Šta je novo?

Windows (phone) 10

Instalirao sam najnoviji redstone build sinoc na 550 i po prvi put nemam seckanja u animaciji kada izlazim iz aplikacija... :)

Btw, zasto se ovaj Outlook smatra vrhunskim mejl klijentom? Realno je djubre. Ako imas mejl sa gomilom mejlova unutar, moras svaki posebno da otvaras. Ne secam se kako je Gmail sljakao na Androidu ali valjda je kao na kompu, skrolujes gore dole kroz sve mejlove u tom jednom grupnom mejlu? Gif-ove ne pusta..

Poslednja izmena:
Btw, zasto se ovaj Outlook smatra vrhunskim mejl klijentom? Realno je djubre. Ako imas mejl sa gomilom mejlova unutar, moras svaki posebno da otvaras. Ne secam se kako je Gmail sljakao na Androidu ali valjda je kao na kompu, skrolujes gore dole kroz sve mejlove u tom jednom grupnom mejlu? Gif-ove ne pusta..

To ti je grupisanje u conversations to mozes da iskljucis da ti svaki mail bude odvojen.

Inace outlook mail app na PC win 10 i na win10M je stvarno odlicna ja sam prezadovoljan.

Poslednja izmena:
Koja je to tacno opcija? Sad sam probao sve moguce i i dalje je isto.

Nije to to, i dalje moram u svaku poruku ponaosob da udjem, mozda ima veze sto je Gmail? Aj baci neki SS ako to kod tebe radi, mada verovatno ne mislimo na isto :)

Nije to to, i dalje moram u svaku poruku ponaosob da udjem, mozda ima veze sto je Gmail? Aj baci neki SS ako to kod tebe radi, mada verovatno ne mislimo na isto :)

Mrzi me da radim blur :) .

Znam na sta mislis ako imas vise emailova grupise ti ih u jedan. Pa moras da udjes prvo jednom na njega pa onda vidis sve emailove unutar te grupe.
Ova opcija bi trebalo da ti to razbije sve na pojedinacne mailove.
Pogledaj ako koristis na kompu mozda ti se sinhronizuje pa zato meni je to iskljuceno i na kompu i na telefonu.

Ma ne mislimo na isto, ako imas vise poruka sa nekim u istoj konverzaciji, moras u svaku poruku posebno da udjes, pa back, pa u sledecu. Zelim da udjem u prvu poruku te konverzacije i onda samo skrolujem gore dole i vidim sve poruke, a te opcije nema sto je katastrofa.

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Mislim da bi SERBIA-NEWS bilo super.. :)
Stavite par predloga, pa da glasamo...

danas me izbacuje default mejl aplikacija celog dana, i posle običnog restarta

I mene izbacivalo ali je update sredio problem.

Poslato preko mTalk

Meni je sve ok... Jedino sto mi nedostaje na W10... DT... :(

Ma ne mislimo na isto, ako imas vise poruka sa nekim u istoj konverzaciji, moras u svaku poruku posebno da udjes, pa back, pa u sledecu. Zelim da udjem u prvu poruku te konverzacije i onda samo skrolujem gore dole i vidim sve poruke, a te opcije nema sto je katastrofa.

Sent from mTalk

Imas na dnu dve strelice levo i desno, i tako prebacujes u novije i starije poruke iz te konverzacije. Nisam koristio ovu opciju nesto mnogo, al pretpostavljam da dobro radi.

Inace, i ja sam skroz zadovoljan Mejl aplikacijom! Bas je odlicna. :)

Jedino sto sam mogao na 8.1, ako se ne varam, to je da imam otvoreno nekoliko mejlova, ili da ih imamo nekoliko otvorenih, i tamo jos neki da kucam - bacajuci pogled na one kroz multitasking... Ali i to nije do aplikacije, nego do ovog sistema, ovde u multitaskingu svaka aplikacija ima tacno jedno pojavljivanje. Ista je stvar i u porukama. Naravno, takva opcija mi nije ni neophodna - mogu da kucam nesto, izadjem iz tog novog mejla, vidim sta me zanima, vratim se u nacrt... :)

E ovako... Kome se sledeći put po podizanju svežeg sistema posle HR zaglave ona tri, četiri apdejta (Motion Data, Equilizer, Gestures i šta već) može brzo da reši problem.

