Šta je novo?

Windows (phone) 10

Što volim da čitam forume, uvek se nasmejem za nečije provale - slikao čovek svoju nogu i pomerao je u isto vreme. Kao onaj lik od pre par godina što je molio za savet - instrukcije kako da pokvari službeni desktop da bi mu gazda kupio novi komp, a da kvar ne izgleda kao nameran ... :)

Ako mislimo na isto, ja sam to testirao sa svojom nogom, posto mi nista drugo nije bilo pri ruci. :D Mahao sam stopalom ispred sebe i snimio, ponudio je da odaberem sta hocu da odaberem da mi se pomera, i odabrao sam svoju nogu. :) E, sad, valjda mislimo na isto.

To mi vise lici na lumia cinemagrpah ,msm da odaberes sam sta ce da se pomera ,live images kod mene radi korektno cak i kad je staticna slika sa bilicem vidi se odsjaj blica .

Sent from mTalk

Evo sad sam mlatarao k'o bilde rukom ispred kamere i napravio je living image. Znači mora biti pokret, ali manje pokrete ne hvata baš najbolje.

:)
Ma jok, nemam karticu, nije je telefon zasluzio :)
Nesto se skine sa store, kao display, ali vibracija nav dugmeta me nervira, pa mi kao leba treba touch opcija :D
E jbm ga... ne znam ti onda pomoći. :(

Poslednja izmena:
Što volim da čitam forume, uvek se nasmejem za nečije provale - slikao čovek svoju nogu i pomerao je u isto vreme. Kao onaj lik od pre par godina što je molio za savet - instrukcije kako da pokvari službeni desktop da bi mu gazda kupio novi komp, a da kvar ne izgleda kao nameran ... :)

Ne vidim vezu izmedju ovog mog primera i toga sto si ti pomenuo. Jednostavno hteo sam da probam da vidim kako radi, a nista nisam imao oko sebe sto se pomera. :) Sedeo sam na krevetu, drzao telefon u ruci, i onda sam mrdao nogu. Ne znam samo kako si ti zamislio. :)
meme-guy-holding_tea-cup-with-feet.jpg

To mi vise lici na lumia cinemagrpah ,msm da odaberes sam sta ce da se pomera ,live images kod mene radi korektno cak i kad je staticna slika sa bilicem vidi se odsjaj blica .

Sent from mTalk

Jeste, to je ipak bilo, u pravu si. :)

malo je bez veze sto nije uvek pokretna slika. radi kako on hoce. nekad se na staticnoj slici vidi i promena blica a nekad kad slikam nesto sto se pomera, on ne napravi pokretnu sliku. kako mu se cefne..

Ne vidim vezu izmedju ovog mog primera i toga sto si ti pomenuo. Jednostavno hteo sam da probam da vidim kako radi, a nista nisam imao oko sebe sto se pomera. :) Sedeo sam na krevetu, drzao telefon u ruci, i onda sam mrdao nogu. Ne znam samo kako si ti zamislio. :)
meme-guy-holding_tea-cup-with-feet.jpg

Jeste, to je ipak bilo, u pravu si. :)

Ništa zlonamerno, samo si me oraspoložio svojom metodom ispitivanja :), Uživaj ...

Ja sam slikao nesto drugo... :D

Kako ja nemam ponudjenu novu verzju na l520 zadnja verzija je .107?

Kako ja nemam ponudjenu novu verzju na l520 zadnja verzija je .107?

Jesi se prebacio na slow?
Neki su morali i hard reset da rade i onda da instaliraju insider i prebace se na slow.
Meni je prvo digao .107 pa sam mu svakako radio hard reset da bih uopšte mogao išta dalje. :d

Jel do probao da se prebaciš na slow? Sa fast ga ne vidiš.

Jesi se prebacio na slow?
Neki su morali i hard reset da rade i onda da instaliraju insider i prebace se na slow.
Meni je prvo digao .107 pa sam mu svakako radio hard reset da bih uopšte mogao išta dalje. :d

Cek treba da se prebacim na slow i dobicu noviju ver. tako?

Cek treba da se prebacim na slow i dobicu noviju ver. tako?

Aham. :)
Ali kažem, neki su morali da rade hard reset pa onda na slow da se prijave jer ni kad su se spustili sa fast na slow nisu dobili apdejt.

Ode, ali samo sa WP 8.1, kažu da je univerzalna aplikacija u pripremi. Polako se 8.1 otpisuje, a još zvanično nije ni puštena 10-ka...

Nisu rekli da ce biti za wm10 ,vec da cemo biti obavesteni ako bude neceg .
Regarding Windows 10, we can’t say at the moment if or when any specific release will be out, but as soon as there is something new, you will receive a notification on your device that an update is available and prompted to download it

Sent from mTalk

Nisu rekli da ce biti za wm10 ,vec da cemo biti obavesteni ako bude neceg .
Regarding Windows 10, we can’t say at the moment if or when any specific release will be out, but as soon as there is something new, you will receive a notification on your device that an update is available and prompted to download it

Sent from mTalk

Da to sam video posle, mada pre sam na nekom portalu čitao kako Spotify testira Windows 10 app.
Mada po ovoj trenutno aktuelnoj izjavi izgleda da aplikacije u skorije vreme neće biti.

Nisu ludi da trose pare i resurse za beta OS.

Jedan po jedan napuštaju brod koji tone :sceptic: .

Zar nije logično da MS sad pogura developere, a ne da se ovo dešava?

Bilo bi sjajno kada bi portovali sve do jedne app sa iOS-a i kada bi do kraja Marta ispeglali i pustili konacno win10...
Ja bi tada bio prezadovoljan !

Jedan po jedan napuštaju brod koji tone :sceptic: .

Zar nije logično da MS sad pogura developere, a ne da se ovo dešava?

Sa druge strane, kada je Mondo napravio novu aplikaciju za svoj portal toplom jeseni, ako se ne varam,a možda je bilo i leto, mnogi korisnici su pisali "zašto ste je pravili, izlazi Windows 10, to nam je sad bio uzaludan posao".

Za mene je ovo logično, nema potrebe više raditi Windows Phone 8.1, jer će uskoro većina tih telefona dobiti Windows 10 Mobile. Sa druge strane, takođe mi je logično da još nema najave za neku novu univerzalnu aplikaciju, jer trenutno postoje samo ti modela sa Windows 10 u prodaji. Ima onih koji odmah rade univerzalne aplikacije jer predviđaju da će im to biti dobar potez (u momentu će se naglo povećati broj Windows 10 telefona kad stariji modeli dobiju nadogradnju), a ima i onih koji su oprezniji - normalna stvar.:)

Mi na insajderu smo ipak u manjini.:)

Aplikacija se gasi jer je platforma na nivou statističke greške i tebi je to logično, važi.

Aplikacija se gasi jer je platforma na nivou statističke greške i tebi je to logično, važi.

Au, majku mu, nisam to rekao... :D
1) aplikacija se ne gasi, mocice da se koristi, samo sto nece korisnici dobijati nove verzije, i
2) ne desava se ovo "jer je platforma na novou statisticke greske", nego zato sto ako nesto i urade za tu platformu to ce biti uzaludno jer za mesec dva vecina tih telefona dobija w10m.
3) i nije udeo platforme na nivou statisticke greske kao sto ti kazes, idi p*di negde druge o tome. :p Recimo na Tehnopolisu. :)

Mor'o sam. :D

Nazad
Vrh Dno