Btw, zasto se ovaj Outlook smatra vrhunskim mejl klijentom? Realno je djubre. Ako imas mejl sa gomilom mejlova unutar, moras svaki posebno da otvaras. Ne secam se kako je Gmail sljakao na Androidu ali valjda je kao na kompu, skrolujes gore dole kroz sve mejlove u tom jednom grupnom mejlu? Gif-ove ne pusta..
Koja je to tacno opcija? Sad sam probao sve moguce i i dalje je isto.
Nije to to, i dalje moram u svaku poruku ponaosob da udjem, mozda ima veze sto je Gmail? Aj baci neki SS ako to kod tebe radi, mada verovatno ne mislimo na isto![]()
danas me izbacuje default mejl aplikacija celog dana, i posle običnog restarta
Ma ne mislimo na isto, ako imas vise poruka sa nekim u istoj konverzaciji, moras u svaku poruku posebno da udjes, pa back, pa u sledecu. Zelim da udjem u prvu poruku te konverzacije i onda samo skrolujem gore dole i vidim sve poruke, a te opcije nema sto je katastrofa.
Sent from mTalk
Meni je sve ok... Jedino sto mi nedostaje na W10... DT...![]()
E ovako... Kome se sledeći put po podizanju svežeg sistema posle HR zaglave ona tri, četiri apdejta (Motion Data, Equilizer, Gestures i šta već) može brzo da reši problem.
Te stavke su predviđene da se instaliraju isključivo na internu memoriju, ali ako pri prvom podizanju sistema se izabere SD kartica za instalaciju app, ignorisaće to pravilo i nabaciti i njih na karticu. Tu onda dolazi do zabune kada pokuša da ih apdejtuje...
Rešenje je otići u Storage i peške ih premestiti na internu. Apdejt prolazi odmah bez problema.
Pa ima DT, barem na mom tel.
Slikaj ljude, ne reaguje ako slikaš kvake, vrata, tastaturu ili kutiju šibica.
Verovatno opciju triggeruje neki pokret. Nisam mnogo testirao ali sam primetio da je pokret uhvaćen samo na slikama gde slikam neku osobu.
Sent from mTalk on Lumia 640XL
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari