mtranzicija
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.03.2012
- Poena
- 170
U pitanju je configuration update. Odradio je i meni prilikom prelaska sa Slow na Insider Release Preview.
Kako vam radi automatski upload fotografija na Onedrive. Redovno iskulira barem jednu sliku po danu. Mislio sam da je ovo dosta pouzdanija funkcija..
Kako da iskljucim da mi u galeriji ne prikazuje fotografije sa one drajva?
A MSN weather.. svako malo se zaglupi live tile i prikazuje samo plavu plocicu sa logoom.
Sent from mTalk
Sta je sa kalendarom pobogu? Kad sam ubacio w10 pre dva mseca poce da mi prikazuje da mi je rodjendan jednom ortaku kome je stvarno rodjendan u novembru. Aj rekoh zaglupio se, bice bolje. Posle toga dva updatea, sad je na .107 i evo danas izvalim opet isto, prijavljuje mi rodjendan u kalendaru drugom ortaku, a nema veze sa životom. I ko zna koliko je on puta tako bagovao i izbacivao pogrešno, samo sto ja pojma nisam imao, jer ne znam kad je kome rodj, ali za ova dva dobra drugara tacno znam kad je i nema veze sa mozgom. Dobro da nisam od one sorte pomodara koja tako ide i randum čestita rodjendane "prijateljima" sa fb i koje zna i koje ne zna. Ala bih se ispaljivao samo tako. Ne znam sta je ovo, ne znam kako vama, ali ja sve manje žalim zbog odluke da se u skorije vreme vratim na android.
P.S. Dok sam ovo otkucao preko tt cetri znoja su me probila. Koji je ovo lag majko mila. Otkucam neku rec, vidim pogrešio sam, krenem da klikcem na backspace, a on kasni čitavu večnost i onda me prevari i ja klikcem, klikcem, klikcem i stanem, a on nastavi i obrise mi pola teksta. Auu koje ludilo mozga.
Jeste, takav je bio od pocetka, pa mi se cini da mu se jedno vreme nije to desavalo, a u zadnje vreme mu se to desava opet.MSN weather je takav od poslednjeg update-a. Popravili su ga, svaka im cast.
Build je .107Pa koji update... Vidi koji ti je zadnji firmware i koji imaš sad... Build ...107?!
Kako mogu da se vratim sa insajdera win 10 na win 8.1 ?
U Photose settings, imas ispod sources switch gde kaze "Show my cloud-only content from OneDrive".
Ladno ne stizu notifikacije za poruke :O nemam naviku da pisem sms-ove otkad imam vocap, udjem malopre bzv u app za sms kad ono sest poruka od jutros a nikakvo zvucno obavestenje nije bilo, niti stoji na plocici da ima neprocitanih poruka...:/
Sent from mTalk
.107Na kom je buildu fon? Meni se od .00 preko .29 do .71 Edge uglavnom raspada, toliko da je svako poredjenje smesno ali sam instalirao onaj pretrazivac valjda sa nekakvom vevericom i radi nesto brze i fluidnije od Edge-a ali uz daleko bolju stabilnost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari