Šta je novo?

Windows (phone) 10

Hvala tolero, a konacno i export to sim :) sada kada to niko i ne koristi :D

kakvo je sada stanje sa Win10 na telefonima ? da li insider verzija dobijala koji update od kako je pustena? koji su poznati bagovi, isplati li se instalirati?

Nema nista novo, cekaj sledeci apdejt, bice dosta novih stvari u sledecem. Kako je prva verzija ima mnogo grafickih bagova,bukvalno alpha verzija. Battery saver nije u funkciji tako da srce bateriju. Inace solidno stabilno ,nema nekih vecih problema u koriscenju.

Kazite mi vi sto koristite W10 kako je regulisana promena osvetljenja? Jel i dalje u one 4 etape ili ima slider sada?

Nisam koristio W10, ali videh kad je tolero izbacivao slike da je sada sa sliderom. Mada je meni savrseno odgovaralo ovako, low uvek, a high samo napolju kad je suncano.

Kazite mi vi sto koristite W10 kako je regulisana promena osvetljenja? Jel i dalje u one 4 etape ili ima slider sada?

Imaš na 35 i 36 strani ove teme. Ima slajder u podešavanjima ali kao što rekoh ko zna šta će sve dodati , ova prva verzija je siromašna dosta.

Iskreno prelistao sam35~40. strane i video sam sve i svasta, ali nigde slider za brightness, ne znam da li sam slep, ali samo sam video onaj tile u notification centru na kojem stoji "low".

Iskreno prelistao sam35~40. strane i video sam sve i svasta, ali nigde slider za brightness, ne znam da li sam slep, ali samo sam video onaj tile u notification centru na kojem stoji "low".

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?344830-Windows-(phone)-10/page35 Imaš samo u podešavanjima trenutno, nema kao prečica, mada ne znam kako bi ga uopšte uklopili gore, bilo bi pretrpano da se nalazi ispod slider .

Sam podesiš ove nivoe i nemaš probleme .

Inače evo za sve koji su tražili podršku za usb i periferije.

http://www.windowscentral.com/windows-10-phone-supports-usb-mass-storage-peripherals

Poslednja izmena:
Pa recimo meni pada na pamet recimo prislonis prst na taj mali tile i povuces ka dole i onda se pojavi neki "fizicki" ogranicen slider. Kompaktno, a opet funkcionalno.

Btw. Hvala na linku, ali izgleda ne mogu normalno da ga otvorim u TT, niti je 35. strana u TT ista kao na pc-ju.

Poslednja izmena:

iz ovoga nisam siguran da li ce biti omogucen USB OTG na postojecim uredjajima ili samo na nekim buducim koji ce imati USB Type-C standard

nesto su mnogo zadnjih par dana naobecavali, i za phone i za desktop

btw, meni je brightnes uvek na auto... vama ne odgovaraju automatska podesavanja ili imate telefon bez ambient light senzora ?

Poslednja izmena:
Nigde nisam našao, hoće li stari uređaji imati tu podršku... L1020 i sl.?

@pajica,
Pa i meni je mahom na auto, ali recimo desava mi se da dok sam u restoranu koji ima priguseno ambijentalno osvetljenj na auto/low slabo vidim, a na medium mi je prejako i zeleo bih da podesim na nesto izmedju. Inace to je na L520,sa 535 nemam tih problema.

Ma sad prave android od wina... Nego... Kad će za nas ostale smrtnike w10...? :(

Danas sam negde pročitao da na leto stiže za računare i telefone

:D misli na preview ;) za final znamo da ce za par meseci..

Najavljena Lumia 430
Pristojni naslednik 520-ke :)

• Colors: Orange or Black
  • Qualcomm Snapdragon 200 1.2 GHz dual-core processor
  • 4-inch WVGA (800 x480) LCD at 235 PPI
  • Networks: GSM/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz WCDMA: 900/2100 MHz
  • 1GB RAM
  • 8 GB internal storage; micro SD up to 128 GB, 30 GB free OneDrive cloud storage
  • 2 MP fixed-focus rear camera; 0.3 MP VGA front-facing camera
  • Sensors: Accelerometer, Proximity, Ambient Light Sensor
  • 1500 mAh removable battery
  • BT 4.0, USB 2.0 Micro-USB connector, A-GPS+GLONASS
  • WLAN 802.11 b/g/n
  • Size: 120.5 x 63.19 x 10.63 (volumetric) mm
  • Weight: 127.9 g
  • Standby time: up to 24 days (576 hours); Talk time: up to 7.6 hours (GSM) up to 8.4 hours (3G)

Prilozi

• Lumia-430-Press-Images-full-set.jpg
    Lumia-430-Press-Images-full-set.jpg
    119.7 KB · Pregleda: 145
Poslednja izmena:
Za sekundarni telefon :) cena će biti ista, možda i manja, a za te pare ne uzimam telefon da slikam ne znam kakve slike.

Pristojan po pitanju RAM-a, cene i WP10 podrške, ovo prvo i treće je ono što nedostaje 520-ki. WP10 još (možda) i dobijemo.

Edit: + prednja kamera :) ako ništa drugo, dobar za navigaciju :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Šta će od svega toga biti na lumia 1020, pitanje je... :(

Vrh Dno