saver tako da nisu mogle da se uskljucuju aplikacije u pozadini. Ako su sredili to bice ok za koriscenje,nije bilo previse bagova koji mogu da smetaju .

Verovatno ce da izadje do kraja mececa. Krajem sledeceg meseca im je glavna konferencija i tada ce vec biti RC verzija .

Poslednja izmena:
meni se sad instalira neki update nije se dugo downloadowao upitanju je Samsung ativ S
javim kad sve bude gotovo

Poslednja izmena:
Jel to nesto novo da se ponovo zove win mobile?

Jel to nesto novo da se ponovo zove win mobile?

Nisam primetio da Microsoft koristi taj naziv negde. Korisnici mu daju taj naziv da bi ga razlikovali od Windows 10 za pc. Posto koliko sam primetio Microsoft nije predstavio neko drugacije ime za telefone. Uglavnom je bilo na foru Windows 10 for mobile.

Sad kad sam video screen shot od spartana za windows mobile 10, na wpcentral, dolazim do zaključka...
Izgled sve više podseća na android, počev od manje baterije u ćošku, pa do samog interfejsa brovajzera...
Grešim li...?
:(

Sad kad sam video screen shot od spartana za windows mobile 10, na wpcentral, dolazim do zaključka...
Izgled sve više podseća na android, počev od manje baterije u ćošku, pa do samog interfejsa brovajzera...
Grešim li...?
:(

Skroz, i onaj settings meni, kao neki od ovih 'fensi' android romova sto kace u Mobilni mod temi. Takodje je sadasnji sistem pozadine bio vrh i onaj efekat pomeranja unutar plocica. Ne znam, bio sam ubedjen da uzimam 640 kad istekne ugovor, sad stvarno vise nemam pojma, da ima ovaj Sharp kod nas uz ugovor verovatno bi na to prelomio.. http://www.gsmarena.com/sharp_aquos_crystal-6590.php

Valjda je receno da sadasnji nacin ostaje ,mislim na pozadine . Samo je ubacen izbor. Settings izgleda kao na pc-u, dakle sve aplikacije i ui izgledaju isto .

Ma videćemo kad izađe, ovako ništa ne znači, voleo bi samo da se koliko toliko zadrže odlike poznatog interfejsa... Videćemo...

Još jedan korak unazad. J****o ih imitiranje Androida i hamburger meni.

Vrh Dno