@kovacm:
pazi kad se sa svime slazem sto si reko. Zamisli da si na mom mestu i da vadish quote i sa svime se slazes. Veoma si objektivan ovih dana.

Mora da je do ovog polu-pomracenja meseca pa ti se win polu-svidja

(a meni odjednom ne

)
elem, strokeit je prestao da se razvija 2005-te. Radi i dan danas, evo ja ga sa zadovoljstvom koristim i upravo moja zamerka i jeste to sto ms nije krenu tim nekim putem vec putem onoga "if you are in the wildchear use stairs".
Obzirom da si stariji od mene, a koristili smo iste racunare i sisteme (do duse ja atari nisam posedovao tako da ne znam puno o upotrebi istog osim particija na kojima sam bio na njemu u trekerima za zvuk, koji su bili i na amigi pa mi je bilo svejedno) razumemo se ti i ja potpuno, potrebe i radni uslovi su nam drugaciji pa se tu razlikujemo. Tu gde ti pljujes ja odatle jedem hebiga, pa moram malo da branim

Meni , i vecini uopste nije bitno kako je koji OS koncipiran vec aplikacije u kojima i sa kojima radimo.
Tvoje pisanije za strokeit sam i sam iskopao i pre nego sto si napisao ovaj post malopre, zato sam i pomenuo to. PItao sam bio za safari i mouse gestures jednom i reko si mi da predjem na mac/OSX a nisi pomeuo da postoji strokeit iako si bio odusevljen doticnim, a kolko vidim postojao je i pre nego sto je Mac dobio gestures, dakle suma sumarum PC i win su dobili gestures pre mac-a i OSX-a jel tako ? (al to je nebitno za ovu pricu) Sto mi nisi tada napisao "imas strokeit za PC" ?
Dalje, st ato strokeit nema sto ima Xgestures ? Mislim, sve ima, sta ti vise treba (ok, rocker gestures bi bio koristan ali nije neophodan) ? Mislim da preterujesh, klasican korisnik nece ni strokeit iskoristiti do kraja, a i da ga iskoristi pretpostavljam da su benfecije Xgestures preuvelicane sa tvoje strane i da se bez njih lako moze ziveti, pogotovo sto veicna i PC i Mac korisnika ide i klikce mishem. Pogledaj Launchy, pogledaj potencijal za nas koji kucamo brze nego sto idemo misem i sad reci da su svi koji ne koriste to primitivni, a u stvari nisu, posto jednotavno nemaju te potrebe
aj uzdravlje
@zeljko:
znam ja dobro sta sam instalirao, server zauima manje memorije od viste, samim tim bi moji problemi na visti bili jos vise izrazeni.
Da ja tebe pitam : Znas li ti koja je razlika izmedju Viste i Server 2008 ?