Te stavke su predviđene da se instaliraju isključivo na internu memoriju, ali ako pri prvom podizanju sistema se izabere SD kartica za instalaciju app, ignorisaće to pravilo i nabaciti i njih na karticu. Tu onda dolazi do zabune kada pokuša da ih apdejtuje...

Rešenje je otići u Storage i peške ih premestiti na internu. Apdejt prolazi odmah bez problema.

Poslednja izmena:
E ovako... Kome se sledeći put po podizanju svežeg sistema posle HR zaglave ona tri, četiri apdejta (Motion Data, Equilizer, Gestures i šta već) može brzo da reši problem.

Te stavke su predviđene da se instaliraju isključivo na internu memoriju, ali ako pri prvom podizanju sistema se izabere SD kartica za instalaciju app, ignorisaće to pravilo i nabaciti i njih na karticu. Tu onda dolazi do zabune kada pokuša da ih apdejtuje...

Rešenje je otići u Storage i peške ih premestiti na internu. Apdejt prolazi odmah bez problema.

Uh, nadam se da je tako! Svaki put kad radim HR odaberem SD karticu za instalaciju aplikacija. Nikad mi nije palo na pamet da odaberem internu memoriju dok se ne slegnu stvari pa da onda promenim na SD karticu.

Ako je to problem to bi MS trebao da reši i da za sistemske aplikacije ignoriše podešavanja u vezi instliranja aplikacija.

@zdenko
Ima na L925, L1020... Nema na L950.
Ima sam za zaključavanje...

Koliko je zauzeće internog skladišta na čistom Win10, samo osnovni sistem. 630 ili 640, ako je neko pogledao nakon instalacije?

Nervira me vise ova 10ka.

Ponovo u extras samo access point, equalizer, info i jos samo glance.

Nista touch, nista ostale opcije.

Posle hr pola se izgubilo...

Idi u storage i proveri da nisu instalirani slučajno na SD karticu. Vidim da ume da se zezne sa tim.

Pri instalaciji? Meni je kad se podizala 10ka nabacio te stvari na SD karticu iako moraju na internu. Verovatno ih i ja ne bi imao da sam izvadio SD. :d

:)

Ma jok, nemam karticu, nije je telefon zasluzio :)

Nesto se skine sa store, kao display, ali vibracija nav dugmeta me nervira, pa mi kao leba treba touch opcija :D

Da li neko zna zašto ne radi living images opcija, uključena je ali na nijednoj slici se ne prikazuje?! Lumia 830 je u pitanju, w10 zadnji build

Slikaj ljude, ne reaguje ako slikaš kvake, vrata, tastaturu ili kutiju šibica. :)

Verovatno opciju triggeruje neki pokret. Nisam mnogo testirao ali sam primetio da je pokret uhvaćen samo na slikama gde slikam neku osobu.

Sent from mTalk on Lumia 640XL

Poslednja izmena:
Slikaj ljude, ne reaguje ako slikaš kvake, vrata, tastaturu ili kutiju šibica. :)

Verovatno opciju triggeruje neki pokret. Nisam mnogo testirao ali sam primetio da je pokret uhvaćen samo na slikama gde slikam neku osobu.

Sent from mTalk on Lumia 640XL

Ako mislimo na isto, ja sam to testirao sa svojom nogom, posto mi nista drugo nije bilo pri ruci. :D Mahao sam stopalom ispred sebe i snimio, ponudio je da odaberem sta hocu da odaberem da mi se pomera, i odabrao sam svoju nogu. :) E, sad, valjda mislimo na isto.

Vrh Dno